Alles was prima. Mooie overhemden Prima op tijd geleverd

Kwalitatief zeer goede producten en razendsnel bezorgd.

Ruime keuze uit kwaliteitsproducten die binnen de afgesproken tijd thuisbezorgd worden.

Top zaak

Hier kunnen we altijd een keuze maken.

Tijdig geleverd en goede kwaliteit

Goede kwaliteit

De maat broek was er niet, meteen gekeken op de site en hem voor ons besteld. Ik was er erg blij mee, goede service

Gewoon goed

Goede kwaliteit, snelle levering

Prima kwaliteit - redelijke prijzen snelle levering

zie boven

Hele goede service.

Ook geld terug storten. En ze hebben goede kwaliteit. We komen er al jaren. Is echt onze mannen winkel. En fijn dat hij in gorinchem zit !!!

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Snelle vlotte levering

Alles was zeer degelijk en stevig verpakt .Snel geleverd

Prima geholpen

Zeer goede service

Kleding oke verpakking kan beter.

De kleding is oke. De verpakking kan beter. Geen hangers in kleding doen en mee versturen in pladtic zak. Zak was open bij asnkomst. Zelfde met jas in veel te grote doos.

Geweldig.

Past altijd en fijne kwaliteit.

Donderdag een trui besteld. Tegen beter weten in een te grote maat. Zaterdag geleverd. Gepast en, eigenlijk te verwachten .. te groot. Op de website gekeken, in de winkel wel de juist maat op voorraad. Op koopzondag naar de winkel gereden (40km) waar de gereserveerde maat klaar lag. Paste perfect, gekocht en voor de moeite kreeg ik een fles wijn cadeau.. Te grote trui afgegeven in de winkel voor retournering naar webshop. Prima geholpen en retour bewijs ontvangen. Maandag op de bankrekening betaalde bedrag al terug ontvangen. Al met al geweldig geholpen.

Kwaliteit gewoon super. Ik zou alleen als ik u was een andere bezorgers zoeken wat een waardeloos bedrijf DHL. Als u bij dit bedrijf blijft bestel ik niks meer

Prima producten en supersnel geleverd.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Trui met rits van Merinowol, gekocht per 2. Mooie pasvorm en kleuren.

Van Dal herenmode is een prima zaak

Van Dal herenmode is een prima herenmodezaak met een goed prijskwaliteitverhouding

prima hulp en voldoende keus.

Goed advies om kleding te zoeken die bij je past.

Wordt altijd netjes geholpen en je kunt goed voor mindervalide

Snelle en correcte levering

Fijne zaak maar....

Ik kom graag in de winkel, nu wilde ik een blouse die niet op voorraad was in de winkel. Deze kon voor mij besteld worden maar dan kwamen er verzendkosten bij. Ik vind dat niet kunnen als je in de winkel zelf besteld , online snap ik dat maar ik wil die gewoon zonder verzendkosten af kunnen halen in de winkel. Dat stoor ik mij aan, voor de rest en fijne winkel met vriendelijk personeel.

Goed en snel

Prima product voor een mooie prijs

Tevreden, maar kan beter

Omdat er in mijn woonplaats Hilversum geen vestiging is maak ik vooral gebruik van de webshop. De prijs/kwaliteit verhouding is redelijk goed, vooral bij acties. Ik vind de 10% korting voor leden ook zeer prettig. Daarentegen vind ik het jammer dat de verzendkosten bij retourneren voor eigen rekening zijn. Ook vind ik het jammer dat bij veel overhemden de maat wordt gegeven in formaat s,l,m,xl, etc, en niet in bordmaat. Mijn bordmaat zit tussen l en xl in.

Top winkel

Goed advies, ruime keuze. Breng graag een bezoek aan de winkel.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg