best wat gedoe met bestellingen gehad, maar keurig opgelost

snelle reactie van de klantenservice, voor antwoord op mijn vragen.

Ik ga elke keer tevreden de deur uit.

Mijn ervaring is dat medewerkers zich betrokken voelen bij de reden van het bezoek en de keuzes die klanten willen maken. Klantvriendelijkheid, vakkennis en optimale service kenmerken de medewerkers om klanten zich thuis te laten voelen.

Ruime keuze en prima service zonder opdringerig te worden !!!

Een zeer ruime keuze en gewoon de kans om lekker rond te kijken, te zoeken en te shoppen zonder dat men onmiddellijk in je nek staat te hijgen om je effe vlot in een broek, shirt of jasje te hijsen !!! Maar als je dan eenmaal 'een beetje hulp' nodig hebt dan is men zeer adequaat en ter zake deskundig en vakkundig aanwezig om het geheel compleet en goed bij elkaar passend te maken. Kortom .......... helemaal relaxed en op het gemakkie, maar wel compleet geslaagd en ook nog een lekker bakkie !!!

Vlotte afhandeling en goede producten

directe reactie bij probleem en ook meteen opgelost

directe reactie bij probleem en ook meteen opgelost super service

Vlotte deskundige vriendelijke verkoopster,nabestelling goed uitgevoerd.

Zie boven

geweldig

Past mooi,kleur is goed, netjes afgewerkt

geweldig

Mooie collectie fijne winkel, behulpzaam

Ruime keuze, goede kwaliteit voor een redelijke prijs…

De klantgerichte vriendelijkheid in de winkel én in de webshop waardeer ik.

Al jarenlang mooie collectie en uitstekende service!

Omdat mijn man minder valide is, bestel ik de laatste tijd on line en haal de kleding op in de winkel in Helmond. Daar word ik áltijd allerhartelijkst begroet met naam en toenaam en al is het heel druk in de winkel vinden de medewerkers toch tijd om je aandacht te geven. Dus: chapeau voor team Helmond!!

n.v.t

n.v.t.

Fijne verkopers

Snelle en goede levering

ben tevreden

ben tevreden over de zending maar had liever fysiek in de winkel gekocht maar. Volgens de website was geen van de door mij uitgezochte artikelen(ook de maatvoering) in de winkel aanwezig. wel heel prettig contact gehad met de klantenservice.

Goede informatie. En een goed advies. En vriendelijk personeel.

Goed artorsimend.ik slaag daar altijd.kom al meer dan 10 jaar in de winkel van van Dal

Over het zoeken naar kleding .

De zoek op maat is heel makkelijk maar de kwaliteit van de kleding is niet altijd wat het moet zijn .

Wat een leuk telefoontje.

Bij een bezoek aan filiaal Breda, tegen sluitingstijden en voor een lang weekend eind december, werd ik geduldig en met alle aandacht geholpen met de aanschaf van een overhemd, broek en schoenen.. Op dat moment zag ik nog een paar erg leuke schoenen waarvan mijn maat uitverkocht was. Na een speurtocht was er nog 1 paar in een ander filiaal. Twee medewerkers zijn met mij bezig geweest tot na sluitingstijd. Ik zal worden gebeld, ook als de schoenen inmiddels verkocht zijn. Na twee weken niets gehoord te hebben had ik de moed een beetje opgegeven maar toen kreeg ik een telefoontje dat de schoenen het filiaal in Breda hadden bereikt. Er is erg veel moeite gedaan om ,zelfs voor een uitverkoopartikel, de klant tevreden te stellen. Donderdag, drie weken na dato, ga ik erheen om ze te halen. Ik kijk ernaar uit.

Modieuze kleding

Veel keus in grote maten

Snellen en correcte levering . Ook retouren gaan soepel.

Een winkel waar je graag terugkomt.

Prima winkel , vriendelijk en kundig personeel.

Goede hulp.

Zo als gewoonlijk snelle levering en zeer goede kwaliteit.

Zo als gewoonlijk snelle levering en zeer goede kwaliteit.

Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, hebben jaren ervaring en weten waar over ze praten en geven goede tips. Ik ben al jaren vaste klant en dat blijft zo. Een tip; ik zou graag zien dat vaste klanten naar rato van het aantal klant jaren korting krijgen bv na elke vijf jaar 2,5 procent extra korting boven op de 10 procent met een maximum tot 20 procent. Dat geeft een extra stimulans om klant te blijven. Nu is het zo dat het niet uit maakt of je 2 jaar of 15 jaar klant bent, iedereen krijgt 10 procent.

Perfecte service

Na een heel lang te hebben gewinkeld blijf ik bij de uitstekende service en kwaliteit van kleding van Van Dal Mannenmode.Selectie bevalt me ook. Zeer zeker aan te bevelen. Saludos

Te lange levering

Na 9 dagen besteld in de winkel nog steeds niks dus erg lang en balen. Misschien hadden we beter zelf via internet kunnen bestellen.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg