Hulpvaardig

Gewoon goed, behulpzaam en goed advies

Zie boven alles gewoon goed

Enorm omslachtig

2keer een jas met een fout omgeruild en tenslotte €2,95 verzendkosten in rekening gebracht krijgen.Dit zou direct teruggestort worden.Tot nog toe niet gebeurd. Personeel in winkel zeer deskundig en vriendelijk

Verrassend

Leuke kleding voor de jongere oudere. Kwaliteit en betaalbaar. Leuke adviezen en een goede kortingsregeling. Wie wil er niet uitzien als Rintje?

gewoon goed

Is goed

Netjes geholpen het was druk dus duurde het wat langer

Tevreden

Leuk die persoonlijke attentie in het pakket.

snel en accuraat afgewerkt.

Mijn ervaring is alleen online besteld enz. .

uitstekend

Fijne winkel met leuk en attent personeel

De dames in de winkel zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De sfeer is warm. Collectie heeft een goede prijs/kwaliteit.

Kopen bij van dal online werkt uitstekend

Uitstekend verzorgd

De bestelling is snel en goed uitgevoerd.

Sorry er is iets fout gegaan, hierbij de rest van mijn bevindingen Benemen alle tijd voor je en zoeken mee met wat je wilt,anders komen zij met een alternatief.

eenvoudig en snel

duidelijk aanbod, snel geleverd

Mooie website, overzichtelijk. Kwaliteitsproducten en zeer snelle levering.

Snelle correcte levering

Al lang naar volle tevredenheid klant. Eerste keer online een bestelling geplaatst. Ook hier is alles prima geregeld.

Snelle levering. Handgeschreven kaartje van de inpakker erbij en een lekkere stroopwafel. Erg leuk en voor herhaling vatbaar.

perfect

voldaan de verwachting.

goed en vriendelijk geholpen.

ze nam de tijd voor ons , verplicht je tot niets. Jullie hebben een mooie zaak met veel keuze voor mij.

Snelle levering van kleding met een leuke reactie van een medewerker van v dal

goede service

winkel personeel zeer behulpzaam en service gericht.door mailmelding van de nieuwe partij broeken aan gekomen

Vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Slechte service

Vorige week in de Dorpstraat in Zoetermeer (waar ik overigens nooit kom) de winkel van Van Dal Mannenmode ontdekt met mooie spullen. Leuk en vriendelijk geholpen door de medewerkster. De trui waar ik op viel was er niet in mijn maat en moest ergens anders vandaan komen met de interne post (later zou blijken dat de trui was besteld via de webshop) en zou de andere week donderdag opgehaald kunnen worden in de winkel. Ik moest wel vooruit betalen (achteraf ook logisch want in wezen kocht ik dus gewoon via een webshop). Vandaag de trui op gaan halen. Echter bij het uitpakken, bleek al gelijk dat er een haal zat aan de mouw van de trui. Wel even gepast, de maat was goed. Maar jammer, deze trui moest worden terug gestuurd en opnieuw besteld worden. Het vorige week betaalde geld wordt terug gestort en ik moest de nieuwe trui opnieuw direct weer afrekenen. Ik heb nu dus 2x een trui betaald maar nog geen trui. Hopelijk volgende week donderdag is de bestelde trui in de winkel. Op mijn vraag of de trui uit service kosteloos thuis gestuurd kon worden moest de medewerker twee keer bellen met de klantenservice. Maar de klantenservice is niet klantgericht en het antwoord was dus: nee! Ik was in die tussentijd nog op een andere trui gevallen in de winkel en zou hem gaan passen, maar toen de medewerker deze slechte klantenservice aan mij meedeelde, was ik niet meer genegen hier nog iets te kopen. Volgende week maar weer speciaal naar de winkel in de Dorpstraat in Zoetermeer voor het ophalen van de opnieuw bestelde trui. Misschien is mijn boosheid dan een beetje gezakt want nu denk ik er eigenlijk al over om ook die trui niet meer af te nemen. Je koopt iets in een mooie mannenmodezaak met de service van een webshop. Alhoewel...sommige webshops leveren betere service! Als ik volgende week de trui niet afneem, heeft Van Dal dus voor € 2,95 een omzet laten lopen van € 120! Overigens aan de overkant van deze winkel toch nog een leuke trui kunnen scoren!

Mooie trui snel geleverd

Trui is mooie kwaliteit en mooi van kleur

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg