Fijn personeel goed advies

Ik had 2 sweaters met rits besteld, het was keurig ingepakt met een lekkere verrassing en wat ik besteld had klopte met de doos inhoud. Prima service

Klantonvriendelijk

Ik kocht iets in de winkel en NIET in de webshop. Het artikel was niet op voorraad (verkeerde maat). Zou besteld worden. Bleek niet intern te gaan maar via de webshop en in de winkel af te halen. Nadat het toch niet de goede maat was en ik alsnog in de winkel een andere keus maakte moest ik de webbestelling zelf terugsturen en op terugbetaling wachten. Het vervangende artikel kon niet verrekend worden. Pas na stevig protest toch gebeurd. Waarom kan zoiets niet intern geregeld worden? Ik koop uiteindelijk iets in de winkel en niet in de webshop!

prima een 10

zeer goed personeel adviseurs! dus geen mensen die je wat aan wil smeren.

Prima ervaring met online bestellen

Zeer tevreden over Van Dal mannenmode. Ga zeker nog vaker online bestellen.

Hele goede afhandeling

Goed voor een herhaling.

goede voorlichting en service

leuke vlotte kleding en goede kwaliteit

wordt fijn door het personeel geholpen

Prima als altijd!

Juiste product, volgens afspraak geleverd. Prima.

Kwaliteit en service prima

Altijd vriendelijk correct geholpen.

aangekocht product was te klein

Helaas was aangekochte trui trui ondanks de gekozen extra maat

Prima service en mooie broeken in de uitverkoop

Online besteld, afgehaald in winkel en meteen laten vermaken. Werkt perfect.

Zeer klantvriendelijk

De mensen van het filiaal in Barneveld zijn heel klantvriendelijk en kundig. Denken met je mee.

Goed.

Al na twee dagen is mijn bestelling bezorgd.

Zoals altijd prima verzorgd en op tijd.

Het wordt eentonig, maar ik ben zoals altijd prima tevreden. Bestelling keurig op tijd af kunnen halen in winkel.

Snelle en prima service

Daarnaast goede kwaliteit aan producten.

Goede kwaliteit , perfecte pasform ...en dat voor die lage prijs! Ook snelle levering.

Mijn bestelling is goed en netjes aangekomen

Duurde wel 4 werkdagen, had korter gemogen 3 van de 4 artikelen zijn goed. Jammer dat als je het terug wil sturen daar ook voor moet betalen, had ook service kunnen zijn. Je koopt toch voor een aanzienlijk bedrag.

goed geholpen

meteen een nieuw vest besteld, nadat bij het andere vest een paar torntjes zaten,

Zeer correcte behandeling van mijn bestelling

Van Dal was open en eerlijk over mijn aanschaf. Voordat de bestelling verzonden werd, werd mij eerst gevraagd of ik bezwaar had tegen een kleine beschadiging en bod gelijk een compensatie indien ik het zou accepteren. De snoepjes werden ook zeer gewaardeerd.

fijn om te bestellen

wel jammer dat je opnieuw, bij retourzending, het artikel in andere maat moet bestellen.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg