En erg klantvriendelijk

snelle service

Heb voor het eerst iets online besteld. Is me goed bevallen.

Mooie en kwalitatieve kleding

Een prima service zowel digitaal als in de winkel. Een tevreden klant.

Zoals gewend goed en op tijd

In een woord: Toppie !

Alles prima geregeld dus kan niet beter

Zie boven

Prima.mooie kleding

De wat langere levertijd 6 dg is iets te lang maar geen groot probleem .

Zeer goede kwaliteit kleding

Fijne keuze tussen pantalons en overhemden. Zeer goede kwaliteit. Levering duurde iets langer dan verwacht, maar had supersnelle reactie op mijn mail. Elke keer leuke attentie bij levering.

Fijn broekske

Mooie broek voor een mooie prijs

Erg fijne winkel word er super geholpen

Personeel denkt mee en niets is te veel. Niet de juiste maat in de winkel, dan bestellen ze het voor je online.

Goede producten, snel geleverd

Via de website besteld, en in onze plaatselijke winkel opgehaald. Ideaal. Keurig verpakt, en eventueel ook weer via de winkel te retourneren.

Alles super goed geregeld .

Te gek

Super mooie schoenen en andere producten en Keurig geleverd met altijd een heerlijke verassing . Erg tevreden.

Lieve dames

We werden goed geholpen alleen moesten de schoenen besteld worden. En ze had er niet bij verteld dat het bijna 2 weken zou duren voordat ze geleverd zouden worden. En de dames zijn niet erg handig met de computer. We hebben de schoenen nog steeds niet.

Zeer goed en vrolijk

Uistekend

Duidelijk snelle levering prima service

Zeer goed snelle levering.

Zeer goede kwaliteit.

Goed, adequaat geholpen

Prettige behandeling in de beide filialen, zowel in Oosterhout als in Etten-Leur. En zelfs een verrassinkje in het pakje, de stroopwafel!! Eén probleempje maar: filiaal in Oosterhout niet zo makkelijk te vinden als je er niet bekend bent en dat in de stromende regen!!

goede ervaring

Ik vind alleen de laatste tijd de keuze op pantalons te beperkt qua kleur en maat en dan spreek over de bartlett comfort

Onverwacht grote maten, info kan beter

Ik had 3 broeken besteld om eens te proberen bij van Dal. Maat 29, want ik ben best smal. Toen ik de broeken uit de verpakking haalde zag ik echter al meteen dat deze extreem groot waren, ik paste er vrijwel 2 keer in. Nadien contact gehad met van Dal en het bleek dat dit een kwartmaat is, waar ik nog nooit van gehoord heb. Processen waren allemaal in orde, maar uitleg over de kwartmaten zou dus wel welkom zijn.

lang wachten op bestelling

We hebben een overhemd besteld in Etten-Leur op 23-01-23, Zal worden bezorgd bij de winkel in Breda. Maar ............. tot op 30-01-2023 nog niet binnen .

goede service

Prima kwaliteit

Toppie

vriendelijk personeel maar ook een mooie kwaliteit

Klantvriendelijk

Goede service en vriendelijk personeel

Vriendelijk en deskundig personeel

De winkel in dordrecht heeft heel vriendelijk en deskundig personeel. Prijs kwaliteit verhouding is goed. En niet onbelangrijk wat grotere maten.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg