Goed geholpen

Ik vind het gek als je maat er niet is en van een andere vestiging moet komen dat ik de verzendkosten moet betalen. 0623450422

Goede kwaliteit , ruime keuze en goede vriendelijke verkoopsters .

Zeer goed .

Vriendelijk en deskundig personeel

Via internet jas besteld, paste toch niet en teruggebracht in winkel in Waalwijk, geen probleem, geld werd teruggestort en in winkel passende jas gekocht

Adequate afhandeling van bestelling

Goede kwaliteit en prijs voor kleding en duidelijke informatie.

Volop keus.

Prima advies en gemoedelijke sfeer.

Vakkundig en een heel mooi assortiment.

Goed personeel en goed geluimd.

Laatste ervaring was niet zo best

mijn ervaring is in het algemeen goed maar de laatste toezending, trui blauw die ik maandag 4 november heb retour gezonden was de linker mauw maar voor de helft ingezet heb voor ruiling aan gegeven. Wacht even op afhandeling Met groet, J. Scheepers

Geen status updates van de webshop

Ik heb al vaker bij Van Dal online besteld, maar geen enkele keer een update over de bestelling ontvangen (terwijl ik op het gebruikte e-mailadres wel hun nieuwsbrieven ontvang). Ik heb dit ook al meerdere malen bij de klantenservice aangegeven maar die doen er niks aan, ondanks dat dit volgens hun vaker voorkomt. Ik vind dat erg vervelend want zo weet ik ook niet wanneer ik de pakketbezorger kan verwachten. Over de keuze en kwaliteit ben ik wel tevreden.

Prima modieuze kleding voor een uitermate schappelijke prijs.

Prima kleding met een moderne snit en goede pasvorm, top..

Prima geholpen.

Omdat ik moeilijk een keuze kon maken, heeft medewerkster mij prima geholpen. Diverse combinaties laten zien waaruit ik een keuze heb kunnen maken.

Snelle bezorging

Mijn bestelling liet niet lang op zich wachten. Kwam wel in een voor kleding ongebruikelijke doos

Goed verpakt snelle levering vr gr hannie brouwer

Klantvriendelijk

Fijne verkopers, denken mee en zijn klantvriendelijk. Van Dal Dordrecht

Positieve ervaring

Goede service!

Winkel.prima, bezorging waardeloos

Wil wel zelf kunnen uitmaken met wie verzonden word want DHL is waardeloos.

Van Dal de best

Heel goede ervaring met deze Mannenmode heel tevreden klant

Oke

Geweldig geholpen

Goed geholpen.

Ervaren personeel.

Zeer goed, was eerste keer dat we online besteld hebben, is goed en correct verlopen

Vriendelijk en kundig personeel, En snelle levering

geweldigge winkel

De winkel s zelf... of online zijn voor mij gewoon weg geweldig, ruime keus . En waar je ook komt altijd goed geholpen . Mijn Dank...

Heeel goed

Zeer goede service dus meer dan tevreden

correct

correcte afhandeling