niks

Kan niet beter

Fijne winkel, goed assrtiment en prima service.

Zie boven.

goed te doen

Op de site staan heel veel kleren, de keuze is reuze. Site is duidelijk en makkelijk te bedienen. Ook het leveren na een bestelling gaat goed. Ben wel tevreden.

Zeer snelle en goede service

In de winkel bij van Dal mode twee truien gekocht en werd daar zeer netjes geholpen. 1 trui was niet in mijn maat in de winkel en deze via internet besteld bij van Dal mode en de volgende dag al in huis.

goed geholpen

Gewèldig

Zeer vriendelijk en professioneel personeel

Van Dal blijft modern in mannenmode

Al jaren is Van Dal een fijne herenzaak voor kleding. Goede service en betaalbare kledingstukken. Om die reden ga ik naar Van Dal

favoriete winkel .prettige samen werking

Bij binnen komst wordt je hartelijk ontvangen Je wordt plezierig geholpen.

Nvt

Mooi assortiment en zeer vriendelijke en behulpzaam personeel

Zeer goed en vriendelijk geholpen door de verkoopmedewerkers.

Mooie truien

De truien voelen kwalitatief goed aan. Ze waren afgeprijsd en daarom een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Snelle levering.

Mooie spullen, ook web-nalevering pico bello.

Ik heb in de winkel goed tijd mogen besteden voor mijn kledingkeuze, ook een hemd in een te grote maat uitpakken, opdat ik een beeld had, hoe het overhemd eruit zag, prima, en daarna via de webwinkel in de juiste maat naar mij verstuurd, allemaal prima in orde.

Prima kwaliteit

Prima service en kwaliteit van producten

Top formule bij Van Dal!

Heerlijk om daar vrijblijvend rond te kijken. Als je wilt krijg je een uitstekend advies. Mooie producten en super vriendelijke mensen. En dat alles onder het genot van een lekkere bak koffie.

Goed kwaliteit en snelle levering

De kleding uit mijn (eerste) bestelling blijkt van goede kwaliteit te zijn. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer goedd ervaring dus.

fijne bediening

leuke kleding , koop er graag, jammer dat ze ook geen luxe trainings broeken verkopen. vriendelijke groet, Jan Duijzer

Gunstige prijs.

Goede kwaliteit… Snelle levering.

Goed geholpen

Zeer klant vriendelijk

Leuke en betaalbare kleding

Fijne winkel. Vriendelijk personeel.

Prima winkel. Vriendelijk personeel

Retourneren is kennelijk niet goed gegaan

Besteld en ontvangen twee vesten voor 90 euro (85 euro). Bij ontvangst bleken het twee vesten te zijn van dezelfde kleur. 1 Vest geretourneerd via kpn met het verzoek om te ruilen met een andere kleur (blauw). Met de mededeling dat als de consequentie is dat ik dan moet bijbetalen geen probleem is. Tot nu niets vernomen. Ik weet niet bv of de retourzending is aangekomen

keurig geholpen!

Wij zijn in de winkel bijzonder goed geholpen. Enig minpunt was dat een broek die nagestuurd zou worden vanuit een ander filiaal ca. 3 weken op zich liet wachten. Na het derde telefoontje bleek dat er helemaal geen broek onderweg was. Dit is vervolgens netjes opgelost door de broek met DHL bij mij thuis te laten bezorgen.

Snelle verzending

Juliana van Stolbergstraat 25