Klantvriendelijk

Personeel behulpzaam

Goed geholpen en leuk advies gekregen

Op een leuke manier geholpen en vriendelijk gezegd dat 1 maat kleiner nog beter zou passen. Gezien die maat niet voorhanden was gelijk online besteld. Deze bestelling is keurig afgeleverd, zelfs nog met een leuke attentie erbij

Zij doen wat ze zeggen.

Voor de derde keer kleding gekocht bij Van Dal. Gewoon prima. Aardige mensen. Mensen die naar je luisteren.

Koop er graag zowel in de winkel in Etten Leur als online klopt altijd En in de winkel een goed advies. Heb wel een paar keer gevraagd over mijn spaarpunten want die staan na velen aankopen nog steeds op 0

Snel en betaalbaar

Ik had schoenen van een bepaald merk gezien. Deze waren 50% afgeprijsd. Binnen een week had ik ze in huis. Top

Mooie broek, snel geleverd.

De broek zit goed, is van prima kwaliteit.

Ik heb n overhemd besteld en deze werd keurig verpakt met n kleine geste erbij, 2 dagen na bestelling geleverd. Mooi overhemd van goede kwaliteit.

Fijn en prettig en fijn geholpen.

Prettige mode winkel om bij van Dal kleding te kopen. Keurig netjes geholpen ondanks dat het behoorlijk druk was in de winkel. Mooie uitgebreide collectie kleding, en er is genoeg en flink wat keus.. Prettig geholpen door een ervaren verkoopster, zelfs is er nog koffie aangeboden.. met een bonbon..hmmm.. Mooie aanwinst op Cityplaza...!! Groet..

goede ervaring

goede informatie

goede service betaalbare prijzen

ik ben 100% tevreden over van Dal heren mode goede kwaliteit goed betaalbaar goede service

Prima zending. Past perfect

Is de eerste keer via de webshop via de winkel zeer hoge bevallen.

Redelijk snel

Na een aantal dagen in de winkel voor ophalen

Goed product en snelle levering

Het kiezen van de schoenen ging erg gemakkelijk, de pasvorm is prima en de service is top

Veel keus, prettig personeel

Een winkel met veel keus, waar men een luisterend oor heeft voor de klant, en fijne service.

Mooie zaak met veel keus

Ik kom er al jaaaaren alleen wordt de kleding vaak verbeterd en modieuzer met leuk personeel en wordt goed geholpen,meestal slaag ik er en anders als er een kledingstuk niet is wordt het besteld Fijne zaak en goed

Geweldig fijn geholpen

Mooie winkel en behulpzaam personeel

Prima goede service

Fijn dat de blouses bij van dal in Waalwijk werden bezorgd. Daar vandaag opgehaald.

TOP!

Een prachtig product, dat ook nog eens sneller werd geleverd dan bij de bestelling was aangegeven. Chapeau!

Snel en netjes bezorgd

Alles naar wens verlopen. Verpakking was erg ruim naar verhouding. Beetje zonde.

Zoals altijd snelle levering en goed verpakt

Zoals altijd snelle levering en goed verpakt In de winkels altijd goed advies en prettig personeel.

Alles is naar wens verlopen

De online aankopen is prima verlopen ik heb een trui moeten ruilen i.v.m. maat.en had heel snel mijn geld terug

Zeer tevreden over Van Dal Mannenmode.

Goede collectie en een goede service. Personeel is vakkundig en je wordt er vriendelijk geholpen.

Goed en snel geleverd

De website is zeer toegankelijk. Mooie kleding voor ieder wat wils. Duur en goedkoop. Mooie materialen en alles in één winkel.

Droevig

Er is helemaal niet aan de gemaakte afspraken voldaan , maar ook helemaal niet

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg