Pluspunten
Snelle levering. Goede service.
Pluspunten
Al vele jaren een heel goede zakenpartner!
Pluspunten
Mooie en snelle levering van de pennen voor ons kinderkamp.
Pluspunten
Goede service & levering!
Pluspunten
Dit is de tweede keer dat ik Powerbank bestel bij deze firma. Altijd top. mooi bedrukt en scherp geprijsd.
Pluspunten
Bedankt voor de extra attentie en de snelle levering!
Pluspunten
Wijn met eigen etiket laten bedrukken. Is mooi geworden!!
Pluspunten
Topbedrijf dit. Hadden een spoedbestelling voor USB. Keurig op tijd geleverd voor januari en voor een redelijke prijs. Tevreden klant :)
Pluspunten
Last minute een leuke gadget (bluetooth receiver) gekocht als kerstgeschenk voor al onze behandelaars. Snel geholpen en zelfs eerst een sample gekregen om te testen. Erg leuk product en iedereen is er erg tevreden over. Logo mooi gedrukt.
Pluspunten
mooie gecustomizede powerbanks voor bedrijf besteld. Snelle levering en mooie uitvoering, tevreden:) Dank voor de service Sara!
Pluspunten
- reactie snelheid - easy of use - proofing
Verbeterpunten- afleverdatum garantie duidelijker
Pluspunten
Heel meedenkend en attent!
Pluspunten
Snelheid van antwoord en informeren vanuit het bedrijf is goed.
Verbeterpuntenmeer duidelijkheid over de prijs op de website. Als je gewoon googlet kom je op een prijs van in de 50 euro en als je dan uiteindelijk een prijs opvraagt ligt die veel hoger. Ook bij levering wordt eerst 2 dagen voorop gesteld en bij een concrete prijsvraag moet je dan ineens op een week rekenen
Hartelijk bedankt voor de uitgebreide feedback! Wij zullen proberen een nog duidelijkere prijs op de website te communiceren zodat er geen verkeerde verwachtingen ontstaan. De award is gelukkig in twee werkdagen geleverd. In onze e-mail stond standaard 1 week. Dat is inderdaad wat verwarrend met de (juiste) informatie op de website. Hopelijk tot een volgende keer!
Pluspunten
Heel goed geholpen door Tom. Bedankt!
Pluspunten
vlotte en vriendelijke service en niet onbelangrijk: tevreden van het afgeleverde product
Henri Nouwenstraat 34
3863 HV Nijkerk
Wat doen wij? Zakelijke klanten blij maken met de mooiste relatiegeschenken en promotieartikelen. Uiteraard bedrukt met jouw logo. Ben je op zoek naar coole gadgets met jouw logo? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn pas tevreden als jij zorgeloos naar achteren kunt leunen op je bureaustoel tot de koerier jouw bestelling komt afleveren. Bestel je promotie en relatiegeschenken op Joinz.nl Joinz heeft ook de volgende websites: www.123usb.nl www.usbstickmetlogo.nl www.crystalimpressions.nl