Altijd goed

Snelle levering, we kennen de maten en hebben nog niks moeten terugzenden

Precies wat ik hebben wou

Super klantvriendelijke medewerkers en prima prijs-kwaliteit

Weer prima geslaagd

Super klantvriendelijke medewerkers en prima prijs-kwaliteit

Weer prima geslaagd

Altijd goede service en bestelling op tijd bezorgt.

Altijd goede service en bestelling en op tijd bezorgt.

Zoals ik al jaren gewend ben bij van Dal. Een geweldige service zowel online als in de winkel. Een ruime, uitgebreide collectie tegen betaalbare oprijzen,

Anders dan anderen.

Betrouwbaar, snelle levering

Snelle levering en betrouwbaar

Goede service, vriendelijk personeel.

Er wordt alle moeite gedaan om je te helpen. Ook als het gewenste artikel niet in de winkel op vorraad is.

Goede service, vriendelijk personeel.

zeer goed geholpen

zeer goed geholpen

Goed geholpen

De verzending van de broek was erg rommelig maar dat geven jullie uit handen dus kan je er niets aan doen Vriendelijk groet

Altijd alles op tijd gekregen

Goedgeregeld

Prima service goede bediening

Alles goed geregeld netjes afgewerkt goed afgeleverd

Online goed In de winkel Winterswijk ook fijn geholpen

Online goed In de winkel Winterswijk ook fijn geholpen

Klantvriendelijk

De artikelen waren in de winkel niet op voorraad. Zonder problemen zijn ze opgestuurd naar ons huis.

Goed verpakt, snel geleverd

Zoals gewend van van Dal, keurig verpakt en snel geleverd en natuurlijk goede kwaliteit!!

Zo wel online verkoop Als in de winkel in Winterswijk, fijn personeel goed geholpen

Prettig winkelen.

Vriendelijk personeel goed geholpen ook wordt er tijd voor je genomen en dat helpt bij het kiezen.

Prettig winkelen.

Juliana van Stolbergstraat 25