Heel goed!

Fiets is goed en optijd geleverd voor de verjaardag van mijn dochter. Twijfelde nog over de maat. Hiervoor heb ik gebeld en ben super geholpen door Karo. Zij wist precies welke maat ik nodig had

Ik ben tevreden over de hulp die mij is aangeboden.

De medewerkers waren erg vriendelijk en hebben aan al mijn verwachtingen voldaan.

De beste werknemers❤️.

Werknemers zijn allemaal heel open en klantgericht! Karo is de beste en samen houden ze allemaal de klanten tevreden!

Super goed

Ik had een navraag betreft een levering van een nieuwe fiets. De des betreffende mevrouw heeft mij ontzettend goed geholpen en op de hoogte gehouden.

Duidelijk en vriendelijk!

Ik belde voor hulp bij een keuze die ik moest maken over wat voor fiets het beste bij mij past. Vriendelijk geholpen en uiteindelijk mijn keus kunnen maken.

Alles naar wens gekregen! Voornamelijk het contact via de mail met de dame (Karo) die mij uitstekend had geholpen, aangezien ik nog wat vragen had. Al met al een uitstekende service!

Per mail info gevraagd. Geholpen door Karo en haar advies opgevolgd. Fiets is helemaal top.

Ik ben in de winkel zeer vriendelijk geholpen. Na het aanschaffen van mijn fiets ben ik paar keer voor onderhoud naar de winkel gegaan waar ik gelijk ben geholpen. Als ik bel dan krijg ik mensen aan de lijn die verstand hebben van zaken en die je goed adviseren. Ik ben zeer tevreden en ik raad iedereen aan om naar de winkel te gaan om zelf te ervaren.

Klant is koning

Advies gehad van een aardige mevrouw Karo. Wist waar ze het over had, dacht met mij mee en heeft me zeer vriendelijk geholpen. Typisch gevalletje 'de klant is koning'. Bedankt. Mvg Alex AMR Steigers

Mijn zoon had een fiets nodig wist alleen niet welke maat. Na een telefoontje wist ik welke maat ik moest hebben. Erg klantvriendelijke geholpen door Karo. Fiets was helemaal perfect

De service was heel goed, en werd snel geholpen met m'n lekke band. Verder zonder te vragen kreeg ik advies om mijn ketting te verzorgen tegen roest wat zover ik tot nu toe heb voorkomen door hun advies. Goede service en snelle hulp gekregen van Karolien

Ze waren vriendelijk

Ik ben heel erg tevreden!

Ik heb een fiets besteld en deze super snel geleverd gekregen. Bedankt!

Ik ben super goed geholpen. Bedankt!

Ik heb een fiets in de winkel gekocht. Ik mocht eerst een proefrit maken. Ook hebben de medewerkers mij geholpen met het aansluiten van een verzekering.

Supersnelle reparatie

Fiets is in 10min gerepareerd. Top service

Geen woorden maar daden

Door een collega op mijn werk werd Premium Bikes mij aanbevolen, goede elektrische fietsen van onder andere Sparta waar ik eigenlijk ook naar op zoek was. Mijn collega had al een setje voor zichzelf en zijn partner gekocht. Mijn vorige elektrische fiets was ook een Sparta maar 7 jaar geleden gekocht bij een andere fietsenwinkel. Nu heb ik een Sparta M8B ebike aangeschaft bij Premiumbikes. Ik mocht meerdere fietsen proberen en mij werd verteld dat de Sparta M8B als beste uit de test van 2019 kwam. Ik ben heel erg netjes geholpen en geadviseerd en kreeg zelfs koffie aangeboden. We overwegen er nu ook 1 voor mijn partner aan te schaffen bij Premiumbikes. Mijn fiets kon gewoon kosteloos thuis afgeleverd worden en is ook meteen op maat afgesteld. Hartelijk dank heren en heel veel succes in de toekomst!

Leuke winkel

Een hele leuke winkel

Klantvriendelijkheid

De medewerkers zijn heel erg klantvriendelijk en uw fietsenzaak heeft hele mooie en nette fietsen, die lang meegaan.

Goede service en vriendelijke mensen

Mijn fiets laten repareren ben er erg tevreden mee!

Heel blij met mijn nou euwr elektrische herenfiets

Square Ghost

Ik heb een elektrische fiets gekocht. Kwaliteit is goed en levering was snel. Ik had nog een aantal vragen over product zelf! Erg goed geholpen door de klantenservice. Zeker wel een aanrader

Klantvriendelijk en servicegericht

Ik had een elektrische fiets op het oog maar wou deze eerst uitproberen. Ik heb een afspraak gemaakt doordeweeks en in het weekend heb ik de fiets mogen uitproberen. Premiumbikes was de enige waar dit mogelijk was! Nergens anders stond deze fiets voor een proefrit terwijl alle andere winkels het zogenaamd op voorraad hadden staan. Ik ben super goed en deskundig geholpen. Ik kon ook andere fietsen uitproberen. Premiumbikes heeft echt heeeeel veel fietsen staan in de winkel waarop die je gewoon kan proberen en als je wil zo uit de winkel mag meenemen. Er stonden meerdere medewerkers klaar en ze waren heel erg enthousiast. Zoiets mooist heb ik nog nooit meegemaakt. Zo kan het dus blijkbaar ook, een echte voorbeeld winkel. Ik fiets nu al enkele dagen met veel plezier op mijn nieuwe elektrische fiets. Ik heb mijn fietsenwinkel gevonden. De rit van Arnhem naar Rotterdam was het meer dan waard. Kortom, een topwinkel met klantgerichte service. Ga zo door dames en heren.

Waardeloos

Maken eerst een fout, zo te lezen bij bijna iedereen. En als de fiets er eenmaal is is deze niet goed. Doen alsof hun neus bloed. Nu snap ik waarom ze 3 namen hebben, fietsenwinkel, fietsenpark, premiumbikes. Nooit meer.

Is toch goed opgelost

De fiets van mijn kleindochter is gemaakt bij een plaatselijke fietsen maker,en kregen in eerste instantie niet het volledige bedrag terug. Maar uiteindelijk is het toch goed gekomen. Dus wij zijn met deze oplossing erg blij mee.

Slinge 139

3085ER Rotterdam