Vlotte levering met vriendelijke service

Perfecte verpakkingsdoos (met kapstok !), vriendelijk briefje van de verpakker en kleine attentie voor de verjaardag van Van Dal.

Goede kwaliteit in zowel kleding als levering

Alles uitstekend geleverd!

Alles uitstekend geleverd, en kleding van prima kwaliteit en pasmaat.

Snelle en goede service

Mooie kleding. Veel keuze.

Ben zeer te vrede .

Ben altijd fijn en vriendelijk geholpen ga zo door. met vriendelijke groet.

Wat ik zoek hebben ze

Of je nu naar een Winkel gaat, ben in Woerden, Breda en Arnhem geweest, of via de Webshop. Je wordt altijd vriendelijk en bekwaam geholpen. Via de Webshop krijg je een handgeschreven bedankje!

Toppie

Altijd prima verpakt..leuk kaartje erbij en een lekkere stroopwafel..

De trui zit goed!

De trui is prima, maar zoals mijn echtgenoot zegt, na een keer wassen weet je meer :) en dat is nog niet gebeurd...

geweldig

de verkoop afd. N'gein is super geweldig echt "ons kent ons van Dal"....

binnen enkele dagen correct aan huis geleverd

colbert eerst in de winkel gezien en gepast; gezien maat internetlevering nodig gehad

top koop al mijn kleding daar (doetinchem)

goede ervaring en zeer kundig personeel aldaar Doetinchem top

Altijd goed met van Dal.

Uitstekende service!

Altijd prettig geholpen en niets is te veel!

Mooie zaak en vriendelijke mensen. Kunnen de mensen die even wachten ook een kopje koffie nemen of is dat niet mogelijk? Vriendelijke groet Fam. Snelders. Tot ziens.

Keurig netjes verpakt

Netjes verpakt maar wel lang moeten wachten voor dat het pakket komt

Keurige snelle levering

Levering snel gestuurd, van goede kwaliteit

Prima advies en prima kwaliteit

Aan de hand van de gegevens van een enkele jaren eerder gekocht artikel - dat uitstekend beviel - wist men een prima soortgelijk artikel aan te wijzen uit de huidige collectie.

Snelle en goede service

Een top winkel voor mannenmode

Al jaren klant bij 'Van Dal Mannenmode'. Echter vanuit België een verplaatsing maken om een hemd te kopen is niet duurzaam. Een online bestelling biedt dan de oplossing. De site geeft al de mogelijkheden om een juiste keuze te maken, de betaling gebeurt vlekkeloos, en de levering van het kledingstuk is onberispelijk en snel. Een individuele bedanking samen met een honingkoek maakt de levering compleet. Ook de nadienst werkt voortreffelijk.

Prettig

Fijne winkel en goede service

supet

snelle levering goede service

Perfecte service

Bestelling geplaatst, geleverd zoals gevraagd en de levering correct binnen de kortste tijd;

Mooie kleren.

Ik heb in de uitverkoop mijn klerenkast weer aan kunnen vullen met nuttige spulletjes, bij van Dal is het allemaal goed in orde!

Eerste indruk is goed

Eerste indruk is goed