Geleverde kleding prima

Geleverde kleding is prima, zoals gewoonlijk. Het afleveren door DHL een stuk minder prima, het pakket heeft een dag in de regen gestaan en ondanks de plastic binnenverpakking was daardoor vochtig en kleding moest eerst drogen, een behoorlijke misser van DHL, dat ben ik ook niet gewend.

Naar tevredenheid

Alleen jammer er moest nog een overhemd na besteld worden in de juiste maat, dat is ook goed gegaan. Er zat nog een verrassing in de doos een doosje Tumtum heel leuk maar deze was zo hard dat je erna na de tandarts kunt gaan ik weet niet hoe oud deze waren??? Jammer dit !!!!!!!!

Altijd goed bij jullie!

Ik slaag altijd goed bij jullie! Nette service en goede prijzen!

Goede service met bestellingen laten komen

De maat 56 is haast nooit in de winkel,ze bestellen deze dan en dit gaat altijd goed, Fijne service Op te halen in de winkel

Top zaak met oog en aandacht voor de klant

Kom al jaren bij van dal Roosendaal … leuke, kwalitatief goeie kleding. Fijne zaak met zeer goed personeel met kundig en eerlijk advies.

Fijn personeel

Fijn personeel, goed geholpen en fijn advies

Pakketje, op 14 nov verstuurd naar filiaal Heerenveen is op 25 november nog niet aangekomen…

Teleurgesteld. Slechte levering. Zal niet meer via het filiaal laten afleveren. Ik twijfel zelfs of levering überhaupt nog zal plaatsvinden. Want hoe kan dit???

Prima zoals altijd

Prima zoals altijd

Goede pasvorm, en netjes ingepakt

Topaankoop bij topbedrijf.

Razendsnelle levering en prima kwaliteit. Wat ik ook bijzonder op prijs stel is het handgeschreven kaartje van de behandelaar en de lekkernij. Geweldig!

heel goede ervaring.

Donderdag besteld zaterdag 13uur in huis ,kan niet sneller

Go3d

Fijne aankoop in fijne winkel.

Fijn geholpen en een goed product.

Een fijn winkel om kleding te kopen. Kundige verkopers.

Geweldig leuke winkel

Het assortiment is prima Voor ieder wat wils. Klant vriendelijke en goed advies.

Prima geholpen

In de winkel prima geholpen, artikel wat ik zocht was niet op voorraad maar werd meteen beste en ik had het 3 dagen later in huis

Heel goed!!

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel!!

keurig geregeld

Supersnel gebracht,altijd een attentie in de doos! Kan ik wel waarderen!

netjes verzorgt

vest is van goede kwaliteit. Maat L valt toch wel wat ruim maar ik heb het vest nu een paar keer gedragen en retour sturen kan dan niet meer.

Wij zijn heel prettig geholpen goed geadviseerd, we komen graag terug.

Zeer goed geholpen

Fantastische hulp en meedenkend , dank U

Prima herenmode winkel. Ook online loopt alles perfect.!

Prima bedrijf om te winkelen.

Goede communicatie, snelle en correcte levering.

Mijn online bestelling was snel en makkelijk te doen. De communicatie erover was duidelijk en correct, de levering (afhalen in de winkel) snel. Kortom. een prima ervaring!

Maat broeken klopt niet !!

Vorig jaar op locatie 2 broeken maat 24 gekocht, passen prima. Onlangs online 2 broeken maat 24 besteld, broeken passen niet goed in de taille, te ruim. Naar een winkel in de buurt gereden (45 km verderop) om een broek maat 24 te passen en te kopen. Diverse broeken gepast, de meeste vallen te ruim uit. Uiteindelijk toch een broek gevonden die wel goed zit maar eigenlijk niet de broek die ik graag wilde hebben. Ik bestel in ieder geval geen broek(en) meer online. Om naar de winkel te rijden, heen en weer 90 km, en niet zeker weten of mijn favoriete broek wel in de juiste maat aanwezig is, acht ik niet zo groot.

Snel en goed

Snel en goed bezorgd

Een aantrekkelijke kledingzaak met mooie, goed passende kleding.

Goede dienstverlening door de medewerksters.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg