Zeker voor herhaling vatbaar!

Lekkere knapperige gebrande noten. Mijn 2e bestelling heb ik dus vol vertrouwen meteen gedaan. Ik ben hier erg blij mee.

Niet alles vers

Kwaliteit verbeteren

Redelijke wijn

De kwaliteit van deze Salentein Barrel Selection 2022 viel ons toch wat tegen. Betaalde per fles 12,50 Redelijk voordelig. We hebben betere flessen Salentein Malbec gedronken. Waren wel 4,00 euro per fles duurder Vr gr Petra en Martin

Uitstekende kwaliteit en prima verzorgd

Laat niets te wensen over . De noten zijn vers. de zuidvruchten soepel. En de verzending to the point. Graag tot volgende keer!

Niet altijd top

Bestelde met enige regelmaat verschillende soorten noten maar bij de laatste 2 bestellingen bij beide bestellingen een zak nootjes die slof en oud waren. Geen reactie mogen ontvangen op mijn mail naar aanleiding hiervan. Kortom jammer maar ik bestel hier niet meer.

Kwalitaief goed assortiment, snel geleverd, correcte klantenservice!

heb nu meerdere keren besteld bij NUtamo op advies van mijn dochter en kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over het uitgebreide assortiment, de kwaliteit en het prettige contact met medwerkers van Nutamo

Volgens aspraak

Volgens aspraak op tijt.

Goede producten en snelle service

Mijn bestellingen krijg ik altijd op tijd. Ik vind de kwaliteit ook goed.

Heel veel keuze

Voor het eerst bestelling geplaatst. Heel veel keuze. Bestelling prima verpakt. Hele fine kwaliteit!

Goede kwaliteit, met zorg ingepakt, snelle service

Goede kwaliteit, met zorg ingepakt, snelle service. Hartelijk dank!

Aankoop walnoten

Vorige bestelling zaten er heel veel kleine stukjes bij. Nu gelukkig niet. De dadels en de veenbessen zijn perfect. Bedankt

Snel, goed, goed verpakt

De volgende dag al bezorgd, degelijk verpakt, prima kwaliteit. Klein minpuntje: bij de gebrande hazelnoten graag minder schilletjes.

Mooie producten netjes verpakt!

Snel geleverd in mooie verpakking en stuk voor stuk kwaliteit

Heerlijk , dat ik zo mijn fijne Frisia producten en daarvoor bij producten zo Thuis bezorgd te krijgen door NUTAMO.

Eerlijk en betrouwbaar en alles volgens afspraak.

Bedrijf maakte een foutje bij het verzenden maar na 1 telefoontje werd alles perfect opgelost en heeft het bedrijf extra kosten moeten maken om hun foutje te herstellen. Prima geregeld en heel tevreden met de bestelling en afwikkeling van de fout. Kom zeker terug.

heelgoed

prima product en heel snel geleverd

Het is niet de eerste keer dat ik een bestelling plaats ! dus zeer tevreden vandaar 5sterren .

x

Prima producten en netjes verpakt. Helaas heeft Post.nl het af laten weten en tot 3 keer toe de leveringsdatum verplaatst. Pakketje werd nat aangeleverd.

Prima voor goede prijs

Prima eten , goede prijs, snelle verzending. Jammer dat de fruitstukken een beetje aan de grote kant zijn voor door de yoghurt...

Jullie product dik ok

De levering door PostNL helemaal ondermaats Eerst een paar dagen uitstel en daarna slechts vier dagen om op te halen anders terug naar jullie

gewoon prima

gewoon prima

Super snel geleverd.

Altijd goed

Goederen ok, levering via Post nl not

Post nl presteert om de mensen 3 dagen aan ‘t mijntje te houden met wisselende levertijden op verschillende dagen. De sterkste mail was een sorry, we kunnen vandaag niet leveren zal voor overmorgen ! zijn om 1 uur later toch te leveren. Kafka toestanden !

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!