Prima collectie: kwalitatief en smaakvol

Broeken en truien met goede maatvoering en mooie collectie. Ook on-line bestellen gaat prima. Goede service en uitstraling.

Uitstekend klantenservice Snelle levering Top kwaliteit van de product

In Goes heel fijn geholpen

altijd super goed!

Verzorging goed. Altijd snel in huis. Kwaliteit top!!

Snel, eenvoudig en voordelig.

Snelle levering, eenvoudig te bestellen. En voordelige kleding.

niet leuk

ik wilde graag een bruine ribcord broek , deze was niet op voorraad . ik kocht een grijze en bestelde ook een bruine . betaalde 2 broeken .ik ben klant bij v,Dal mannenmode , bij het ophalen van de bruine broek.had ik mijn betaalde rekening ter inzage , er werd gevraagd of ik een mail had gehad ,dat de broek opgehaald kon worden . ja of ik dat kon overleggen . sorry had ik dan dat moeten uitdraaien op de printer ? ik ben toch klant hier , alle gegevens van mij sta toch in jullie systeem. de verkoopster zei kunt U zich legitimeren want iedereen kan u naam zeggen en dan ben ik mijn broek kwijt . Sorry dit ga echt te ver .. ik ben klant heb het betalingsbewijs ter controlle . mvg M.Schenk

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering

Zie bovenstaande

Alles keurig gegaan

Fijn geholpen

Perfect geholpen

Veel aandacht van de verkoopster voor de juiste maat

Prima kwaliteit prijs verhouding

Sinds jaren ben ik klant bij van Dal, eens in de zoveel tijd koop ik verschillende kleren tegelijk en kan er dan weer een poosje tegen. Mooi om te zien dat er steeds meer winkels bij komen en zeker ook dat ze uitbreiden naar het noorden, zeg ik vanuit Drenthe. Jammer dat ik naar een van Dal zocht in Den Bosch omdat ik hem on line gevonden had maar bleek dat de winkel al een poosje verdwenen was. Gelukkig kon ik in Uden wel terecht, al met al een tevreden klant

De bestelling wordt optijd bezorgd dus binnen de 2 of 5 werkdagen en netjes en goed verpakt. Top

Prima service verlening !

Eerst heb ik gebeld, of de pasvorm goed was voor mijn postuur. Vriendelijke heer aan de telefoon van het filiaal in Wijchen. Die pasvorm (comfort snit) was in orde. Een mooi goed passend overhemd ontvangen.

Altijd klant vriendelijke ontvangen in de winkel en prettig geholpen

Super hulp van de dames in Maassluis

De 2 dames van v Dal Maassluis helpen je van A t/m Z , niets is teveel en op alle vragen het juiste antwoord . Wanneer je niet de juiste maat aantrekt geven zij het juiste advies om een maatje groter of kleiner te nemen . Is hij niet op voorraad dan klimmen ze in de computer en regels voor jou de juiste maat die je later af kan komen halen . Top Zaak .

prima ervaring, goed verzorgd met stroopwafel......

prima service

De bestelling was snel bezorgd,engoed verpakt.

Vriendelijk personeel

alles snel en goed geregeld

zoals altijd bij van Dal was alles weer uitstekend geregeld.

Correct

Goede behandeling en afhandeling!!!!!

Geweldige winkel waar men nog echt tijd voor je heeft

Altijd een prettige ervaring, eerlijke verkopers die echt de tijd voor je nemen. Laatst via de webshop iets besteld, was te klein, ik kon gewoon naar de winkel komen om het te ruilen!

Totnu toe goed wacht even af of mijn retouren goed zijn afgehandeld.

Probleem prima opgelost

Had spijkerbroek in winkel gekocht . Bevalt prima !! Online andere kleur besteld, ontvangen! Labels van beide broeken identiek! In werkelijkheid blijkt ontvangen broek een stuk kleiner ! Met beide broeken naar winkel! Blijkt label in broek gekocht in winkel foutief ! Nieuwe broek in juiste maat nu in winkel aanwezig ! Deze is wel te lang ! Broek wordt kosteloos omgeruild en ingekort! Prima !!

super geholpen en keurig netjes afgelverd. Top!!

Mijn aankoop is tot stand gekomen door de meedenkende verkoopsters. Waren erg eerlijk in hun opvattingen. Gezocht en geslaagd. Kom al jaren bij Van Dal. Prettige omgeving en professioneel in het verkoopgedrag. Top.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg