goede hulp

relaxt winkelen

Prima afhandeling

Dikke duim

Verkeerde jleur

Ik had twee zwarte T shirts besteld en ik kreeg twee blauwe. Heb ze maar gehouden, omdat het een rompslomp is om ze terug te sturen en het lang duurt voordat je je geld terug hebt! Maar ik vond het niet leuk! Was ingepakt , zo stond er, door ene Louisa. Groeten, Leo de Gelder

Prachtige kleding voor weinig geld

Bestelde snel in huis en zeer tevreden

Mooie hedendaagse mode voor heren

Steeds vriendelijk onthaal in elke vestiging. Ruime keuzes, zowel naar trendy kledij als naar kostuums. Voor elk wat wils. Kwaliteit van de aangeboden kleding beantwoordt volledig aan mijn verwachtingen. Door de deskundigheid van het personeel, wordt je telkens geholpen bij het maken van de juiste keuze van je outfit. Bij een bestelling online verloopt dit steeds vlekkeloos. Het verzenden naar Belgïe en de tijd tussen bestellen en toekomen is snel. Van Dal... it's a good team!

Bestelling binnen een paar dagen binnen

Bestelling gedaan en binnen een paar dagen binnen. Prima. Ik ben een keer in de winkel geweest dus wist de goede maat.

Top geholpen , en de trui per post nagezonden , met een stroopwafel

Heel tevreden , top geholpen . Zeker een aanrader

Snelle levering via de winkel

Deskundige hulp in de winkel.

Klant vriendelijk en prima service

Vriendelijk, en erg behulpzaam

P

Prima in orde, snel en goed.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen en afspraken met betrekking tot afleveren nakomen

Hulpvaardig,

prettig en goed

fijne winkel goed personeel

Vriendelijke en ervaren personeel

Fijn geholpen en met kennis van zaken.

Tevreden van service in winkel en levering.

Ik ben al geruime tijd klant bij VDal. En heb al verscheidene winkels bezocht. En waren steeds tevreden. Behalve de laatste maal dat wij in Breda zijn geweest. Bleek onlangs dat het de filiaal verantwoordelijke zelf was. Daar kregen een tamelijk, klant onvriendelijk antwoord van. De ook ondanks dit blijven zeker klant. Er zijn filialen genoeg.

Goed geholpen

Goed geregeld

Prima zaken gedaan

X

Fijn geholpen

Goed verpakt en precies zoals mijn vrouw ze in de winkel had gezien. Dit was in. Maassluis.

Goede ervaring heel klantvriendelijk Goede service

Goede ervaring, heel klantvriendelijk Goede service

Mooie kwaliteit voor redelijke prijs

Twee truien gekocht! Mooie kwaliteit en kleur. Goede pasvorm. Snelle afhandeling en goede site. Alles klopt!

Zoals ik verwacht had

Professioneel geholpen

Artikel was niet in de winkel. Adhv eerdere aankopen naar de maat gekeken en via de webshop bestelling geplaatst. Later in de winkel opgehaald. Maat was goed en overhemd was ook prima.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg