Denken altijd met je mee

ALTIJD IN DE WEER OM MET DATGENE TE VINDEN WAT JE ZOEKT. SERVICE GAAT ZEER VER IN FILIAAL MIDDELHARNIS

Denken altijd met je mee

Geen reactie op een contact bericht

Door verhuizing zijn er wijzigingen in ons adres en e-mail ontstaan waardoor er met geen mogelijkheid gebruik gemaakt kon worden van de klantenkaart. Hier melding van gemaakt voor een oplossing waar niets mee is gedaan.

Mooie kleding met mooie aanbiedingen

Ik winkel graag bij van Dal ivm kleding aanbod , een hele goede service level van het personeel, wanneer iets uitverkocht is wordt er actie ondernomen om het uit andere winkel te laten komen of via de website te bestellen, super tevreden.

SUPER

Fijne mensen om mee om te gaan altijd behulpzaam en vriendelijk ik koop mijn kleding alleen bij jullie omdat het altijd lekker zit en het zit altijd goed gewoon weg een SUPER winkel ..

Juiste prijs .

De bestelde goederen worden altijd op tijd geleverd. Retourzendingen worden altijd keurig verzorgd en eventuele vergoedingen worden netjes afgehandeld. Het is een prima zaak om zaken mee te doen.

Prettig en snel geregeld

Ook telefonisch prettig geholpen en de bestelling snel in huis. Compliment.

Prettig en snel geregeld

Ook telefonisch prettig geholpen en de bestelling snel in huis. Compliment.

Ik had veel eerder deze broeken willen hebben eigenlijk

Ik ben sinds kort overgeschakeld naar broeken zonder riem en met elastiek. Ik had dat veel eerder moeten doen. De broeken zitten SUPER

Ik had veel eerder deze broeken willen hebben eigenlijk

Alles is keurig volgens afspraak verlopen.

Zie boven.

Juliana van Stolbergstraat 25