Super Service

Snel vriendelijk en vakkundige mannen in de werkplaats

Super Service en veel voorraad

Lekker een nieuwe fiets

Geweldige service en snelle opvolging

Ik had een probleem met mijn accu dacht ik. Ashley van premiumbikes heeft heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen. Ze had gelijk. Gaf ook nog extra informatie over de accu. Ben zo blij dat ik helemaal naar Rotterdam ben gegaan voor mij fiets. Service is top.

Every things was quiet perect : The e-shop, the way I paid, the informations receveid, the delivery, nice people and great bike. What could expect more?

Snelle levering en laagste prijsgarantie

Ik heb hier een nieuwe fiets voor mijn dochter besteld van het merk Popal. Direct na bestellen en betalen zag ik de fiets elders voor een lagere prijs. Premium Bikes adverteert met een laagste prijsgarantie en inderdaad, na contact te hebben opgenomen via telefoon en later email heb ik het prijsverschil keurig binnen enkele dagen teruggestort gekregen. Verder werd de fiets erg snel geleverd, wij zijn tot dusver zeer tevreden en belangrijker, onze dochter is dolgelukkig met haar nieuwe fiets!

goed met service

had wat problemen met fiets maar is nu 100% goed en ga er ook van uit dat de fiets komen ophalen het probleem lag aan de fiets en dus niet aan hun bedank. Simon bedank nu voor de snelle reactie. Paul

Top service, zeer vriendelijk en goede uitleg

Zeer vriendelijk personeel, met kennis en uitleg. Zeker een aanrader. Afgelopen zaterdag onze nieuwe E-Bike gekocht, nette afhandeling en uitleg.

Goede website en een snelle levering. Ook een scherpe prijs en gratis levering. Een klein min puntje is de communicatie tijdens de levering en de eindmontage. (Ontstond speling op balhoofd)

Super vriendelijk geholpen en een scherpe prijs!

Vanaf mijn eerste contact met premiumbikes per telefoon, super vriendelijk geholpen. Ook in de zaak kon ik gelijk een proefrit maken zonder afspraak. Vriendelijke verkoper. De eigenaar dacht goed mee in oplossingen voor mijn problemen. De fiets werd netjes thuisbezorgd. Goede ervaring met deze winkel!

Goede communicatie, service en topfiets geleverd.

In de aanloop naar de aankoop was de communicatie en service erg goed. Ook nadat ik de fiets had gekocht en bleek dat de prijs (ivm een aanbieding) een dag na de levering behoorlijk gedaald was kreeg ik het verschil terug gestort. Ik ben erg tevreden.

Fantastisch service met eerlijk advies van Simon

Fantastische service Afspraken worden nagekomen Levering op tijd

Na een probleem met mijn batterij ben ik binnen de twee dagen op een correcte manier geholpen.

Zeer tevreden van de dienst naverkoop!

Prima ervaring!

Er was een goede (elektrische) en sportieve fiets nodig voor een van onze medewerkers en bij Premiumbikes vonden we het juiste exemplaar. Een stevige fiets en heel mooi afgeprijsd. De Afhandeling ging voorspoedig, alhoewel er aan he begint wat strubbelingen waren met de digitale betaling maar dat lag meer aan onze kant. De levering was prima op tijd en de fiets zag in het echt nog beter uit dan op het plaatje. Er komt nog een goed slot aan ook (dat heb je wel nodig tegenwoordig!) dus geen enkele reden tot klagen! Integendeel. Prima Premium zaak!

Zeer klantvriendelijk en goede service/garantie

Zeer klantvriendelijk en goede service/garantie

Hele slechte winkel om Zaken mee te doen

Ons advies is om niks bij deze winkel te kopen. Zij willen graag het geld ontvangen, maar service verlenen doen zij zeker niet! Alles moet via de mail geregeld worden, en telefonische afspraken gelden bij hen niet. Alles in het voordeel van deze winkel. Wij zouden een factuur betaald krijgen, maar omdat dit niet via de mail door HUN bevestigd is, krijgen wij nu niks en hebben zij geen zin in een welles-nietes spelletje. Wij hadden immers maar om een bewijsmail moeten vragen. En dat voor een bakfiets van €3000!!!! Mijn advies ga naar een andere winkel dan deze.

Aan het lijntje gehouden/liegen over de bezorging

Na meerdere malen contact te hebben gehad over de levering vd bakfiets werd gezegd door Simon vd klantenservice dat hij vrijdag 31-12 bezorgd zou worden. En de dag ervoor zou ik een mail omtvangen met de tijd. Nou bel ik vandaag en zeggen ze dat ze nog niet weten wanneer t bezorgd wordt, hij heeft niks toegezegd en wordt bij mij als klant de vraag neergelegd: heb je dit zwart op wit? Heel flauw en wat mij betreft totaal niet professioneel. Toen ik hem ermee confronteerde zei hij: als t je niet zint annuleer je de order maar dan krijg je je geld terug. Hele slechte service wat mij betreft!

Top service!

Top service!

Klanten vriendelijk, goede uitleg

Mijn bestelling kon niet meteen afgeleverd, maar ik was opgebeld bij een vriendelijke medewerker om alles uit te leggen. Prima Service. Prima leveren, vriendelijke courier. Goed ervaring, Prima prijs en ik zal weer Premiumbikes gebruiken.

Goede service en communicatie

Uitermate goede service. Snelle reactie op vragen en zeer behulpzaam personeel. Koerier idem, kon de wensen wat betreft aflevering doorgeven. Fiets werd netjes op de gevraagde plek neergezet en de koerier had hem ivm regen keurig afgedekt met een kartonnen doos. Uitermate tevreden.

Top zoals altijd!

Mijn bijna 2 jaar oude Qwic pedelec heb ik laatst gebracht voor een uitgebreide servicecheck. Goed geholpen en hij rijdt weer heerlijk aangezien alles weer is afgesteld. Ik heb de verzekeringen en garanties voor deze fiets via Premiumbikes laten lopen en dat bevalt heel goed. Mijn andere elektrische fiets, een Batavus, is al meer dan drie jaar in regelmatig onderhoud en garantie bij het team van Premiumbikes. Deze laatste fiets tikt inmiddels de 10.000 km aan. Kortom bij deze winkel moet je zijn. Altijd een luisterend oor en veel vakmanschap!

Nette, eerlijke en vriendelijke service zonder rompslomp

Zowel bij de aankoop van mijn fiets als bij de 2 serice beurten werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ophaal- en terugbrengservice is super, binnen het afgesproken tijdsvak staat de bezorger voor de deur. En geen onverwachte kosten!

Klantvriendelijke bediening en komen afspraken na.

Op zoek naar 2 e-bikes. In winkel 1 model voorradig het andere model was nog moeilijk aan te komen. Zelf ook internet afgezocht. De afspraak met Premium dat ze opzoek zouden gaan, zijn ze nagekomen. Uiteindelijk toch het gezochte model geleverd. Beide fietsen netjes thuis bezorgt.

Goede prijs voor de fiets betaald, niet altijd overeenstemming tussen medewerkers in hun informatie.

4 maanden geleden mijn Batavus equip go gekocht bij Premium bikes. Goede prijs voor de fiets betaald (goedkoper dan bij concurrenten). Alvorens wel even verkeerd geïnformeerd geweest over de meerprijs van een grotere accu. Dit kwam door een nog niet volledig opgeleide medewerker. Is opgelost door de leidinggevende van de zaak. Wel erg netjes geholpen met het direct verzekeren van de fiets via de anwb. Nu viel 2 weken terug mijn trapper van de fiets wat volgens de dichtstbijzijnde Batavus dealer aan het rijklaar maken heeft gelegen van de fiets. Contact opgenomen met premium bikes, eerst via de winkel en uiteindelijk via de klantenservice. Dit was even een proces met een omweg omdat de winkel medewerker en de klantenservice los van elkaar opereren. Uiteindelijk goed geholpen door een medewerkster die telefonisch contact op nam. Zij heeft mij geholpen met het opnemen van de schade via de garantieregeling. Stond mij erg netjes te woord en was welwillend om het probleem fijn op te lossen. Over het algemeen tevreden over deze zaak.

Top bedrijf met oog voor de klant.

Nadat ik een hele nare ervaring met een andere fietsenzaak heb gehad ( fiets niet geleverd krijgen en 9 weken op mijn geld hebben moeten wachten, na dreiging met rechtzaak en aangifte eindelijk geld terug gekregen) was deze ervaring een verademing. Vrijdagmiddag besteld en de week erop donderdagmorgen fiets geleverd gekregen. Helaas ontdekte ik een beschadiging aan het zadel en krat was niet geleverd, bezorger zei dat die met de post zou bezorgd worden. Mailtje gestuurd en werd vrijdags al gebeld met de mededeling dat ze een mail terug hadden gestuurd maar omdat ik nog niet had gereageerd, wilden ze weten of ik de mail al had gehad en dat ik gelijk een nieuw zadel opgestuurd zou krijgen en ook het krat. Top zoals ze met hun klanten omgaan. Super service. Ik ben heel tevreden en beveel ze dan ook van harte aan. Zou zeggen, premiumbikes ga zo door.

Good

Good