Prettig winkelen.

Vriendelijk personeel goed geholpen ook wordt er tijd voor je genomen en dat helpt bij het kiezen.

Prettig winkelen.

Mooie overzichtelijke presentatie in de winkel.

Prettige ervaring, op een rustige niet opdringerige manier geholpen, Gekocht 3 mooie overhemden en vest. Was niet bekend met van Dal maar kom zeker terug,

Snel en uitstekend geleverd

Leuk on op de site te kijken de keuze te bepalen en af te rekenen en de volgende dag in huis.

Goed advies en vriendelijke bediening

Goed en goed verpakt

Goed verpakt

Goed en goed verpakt

Goed verpakt

Prettig winkelen.

Een bijna ouderwetse winkelervaring. Goede kwaliteit. Respectvolle, vriendelijke bediening. TOP !

Wij zijn super geholpen

Erg goed

Online besteld, meteen een mail. En in de winkel stond de bestelling keurig klaar.

Erg goed

Mooie artikelen

Fijn kopen online,en fijn geholpen in de winkel in Winterswijk

We worden altijd geweldig goed geholpen

Top winkel in Helmond!

Prima,zoals altijd..

Goede kleding,je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en ook zeer goede service.

Zeer slecht geholpen

Slecht geholpen, geen maat opgenomen van mijn man volgende keer ga ik naar ETTEN-LEUR

Zeer slecht geholpen

Mijn ervaring met van Dal is al jaren lang goed

Mooi winkel en fijne en leuk personeel die je goed bijstaat in je keuze!

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg