Kernwoorden: service, aandacht en meedenken

Of je nu in de winkel koopt of via internet bestelt en afhaalt in de winkel: het is altijd goed geregeld. Er is persoonlijk advies en aandacht voor specifieke situaties zoals kleine maat. Ik kom altijd weer vrolijk naar buiten

top!

mooie mode, goede service ,billijke prijzen!

Geholpen

Ik word er goed geholpen

Leuke collectie

Fijn personeel dat ons prima geholpen heeft

Goede kwaliteit pantalon voor een redelijke prijs. Met een leuk cadeautje voor Pasen. Bedankt.

Prettige sfeer en uitstekend geholpen en geadviseerd

Mooie kwaliteit snelle levering

GOEDE EN CORRECTE BEDIENNG

GOED

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Topzaak met vakkundig personeel!

Al jaren klant bij Van Dal, mede door de klantvriendelijkheid van het personeel en de kwalitatief prima kleding!

Geweldige winkel in Baarle-Nassau

Je wordt vriendelijk geholpen. Ze staan de klanten altijd netjes te woord. Indien nodig wordt een artikel ter plaatse besteld. En krijg je ook nog koffie toe. Geweldig !!

Aardig en vriendelijk geholpen

Jammer dat ik geen mail krijg van jullie. Heb bestelt en mailen lukt niet. Moet het iedere keer via de app bestellen. De reden dat het niet lukt is onbekend. Ook in de winkel hebben ze het nog geprobeerd maar lukte ook niet. Staat ook niet bij ongewenste mail. Verder is alles prima geregeld. Dank voor de dropstaafjes en paaseitjes erg leuk was dat.

Prima prijs kwaliteit verhouding en goede service.

Prima collectie, ook voor grotere maten.

Supersnelle en nette levering

Erg snelle levering. Mooi verzorgde verpakking. Kwalitatief goede kleding voor een betaalbare prijs

Top kledingwinkel

Voor het eerst kennisgemaakt met van Dal Mannenmode. Bestelling geplaatst en binnen 24 uur ontvangen, incl. leuke attentie. Prachtige kleding, uitstekende kwaliteit, ben helemaal tevreden. Ze hebben mij als klant erbij.

Zowel mijn ervaring bij jullie filiaal in Beek, en ook online is perfect.

Goed geregeld!!

Mijn ervaring met v Dal is altijd perfect! De attentie die bij de bestelling zit wordt zeker gewaardeerd ( klein kinderen) Alles gaat altijd naar wens.

zeer tevreden, keurig verpakt en snelle levering

de gekozen kleding is nog mooier dan verwacht, goede kwaliteit zeer blij, dat we Van Dal Mannenmode ontdekt hebben

2 verschillende jassen in 2 maten besteld. Helaas was er maar 1 goed. De andere was de pasvorm niet mooi. Snelle toezending naar ons en afhandeling van de stukken die goed zijn Ook t terugstorten van t geld was snel opgelost

Goede pasvorm en kwaliteit. Service is heel goed. Bevalt het product toch niet dan kan het retour en wordt het geld weer teruggestort

Snel en netjes geleverd met een leuke attentie.

Goed personeel goede kwaliteit kleding En een gezellige sfeer

Mooie collectie en altijd super goed geholpen

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg