Je wordt vriendelijk en vlot geholpen

Meestal een mooie collectie

Uitstgekend

Vriendelijke medewerkers(ters), hulpvaardig, niets is teveel,

snelle en accurate levering, met een persoonlijk tintje

vlot en persoonlijk

dik tevreden

goede site, retour verwerking snel en goed en prima ondersteuning klantenservice

Snelle levering, nog cadeautjes erbij ook

Alles is top

Bestel en betaalproces evenals de leveringstijd was goed

prima geregeld

heel goed geholpen.

Altijd wat te vinden

Fijne service en groot assortiment.

Kleding prima, levering slordig

Kleding is naar wens, de bezorging via DHL niet. Had via DHL app afgesproken dat het pakje in de veranda achter gelegd mocht worden, maar pakje kag in de stromende regen voor de voordeur

Snelle levering.

In een drukke periode iets besteld. Aangeven dat de levertijd 2 a 3 dagen was. Maar de bestelling was de andere dag al binnen.

Snelle levering, Mooie trui

Goed geholpen en prima service

Heb enkel hele goede ervaringen zowel in de winkel bij mij om de hoek in Gorinchem als met de webshop

Winkels zonder voorraad

Had twee winkels bezocht op zoek naar voor mij geschikt en gewenst vest. Was daar niet op voorraad, derhalve maar online bestelt. Dat proces verliep zeer goed en vlekkeloos. Bestelling was in mum van tijd binnen.

Mijn maten staan in de computer dus met een keer passen ben ik weer voorzien van een nieuwe outfit.

Snel en netjes geleverd , ondanks dat de broek niet paste.

Ik ga volgende keer gewoon weer naar de shop zelf

Uitstekend.

Fijne kleding, hoog draagcomfort.

Mooie kleding en comfortabel. Makkelijk besteld en vlot geleverd

Goede vriendelijke bediening

Ik kom hier al jaren, heb een hekel aan “kledingwinkelen” maar sta 2 keer per jaar binnen een kwartier met succes weer buiten (samen met een aantal broeken, overhemden en truien/vesten).

Ook in de winkel Veenendaal goed geholpen!!

Goede kleding voor een redelijke prijs

Bestellongen worden correct en op tijd geleverd. Retour procedure werkt ook prima. De kwaliteit van de kleding is ook prima.

Heel goed en prima geregeld , zoals afgesproken !

Prima !!

Wij zijn perfect geholpen

Mijn man heeft een hekel aan winkelen en kleding passen. Verkoper deed zijn uiterste best om setjes kleding naar wens bij elkaar te zoeken. Erg vriendelijk, vrijblijvend en geduldig. Wij zijn daarom dik tevreden

Super winkel

Personeel met ervaring