wat hebben wij "genoten" !

standaard goede kwaliteit

Volgens asprak netjes ingepakt & netjes op tijt.

Best service.

Always nicely packed, always fresh, always quickly delivered.

vers en heerlijk.

Dus heerlijk vers!

Zeer snel geleverd, goede kwaliteit!

De bestelling is zéér snel geleverd. Ze mailden me dat de kwaliteit van andere door mij bestelde noten niet goed genoeg was, en die hebben ze dus niet gestuurd en ik heb m'n geld teruggekregen. De noten die ze wel gestuurd hebben (zonder verzendkosten te rekenen) waren van hoge kwaliteit! Ik ga hier zeker vaker bestellen!!

Bestellen gaat makkelijk. Goede website. Producten die geleverd zijn keurig verpakt. Kwaliteit is ook prima.

goede produkten

Nutamo ontdekt, ze leveren goede3 produkten

Heerlijke noten die 100x lekkerder zijn dan de noten uit bv de supermarkt

Ik heb nu een aantal keer bij Nutamo besteld en ben super tevreden. De smaak is heerlijk, lekker vers en mooi verpakt. Ook is er zo'n groot verschil met een zakje uit de supermarkt of een zak noten van Nutamo. Je betaald een fractie meer maar het is het zoooo waard. Ik blijf bestellen dat is zeker.

Vele malen besteld, altijd tevreden

Goed worden is moeilijk, goed blijven is nog moeilijker

Bestelling verzorgd afgeleverd. Dank u

Bestelling verzorgd afgeleverd. Dank u

Vlotte levering

Zie hierboven

Goede klantenservice-verlening

Hoewel ik nooit reden tot klachten had bij Nutamo, had ik er toch uiteindelijk ééntje.. Ging om een logistieke vergissing bij inpakken van bestelde produkten. Door te zware opstapeling van artikelen kwam mijn raclette kaas (die onderin de doos lag) volledig geplet aan. Catastrofe voor mijn gasten die ik verwachtte en ik moest snel iets anders verzinnen… Reactie van Nutamo was keurig: direct een voorstel voor toezending nieuwe of geld terug. Voor het eerste was er dus geen tijd meer, maar het tweede werd onmiddellijk uitgevoerd!

Zo veel keuze!

Het is moeilijk kiezen uit zo veel verschillende lekkernijen. Het bestelde was snel geleverd, alles is krakend vers. En er zat zelfs een cadeautje bij!

Heerlijk product,

Product goed verpakt en snelle service,ga zeker weer bestellen.

Heerlijke producten en top service

We genieten iedere keer van jullie producten met veel plezier. Daarnaast zijn de medewerkers zeer vriendelijk en altijd behulpzaam. Ga zo door! Tot de volgende keer!

Bestellen een chaos,niet klantvriendelijk

Slecht on line bestellingsproces.Niet klantvriendelijk.Wel heerlijke Boulangers.Bestel je melk verbaas je er niet over dat er ook puur tussen zit.Mijn ervaring:bestelling welkom,als her lukt.Klachten worden niet serieus genomen.

Zoals altijd goed afgehandeld en goede producten.

Snel en makkelijk

Een fijn bedrijf en vriendelijk

Een heerlijke vivaldi kaas gekocht en bezorgd. Post nl was erg laat dus het bedrijf gebeld en ik ben erg vriendelijk geholpen. Top!

Het is netjes bezorgd. Wel later dan verwacht, maar geen probleem.

Topper!

Prima ervaring. Snelle en goede levering. Zeer tevreden over produkt c.q. prijs.

Super snel

Goed vezorgt

Een aanrader!

Ik ben een blije klant. Dit is niet mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste. Alles is lekker. De verering was op tijd.

Donkervoortlaan 24

3261 NE Oud-beijerland

Over Nutamo

Nutamo is dé notenspecialist van Nederland en België!