Klantvriendelijk we worden prima geholpen in Helmond en van advies voor zien.

Zeer snelle service met verzenden...

In de winkel was een item niet voorradig wel online. De winkel bestelde het gaven aan dat het 4 werkdagen kon duren. De volgende dag al in huis. Geweldig.

De laaste ervaring niet zo goed

Een besteling gedaan maar nu al 5 dagen verder, nog geen reactie. klantenservice gebeld maar die geeft ook niet thuis, slechte zaak

Snelle levering en goede kwaliteit kleding.

Goede kwaliteit en service

Prima winkel

Mooie winkel overzichtelijk ruime keus goede Prijs redelijk te betalen prettige verkopersters

Vlotte levering en ruim assortiment

Deze keer kleding via internet besteld ipv in fysieke winkel. Ondanks eindejaarsdrukte binnen 3 dagen in huis

ongekende tevredenheid in alle opzichten.

klantvriendelijk, ,optimaal verpakt, binnen de beloofde tijd,geleverd ,,en een ijskrabber als gratis gift. hoe tevreden ik ben heb ik alreeds geschreven.. als afsluiting,,,,TOP !!!!

Vertrouwde kwaliteit

Zorgzame verpakking, snel en zoals altijd de getrouwde kwaliteit.

heel goede ervaring

heel goede ervaring

Goede winkel

Goede stof en pasvorm en snelle bezorging

Terug sturen van een overhemd

5 overhemden besteld. 1 overhemd terug gestuurd nog niks van gehoord . wacht op u reactie…. Van familie Sanders..

Heel erg goed

Heel erg goed

Alles verliep volgens de toezegging

Heel goed geholpen in Middelharnis, mooie kleding

Professionele en vriendelijke mannenmode winkel.

Bij mijn eerste bestelling had ik de verkeerde maat opgegeven. In een telefonisch contact zijn we samen tot de goede maat gekomen. Van Dal heeft voor mij die eerste bestelling geannuleerd. Ik had de nieuwe bestelling zeer snel in huis. De broeken passen goed. Ook het teveel betaalde bedrag had ik snel binnen. En nog dank voor de presentjes. Een vriendin is blij met de goede ijskrabber!

Sneller de bestelling ontvangen dan was voorgesteld.

Kreeg mijn bestelling eerder dan was gezegd.

Geweldig! 100% tevredenheid en aanbeveling!

Prima en vriendelijk geholpen

Nvt

Al jaren lang klant, altijd goede service

prima kwaliteit en nog betaalbaar .

Zeer tevreden en vaste klant

99% Van mijn kleding komt van vanDal . Ben bekende in de winkel en heb er altijd een leukcontact !

alleen maar positief

Positief! Niets aan toe te voegen.

Alles zoals beloofd!

Jasje perfect omschreven, maar is correct en zelfs tijdens de feestdagen direct geleverd!

Mooie kleren,vriendelijk personeel en redelijke prijzen.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg