Zeer goed goed geholpen enaardige verkoopster

Zie opmerking

Je besteld een ROOD vest en GEEL vest en je ontvangt een Briqke en Oker vest. Zie uw mailing! Met vriendelijk groet Ĺückman Winterswijk 0622202589

Fijne Webshop met goede kwaliteit kledingen snel geleerd

Xxx

Goede service en nette afhandeling

Leuke bediening, goede service en nette afhandeling

ZEER GOED

HET PASTE PERFECT

Uitstekende levering

Gewoon een goede service

Snelle en correcte levering.

Heel tevreden met alkes

Vest en hemd zijn mooi, maat is goed. Heel tevreden. Dank voor stroopwafel.

Alles is tot in de puntjes geregeld!

Goed.

Altijd perfect geregeld en goede kwaliteit.

Mijn bestelling eerder geleverd dan was vermeld. Prima kwaliteit wat de vesten betreft. Pasvorm van de pantalon uitstekend. Heel blij mee.

Hele fijne zaak

Wij vinden het een fijne winkel en de pasvorm voor mijn man zijn perfect

Bestellen en laten bezorgen in de winkel werkt uitstekend.

Helemaal tevreden.

Perfect en snel geleverd

Mooie kleding zo als altijd

Super snelle goede afhandeling

Zeer positieve ervaring Online besteld verkeerde maat in de winkel geretouneerd 2 dagen later een mail met goederen ontvangen en dezefde dag geld terug op de bankrekening . Een wootd klasse!!

Vakkennis

Ervaren verkoopster en verkoper. Ze kunnen je goed advies geven. Het is jammer dat jullie voor ons zo ver weg zitten

Snel geleverd en feestje om.open te maken. Met zorg ingepakt

Het product van van Dal is zoals van ouds van goede kwaliteit. Alleen heeft de bezorger het pakketje op de galerij achter gelauwerd.

Goed klantgericht bezig bij v. Dal in Bladel

Gewoon goed en correct geholpen en duidelijk over wisseling van bestelling. Ben er van overtuigd dat de terugbetaling van de geannuleerde bestelling ook goed verloopt.

GEWELDIG

Dit is gewoon geweldig zeer goed geholpen door de klantenservice alleen het is raar dat ik wel de nieuwsbrieven ontvangt maar van een bestelling niets ontvangt ze hebben het op een andere manier gedaan en dan kot de mail wel aan.

Gewoon gezellig.

Ik slaag hier altijd. Ruime keuze, altijd sportief.

Kwaliteit en pasvorm goed

Het bestelde voldoet aan de verwachting die je krijgt als je het item op de site bekijkt.

Snel thuis bezorgd

Een shirt was niet op voorraad in mijn maat. Twee dagen later werd het keurig thuisbezorgd

Altijd goed.

Normaliter kom ik in de winkels in Nijkerk en Barneveld. Wat een fijn contact met de dames, vriendelijk, hulpvaardig, denken altijd mee. Soms winkel ik online. De laatste keer ging er technisch iets mis aan de kant van de webshop. Door snelle hulp van de service desk was het probleem in een aantal stappen opgelost. Super! Ook het handgeschreven kaartje dat bij de online bestellingen zit, waardeer ik zeer. Ik kan wel zeggen dat ik voor mijn kleding inmiddels vaste klant ben en blijf. Jullie "corporate culture" is een voorbeeld voor vele anderen. Van Dal heeft het gewoon goed vor elkaar!

Fijne winkel

Wordt altijd fijn geholpen.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg