Zeer goed, prettig personeel!

Altijd prettig geholpen. Verder acceptabele prijzen

Exelent

Mijn bestelling is goed op tijd binnen gekomen helaas was een artikel niet in de goede maat maar na terugzending was ruim op tijd het betaalde bedrag retour gestort. De andere artikelen waren precies wat ik er van had verwacht.

Snelle en goede service

Online besteld. Vrij snel bericht dat artikel in het filiaal was.

Goede kwaliteit

NVT

de service is altijd uit de kunst

Tevreden met mijn aankoop en vooral met de klantvriendelijkheid en service van Van Dal.

Gewoon heel goed en betaalbaar

Gewoon heel goed en betaalbaar, levering ook prima

Mooie en goede kleding

Het duurde wel lang voordat ik de bestelling binnen had, maar het was netjes verpakt en het is mooie kleding en de actie 50% korting is helemaal top, anders is het voor ons niet meer te betalen.

Alles goed.

leuk overhemd voor een mooie uitverkoopsprijs

Leuk overhemd voor een mooie uitverkoopsprijs. Alleen werkte de link naar DHL niet, dus ik heb het pakje niet kunnen volgen. Maar het werd wel in een redelijke tijd bezorgd.

Alles past snelle levering, cadeautje erbij

Snelle en correcte levering

Goede website met veel keuze en snelle levering

Helemaal goed

Goede aanbiedingen en correcte en snelle afhandeling.

Keurig geleverd zoals beloofd

Eenvoudig te bestellen. Levering binnen 2 a 3 werkdagen zoals beloofd wordt. Je moet dus niet verwachten dat het de volgende dag binnen komt. Producten zijn goed en netjes verpakt en zijn zoals op de site staat. Niks te klagen.

Mijn ervaring bij van Dal is prima in de winkel en per telefoon wij zijn zeer goed geholpen prima personeel.

Snelle bezorging. In de outlet leuke prijzen.

Snelle bezorging. In de outlet leuke prijzen.

Fijne zaak

Mooie stijlvolle kleding

Snel besteld

Makkelijk online besteld 6 blouse met korte mouw. 4 stuks gehouden 2 stuks naar winkel terug gebracht . Binnen 2 dagen geld van de 2 st blouse ontvangen Top.

Goede service en passmaat en passvorm van kleding zowel winkel als website

Jaren vaste klant !

klantvriendelijk en goede kwaliteit tegen een redelijke prijs

het is altijd prtig winkelen bij van Dal in Wijchen, problemen worden ook altijd keurig op gelost

Snelle levering en uitstekende informatie verstrekking

De bestelde jas was niet voorradig in de winkel, dus via internet bestelt. 2 Dagen later de jas opgehaald. En wat ben ik blij met deze leren jas: stoer maar netjes; goed afgewerkt en een feestje om te dragen.

goed en snel bezorgd.

alles prima gegaan met de bestelling en bezorging.

Prima kwaliteit en prijs

snel en alles verzorgt verpakt. Is aandacht aan besteed

Mooie kleding

Vaak kleding gekocht, mooie kleding en blijft mooi. Altijd goed en vriendelijk geholpen.

Juliana van Stolbergstraat 25

5038 AM Tilburg