Kwaliteit kleding, gide service

Al een paar jaar klant, en altijd positive ervari g online en in de winkel.

Professioneel personeel met aandacht voor de klant.

Mijn stok oude vader ziet er graag goed verzorgd uit. Hij koopt zijn kleding bij 2 herenmodezaken in de omgeving. Bij van Dal koopt hij al lang zijn kleding. Zeer goede kwaliteit en schitterende collectie. Ook na veel wasbeurten.

snelle nette levering goede kwaliteit truien

Vriendelijk en kundig

Prettige zaak en behulpzame, kundige verkoopsters. Kleding en accessoires ruimschoots aanwezig. Verder is er ook de mogelijkheid om online een keus te maken en de bestelling thuis of in de winkel te laten bezorgen.

Maat kwam perfect overeen. Netjes verpakt, levering zoals aangegeven met een persoonlijk kaartje van de medewerker die de jas had ingepakt.

heel vriendelijke bediening

heel goed geholpen

Gelukkig zijn er nog 'echte' herenmodezaken!

Niet iedereen wil kleding over de post. En kledingadvies moet je toch echt in de winkel halen. Van Dal heeft een uitgebreide collectie, frisse combinaties. Mooie shirts en kwaliteitsbroeken tegen betaalbare prijzen. hopelijk worden ze niet verdrongen door online winkels.

Goede en klantvriendelijke service

Je wordt altijd zeer goed geholpen en ook ongevraagd van advies gediend

slaecht

Heb een colbert besteld en krijg een spijkerbroek toegestuurd!!!!

Vriendelijke verkopers

Leuke bediening

Fijne winkel en online!

Ik kon graag in de winkel, als het daar is uitverkocht dan is de online versie een optie!

snelle levering en goed product

De levering van een prima product was supersnel en correct.

Zeer fijn geholpen

Echt goed

Uitstekende en vriendelijke medewerkers

In Barneveld staat vriendelijkheid en behulpzaamheid altijd op de eerste plaats. Van Dal Barneveld is o.l.v. Raymond geen Dalwinkel maar een Topwinkel!

Goed assortiment en geweldige medewerksters.

Van Dal is in de loop der jaren geëvalueerd van een "oude mannen" winkel naar een zaak met een geweldig veelzijdig aanbod. De jeugd zal deze winkel minder vaak bezoeken. De medewerkers (m/v) zijn geweldig en altijd bereid te helpen en advies te geven wat door ons, mijn vrouw en ik zeer wordt gewaardeerd. On het in 1 woord te zeggen TOP!

Perfecte erva

Alles klopt gewoon

Zeer goed. Persoonlijke aandacht

Goede sfeer en hulp.

Goed behandeld door personeel ze.zijn er kundig in hun beroep

Met name de klantenservice slecht bereikbaar

In één week heb ik twee keer de klantenservice proberen te bellen...daar werd maar niet opgenomen. Wel ben ik later teruggebeld. Mijn bestelling was maar voor de helft aangekomen en als ik er zelf niet was achteraan gegaan, had ik de andere helft niet gehad. Verder over de winkels en kleding erg tevreden.

Snelle service goed afgeleverd

Leuke winkel

Geod geholpen

net bedrijf

Goede service en gunstige prijsstelling. Voor vaste relaties een kortingspercentage van 10% zonder aanvullende voorwaarden is heel netjes

De ontvangst in de winkel is zeer goed. Service en deskundige hulp. Ook via de website goed. Kleding van goede kwaliteit.

leuke kleren voor een leuke prijs

alles top

Juliana van Stolbergstraat 25