Snel vriendelijk en vakkundige mannen in de werkplaats
Lekker een nieuwe fiets
Ik had een probleem met mijn accu dacht ik. Ashley van premiumbikes heeft heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen. Ze had gelijk. Gaf ook nog extra informatie over de accu. Ben zo blij dat ik helemaal naar Rotterdam ben gegaan voor mij fiets. Service is top.
Every things was quiet perect : The e-shop, the way I paid, the informations receveid, the delivery, nice people and great bike. What could expect more?
Ik heb hier een nieuwe fiets voor mijn dochter besteld van het merk Popal. Direct na bestellen en betalen zag ik de fiets elders voor een lagere prijs. Premium Bikes adverteert met een laagste prijsgarantie en inderdaad, na contact te hebben opgenomen via telefoon en later email heb ik het prijsverschil keurig binnen enkele dagen teruggestort gekregen. Verder werd de fiets erg snel geleverd, wij zijn tot dusver zeer tevreden en belangrijker, onze dochter is dolgelukkig met haar nieuwe fiets!
had wat problemen met fiets maar is nu 100% goed en ga er ook van uit dat de fiets komen ophalen het probleem lag aan de fiets en dus niet aan hun bedank. Simon bedank nu voor de snelle reactie. Paul
Zeer vriendelijk personeel, met kennis en uitleg. Zeker een aanrader. Afgelopen zaterdag onze nieuwe E-Bike gekocht, nette afhandeling en uitleg.
Goede website en een snelle levering. Ook een scherpe prijs en gratis levering. Een klein min puntje is de communicatie tijdens de levering en de eindmontage. (Ontstond speling op balhoofd)
Vanaf mijn eerste contact met premiumbikes per telefoon, super vriendelijk geholpen. Ook in de zaak kon ik gelijk een proefrit maken zonder afspraak. Vriendelijke verkoper. De eigenaar dacht goed mee in oplossingen voor mijn problemen. De fiets werd netjes thuisbezorgd. Goede ervaring met deze winkel!
In de aanloop naar de aankoop was de communicatie en service erg goed. Ook nadat ik de fiets had gekocht en bleek dat de prijs (ivm een aanbieding) een dag na de levering behoorlijk gedaald was kreeg ik het verschil terug gestort. Ik ben erg tevreden.
Fantastische service Afspraken worden nagekomen Levering op tijd
Beste Niels, En een fantastische review! Leuk dat u dit deelt met ons en zo tevreden bent. Heel veel fiets plezier gewenst. Met vriendelijke groet, Karo.
Zeer tevreden van de dienst naverkoop!
Beste Marc, Wat vervelend dat er een probleem was met de accu. Fijn om terug te lezen dat alles snel is opgepakt en opgelost. Wij vinden de juiste service bieden erg belangrijk. Super dat u hier juist tevreden over bent. Nog veel fiets plezier gewenst. Met vriendelijke groet, Karo.
Er was een goede (elektrische) en sportieve fiets nodig voor een van onze medewerkers en bij Premiumbikes vonden we het juiste exemplaar. Een stevige fiets en heel mooi afgeprijsd. De Afhandeling ging voorspoedig, alhoewel er aan he begint wat strubbelingen waren met de digitale betaling maar dat lag meer aan onze kant. De levering was prima op tijd en de fiets zag in het echt nog beter uit dan op het plaatje. Er komt nog een goed slot aan ook (dat heb je wel nodig tegenwoordig!) dus geen enkele reden tot klagen! Integendeel. Prima Premium zaak!
Beste Eric, Wat leuk dat u de juiste fiets heeft kunnen vinden bij ons. En nog mooier dat de fiets zo in de smaak valt. Bedankt dat u dit deelt met ons dit stellen wij zeer op prijs. Wij wensen uw medewerker heel veel fiets plezier toe. Met vriendelijke groet, Karo
Zeer klantvriendelijk en goede service/garantie
Beste, Fijn dat u deze ervaring deelt met ons. Super dat u zo goed bent geholpen en tevreden bent. Wij wensen u heel veel fiets plezier toe. Met vriendelijke groet, Karo.
Ons advies is om niks bij deze winkel te kopen. Zij willen graag het geld ontvangen, maar service verlenen doen zij zeker niet! Alles moet via de mail geregeld worden, en telefonische afspraken gelden bij hen niet. Alles in het voordeel van deze winkel. Wij zouden een factuur betaald krijgen, maar omdat dit niet via de mail door HUN bevestigd is, krijgen wij nu niks en hebben zij geen zin in een welles-nietes spelletje. Wij hadden immers maar om een bewijsmail moeten vragen. En dat voor een bakfiets van €3000!!!! Mijn advies ga naar een andere winkel dan deze.
Beste Anouk, Na het lezen van deze review heb ik contact met u gezocht. We hebben samen een erg fijn telefoon gesprek gehad waarin u mij heeft verteld wat er precies aan de hand is en hoe dit alles is verlopen. Ik kan me goed voorstellen dat dit niet prettig is geweest voor u. Gelukkig zijn wij er samen uit gekomen en tot een oplossing gekomen. Wij wensen u dan ook heel veel fiets plezier en mocht er in de toekomst iets zijn horen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Karo
Na meerdere malen contact te hebben gehad over de levering vd bakfiets werd gezegd door Simon vd klantenservice dat hij vrijdag 31-12 bezorgd zou worden. En de dag ervoor zou ik een mail omtvangen met de tijd. Nou bel ik vandaag en zeggen ze dat ze nog niet weten wanneer t bezorgd wordt, hij heeft niks toegezegd en wordt bij mij als klant de vraag neergelegd: heb je dit zwart op wit? Heel flauw en wat mij betreft totaal niet professioneel. Toen ik hem ermee confronteerde zei hij: als t je niet zint annuleer je de order maar dan krijg je je geld terug. Hele slechte service wat mij betreft!
Top service!
Beste Elise, Bedankt voor de review en veel fiets plezier gewenst. Met vriendelijke groet, Karo
Mijn bestelling kon niet meteen afgeleverd, maar ik was opgebeld bij een vriendelijke medewerker om alles uit te leggen. Prima Service. Prima leveren, vriendelijke courier. Goed ervaring, Prima prijs en ik zal weer Premiumbikes gebruiken.
Beste Janette, Wat goed dat alles is opgepakt en dat u vriendelijk bent geholpen. Fijn dat u zo tevreden ben over de levering, service, ervaring en prijs! Hier doen wij het voor. Wij wensen u nog heel veel fiets plezier toe. Met vriendelijke groet, Karo
Uitermate goede service. Snelle reactie op vragen en zeer behulpzaam personeel. Koerier idem, kon de wensen wat betreft aflevering doorgeven. Fiets werd netjes op de gevraagde plek neergezet en de koerier had hem ivm regen keurig afgedekt met een kartonnen doos. Uitermate tevreden.
Beste Danny, Bedankt dat u deze geweldige ervaring deelt met ons. Het hele team doet altijd er zijn best om de wensen van de klant boven aan te zetten. Dat heeft bij u perfect uitgepakt. Wij wensen u dan ook heel erg veel fiets plezier toe! Met vriendelijke groet, Karo.
Mijn bijna 2 jaar oude Qwic pedelec heb ik laatst gebracht voor een uitgebreide servicecheck. Goed geholpen en hij rijdt weer heerlijk aangezien alles weer is afgesteld. Ik heb de verzekeringen en garanties voor deze fiets via Premiumbikes laten lopen en dat bevalt heel goed. Mijn andere elektrische fiets, een Batavus, is al meer dan drie jaar in regelmatig onderhoud en garantie bij het team van Premiumbikes. Deze laatste fiets tikt inmiddels de 10.000 km aan. Kortom bij deze winkel moet je zijn. Altijd een luisterend oor en veel vakmanschap!
Beste Dirk, Wat een leuk bericht om terug te lezen. Super fijn dat u zo tevreden bent met ons en de service die wij bieden. En nog mooier dat u dit deelt met ons. Wij stellen dit zeer op prijs. Tot de volgende servicebeurt! Met vriendelijke groet, Karo.
Zowel bij de aankoop van mijn fiets als bij de 2 serice beurten werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ophaal- en terugbrengservice is super, binnen het afgesproken tijdsvak staat de bezorger voor de deur. En geen onverwachte kosten!
Beste Wietse, Bedankt voor die prachtige cijfer en geweldige review. Super om terug te lezen dat alles goed is verlopen en alles naar wens is verlopen. Tot de volgende keer! Heel veel fiets plezier gewenst. Met vriendelijke groet, Karo
Op zoek naar 2 e-bikes. In winkel 1 model voorradig het andere model was nog moeilijk aan te komen. Zelf ook internet afgezocht. De afspraak met Premium dat ze opzoek zouden gaan, zijn ze nagekomen. Uiteindelijk toch het gezochte model geleverd. Beide fietsen netjes thuis bezorgt.
Beste Frans, Heel leuk om deze review terug te lezen! Als wij onze klant blij kunnen maken doen wij dit ook er graag. Mooi dat dit zo gelopen is en dat de fietsen netjes zijn geleverd. Heel veel fiets plezier gewenst. Met vriendelijke groet, Karo
4 maanden geleden mijn Batavus equip go gekocht bij Premium bikes. Goede prijs voor de fiets betaald (goedkoper dan bij concurrenten). Alvorens wel even verkeerd geïnformeerd geweest over de meerprijs van een grotere accu. Dit kwam door een nog niet volledig opgeleide medewerker. Is opgelost door de leidinggevende van de zaak. Wel erg netjes geholpen met het direct verzekeren van de fiets via de anwb. Nu viel 2 weken terug mijn trapper van de fiets wat volgens de dichtstbijzijnde Batavus dealer aan het rijklaar maken heeft gelegen van de fiets. Contact opgenomen met premium bikes, eerst via de winkel en uiteindelijk via de klantenservice. Dit was even een proces met een omweg omdat de winkel medewerker en de klantenservice los van elkaar opereren. Uiteindelijk goed geholpen door een medewerkster die telefonisch contact op nam. Zij heeft mij geholpen met het opnemen van de schade via de garantieregeling. Stond mij erg netjes te woord en was welwillend om het probleem fijn op te lossen. Over het algemeen tevreden over deze zaak.
Beste Jamie, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om terug te lezen dat u netjes bent geholpen en dat alles goed is opgelost. Minder leuk dat de trapper er is afgevallen, kan me voorstellen dat dit niet prettig is excuus voor dit ongemak. Super dat u deze feedback met ons deelt zodat wij dit intern kunnen bespreken en verbeteren. Wij wensen u nog heel veel fiets plezier toe. Met vriendelijke groet, Karo
Nadat ik een hele nare ervaring met een andere fietsenzaak heb gehad ( fiets niet geleverd krijgen en 9 weken op mijn geld hebben moeten wachten, na dreiging met rechtzaak en aangifte eindelijk geld terug gekregen) was deze ervaring een verademing. Vrijdagmiddag besteld en de week erop donderdagmorgen fiets geleverd gekregen. Helaas ontdekte ik een beschadiging aan het zadel en krat was niet geleverd, bezorger zei dat die met de post zou bezorgd worden. Mailtje gestuurd en werd vrijdags al gebeld met de mededeling dat ze een mail terug hadden gestuurd maar omdat ik nog niet had gereageerd, wilden ze weten of ik de mail al had gehad en dat ik gelijk een nieuw zadel opgestuurd zou krijgen en ook het krat. Top zoals ze met hun klanten omgaan. Super service. Ik ben heel tevreden en beveel ze dan ook van harte aan. Zou zeggen, premiumbikes ga zo door.
Beste Jannie, Oehhh dat is niet leuk om zo'n ervaring te hebben. Gelukkig is het bij ons wel goed gegaan en heeft ook de service gekregen zoals het hoort. Fijn dat u dit deelt met ons. Wij wensen u nog heel veel fiets plezier toe. Met vriendelijke groet, Karo.
Good
Beste Kamil, Bedankt voor het mooie cijfer. Heel veel fiets plezier gewenst. Met vriendelijke groet, Karo