prettig geholpen.

Klantvriendelijk personeel met kennis van het vak.

Prima service en je wordt in de winkel vriendelijk en deskundig geholpen. ( breda )

Zoals altijd: goede kwaliteit en prima service

Een duidelijke website en een vlotte afhandeling van de bestelling. En de kwaliteit is altijd top!

Goed personeel klant gericht en geduldig

Goed personeel klant gericht en geduldig

Goede ervaring

Broeken besteld, snelle levering, ben zeer tevreden

behulpvaardig personeel

bij het binnen komen bij Van Dal laat men je eerst rustig kijken en men biedt hulp aan als je er om vraagt. Je krijgt dan uitgebreid de mogelijkheid om je keuze te maken en deskundig advies over je kleding. Voor de partner is er gelegenheid om even te gaan zitten terwijl de man zijn kleding past. Dit vind ik een goede service!

Top.

Super geregeld

Goede kwaliteit.

Prima pasvorm.

Bij van Dal slaag ik meestal!

Mooie bloes en vest besteld. Service is top.

Tijdens de opruiming voor goede prijs kwaliteit een extra attentie bij de correcte levering. Prima service.

Heel goed, prima bedrijf gr

Bestel ivm niet goede maat goed gegaan en vlot verlopen gr

Gewoon heel tevreden!

Netjes geleverd, precies zoals afgesproken. Een persoonlijke noot toegevoegd in de verpakking, teken voor mij dat er aandacht aan de levering is besteed.

Hardstikke goed

Vriendelijk, ruime en mooie keuze.

Heel tevreden zeer snelle levering en netjes. Bedankt

Heel tevreden bedankt

Netjes afgeleverd.

was mooi op tijd en goed verpakt

was mooi en goed zoals verwacht

Duidelijke site, opgehaald in de winkel Vriendelijk personeel

Perfect afhandeling

Snelle levering retour via winkel voordeel en snelle terugstorting

Zeer uitgebreide service.

Zeer uitgebreide service van het personeel in filiaal Goes. Kon niet eerder de deur uit voordat de medewerkers vonden dat ik de juiste broek had gepast. Geweldig!

Goede kwaliteit

Hemden met goede pasvorm en goede kwaliteit

Mijn winkel

Loop er regelmatig even binnen. Meestal voor overhemden. Slaag nagenoeg altijd. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Zij zorgen ervoor dat het na een bezoek aan Van Dal, volslagen zinloos is om nog naar een andere modewinkel te gaan.

Goede winkel en webshop

Gewoon goed ruime keus. Nu mijn man niet meer zelf kan winkelen bij van Dal, gebruiken wij de webshop.

Mooie kleding

Fijne, ruime collectie. Zowel casual als gekleed. Goede service.

top levering

Reeds de volgende dag geleverd terwijl een ruimte van enkele dagen was aan gegeven. Goed verpakt en de kwaliteit van het geleverde is top. Maar dan ben ik eigenlijk wel gewend bij van Dal.

Geweldig geholpen,

Ik ben super te goed tevreden met de van Dal winkel in Nieuwegein. Ik had een jas gezien die ik alleen online kon bestellen volgens de winkel. Daar ik niet zo handig ben met dit soort dingen hebben ze me heel goed en super vriendelijk geholpen. Ik vond het fantastisch. Ga zo door.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg