zeer goed

perfekt

alles top

Geweldig!!!!!!

Altijd tevreden!!! Ik voel me fijn in kleding van Van Dal

Kopen met zekerheid van klasse en kwaliteit.

Genoeg keuze, snelle en nette bezorging.

netjes

alles prima naar wens verlopen. ook de retouren.

alle prima naar wens verlopen, inclusief de retouren

Fijne kwaliteit voor een redelijke prijs

Een fijne winkel en fijn en vakkundig personeel Goed gesorteerd.

Fantastisch.

Filiaal in Gorinchem Bedankt!! Heel goed en vriendelijk geholpen Vakkundig! en niet opdringend. Door goed advies: goed zittende Kleding en kwaliteit gekocht. Blij met gekochte kleding!

Goede service en vriendelijk personeel

al jaren mijn topzaak voor mijn kleding

Al jaren mijn top zaak voor mijn kleding

Prima herenmodewinkel

Ruime sortering, vele soorten maten, behulpzaam personeel. Goede kwaliteit kleding en scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Vriendelijke bediening in de winkel

Zie boven.

Webshop is zeer toegankelijk en levering snel en goed. Communicatie door Van Dal zeer goed verzorgd.

Snel en duidelijk

Alles goed geregeld

Totaal geen problemen gehad.had.me bestelling in no time in huis.

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Mijn ervaring met dit bedrijf is in een woord Fantastisch……..

Veel moois voor weinig geld.

Veel mooie aanbiedingen voor kwaliteits herenkleding. Ruime keuze en de prijzen zijn aantrekkelijk. Makkelijk kiezen op de overzichtelijke website met genoeg keuze om af te rekenen. Bestelling is snel thuis. Een klein punt voor verbetering is de verpakking van de individuele items. Die zaten soms los in de verpakkingsdoos en kunnen makkelijk vies of vuil worden tijdens transport. Voor de rest prima afhandeling.

raar dat je bij retourneren niet een andere maat kunt bestellen, maar opnieuw moet bestellen en dus betalen,

Dit was mijn eerste contact met deze winkel: fantastisch.

Prima geholpen, snelle levering,erg prettig om zo te “winkelen “.

Alles prima in orde

Online bestelling geplaatst en in de winkel Baarle Nassau laten leveren . Vriendelijk ontvangen door de verkoopster daar !

Omsteeds bij terug te komen

Winkel met goede service en klantvriendelijk. Goede garanties en leuke kleding voor betaalbare prijs.

geweldig

goede levering en keurig nette afhandeling na het passen van de jassen. Stroopwafel krijg je zo mee, leuke attentie. zeker 5 sterren waard. Groeten Rob hendriks

altijd stipt en correct

Prettig werken let Van Dal herenmode Duidelijke en volledige website Keurig verpakt , volledige instructies en administratie voor terugzenden Verrassende prijzen en leuke promoties

Bij van Dal vind je altijd wat je zoekt

Zie boven

Juliana van Stolbergstraat 25