Toppers

Ben nog nooit zo netjes geholpen en zo snel ze Had op iedere vraag een goed antwoord waar je als klant wat mee Kon Ben er erg blij mee bedankt voor Jullie hulp

Bedroevende service

Op 31 juli heb ik een Batavus Quip besteld, die op 7 augustus geleverd is. De fiets bleek meerdere grove beschadigingen te hebben. Dit werd aanvankelijk goed opgepakt. Ik kreeg een dag later bericht dat de fiets omgeruild kon worden. Echter, na de vervangende fiets ongeveer 4 weken in gebruik te hebben gehad kwam ik er eind september achter dat er een slag in mijn achterwiel was ontstaan. Uit nadere inspectie bleken vele spaken in het achterwiel los te zitten, en meer dan een centimeter t.o.v. elkaar te kunnen bewegen. De nippels bleken eveneens los te zitten. Hetzelfde geldt voor het voorwiel. Hiervan heb ik op 30 september melding gemaakt. Er werd gezegd dat ik het binnen 14 dagen na levering had moeten melden. Ik zou alleen niet weten hoe ik er eerder achter had moeten komen.... Bovendien stelt premiumbikes het volgende: "BSP, Batavus, Cortina, Sparta, Alpina, Lapierre, Haibike, Ghost en Loekie fietsen worden 100% rijklaar geleverd, dit houdt in dat u niets hoeft af te stellen of te monteren. U kunt gelijk fietsen op uw nieuwe fiets." Desondanks werd er gevraagd om beeldmateriaal, waardoor ik hoop bleef houden dat premiumbikes mijn klacht serieus in behandeling zou nemen. Ik heb een filmpje gemaakt van de spaken en de slag in het wiel. Vervolgens liet premiumbikes per mail weten dat de bevestiging voor de fietskar, die ik inderdaad aan de fiets heb gemaakt, betekent dat de fiets extra gewicht heeft gedragen waardoor de spaken sneller los gaan en eerder afgesteld moeten worden. Men adviseerde mij om de fiets voor een onderhoudsbeurt langs te brengen, waar ik €100,- voor zou moeten betalen. Het lijkt, zoals ook in andere reviews te lezen is, dat premiumbikes zich allereerst verschuilt achter een termijn van 14 dagen. Vervolgens wordt er in mijn geval in het beeldmateriaal gezocht naar een reden om de schuld bij de klant neer te leggen.

Goede nazorg / service

De lamp van mijn fiets was defect. Dit valt niet onder de garantieregeling maar gelukkig heeft Premiumbikes een nieuwe lamp toegestuurd. Top service....THX

Fantastisch!

Het was een eind rijden maar zeker de moeite waard. De eigenaar Yusef heeft ons fantastisch en deskundig geholpen! Gebeld of de fiets op voorraad was. We kwamen aan kregen een heerlijke cappucino en de fiets stond klaar! Even een proefrondje gemaakt dat was geen probleem! Goede service! Wij hebben geadviseerd een filiaal te openen in de omgeving van Amersfoort! Waar vind je nog een vrolijke hardwerkende eigenaar die met de nodige dosis humor lekker vrolijk en positief is! Veel succes met premium bikes! Aanrader! Hartelijke groet!

Kreeg een damesmodel ipv een herenmodel Fiets werd een week later netjes omgeruild. Mooie fiets voor een scherpe prijs.

Klantvriendelijk

Mijn ervaring, klantvriendelijke Ben een aantal keren geweest voor kleine dingentjes. Vorige week twee fietsen gekocht. Mensen die er werken staan komen direct naar je toe en vragen of ze dan iets kunnen betekenen.

Prachtige fiets, voor een mooie prijs.

Prima service. Zeer tevreden.

Probleem uiteindelijk wel opgelost

Met enige moeite hebben ze de kinderfiets (welke 3 weken daarvoor gekocht was) gerepareerd onder garantie. De fiets werd netjes afgehaald bij huis en werd gerepareerd weer thuis geleverd, daar niks op aan te merken. Ik had ze een hoger cijfer gegeven als ik er niet zoveel moeite / discussie voor had hoeven doen, ik voelde mij in het begin totaal niet serieus genomen. Na enige moeite hebben ze het vervolgens wel netjes opgepakt.

Tot nu toe top!

Na uitgebreid advies van de verkoper een Batavus Bryte e-go aangeschaft bij Premium Bikes aan de Slinge te Rotterdam. Fiets werd dezelfde dag nog afgemonteerd en keurig netjes thuis bezorgd inclusief alle documentatie en een fietspas. Tot nu toe 5 sterren voor Premium Bikes Slinge Rotterdam.

tot nu toe een prima service!!

We hebben de laatste 2 weken 3 e-bikes besteld en naar Venlo geleverd gekregen. Ik had met 1 fiets een probleempje met de remmen. Hievoor zijn ze woensdag naar Venlo gekomen (in hun route ingedeeld) en hebben eerst geprobeerd het euvel ter plaatse te verhelpen, wat niet lukte en vervolgens de fiets meegenomen. Zojuist bericht ontvangen, dat ik de fiets morgen, zaterdag, al weer terugkrijg. Kijk, dat noem ik service! Veel internetwinkels laten het dáár dan juist afweten. Hopelijk blijft de service zó voorbeeldig.

Echte topservice van super fietsenwinkel!

Verkeerd model besteld, was geen enkel probleem. Deze werd direct omgeruild en meteen nog een fiets besteld voor zoontje. Supersnelle levering op zondag, wat wil je nog meer. Topervaring dankzij superlieve klantenservice. Veel dank! We hebben nu al erg genoten van de fietsen!!

Hele goede service, snel geleverd en mooie prijzen!

Er miste een onderdeeltje van de fiets en deze wordt zonder morren gelijk opgestuurd . Ik hoefde niet eens een foto te laten zien. Vriendelijk personeel aan de telefoon en via de mail.

Beloofde snelle service en meedenkende klantenservice!

Na slechte ervaring bij andere fietsenwinkel dreigde de fiets voor onze dochter niet op tijd te komen voor haar verjaardag. Op vrijdag eind van de middag met premiumbikes gebeld en een week later stond de bestelde fiets in huis. Behulpzame bezorger heeft hem ook nog even naar boven gebracht. Voorlamp verkeerd om gemonteerd, zelf kunnen veranderen maar verder helemaal top, goede service!

Top service!

Top service!

Pluspunten

nu email contact de kleine probleempjes die er waren netjes en goed opgelost

Pluspunten

- Very competitive prices - fast and really friendly customer service - a small cable clip was missing and they posted the missing part within an hour or so of me emailing them. I got it next morning. Fast!

None .. perfect!

Pluspunten

Goede en snelle communicatie Brede product keuze Heel vriendelijke service

Afstellen van de fiets: in de prijs opnemen

Pluspunten

Ordered a Popal bicycle and unfortunately came defective. After some back & forth with the supplier, Karo from PremiumBikes stepped in and went above and beyond to fix the issue and make sure we received our bicycle in perfect conditions. Thank you Karo for following up & showing great customer service. Because of you I regained trust as a customer.

Direct communication with customer & follow ups.

Pluspunten

De accu die ik wilde was niet meer op voorraad, dus kreeg ik een sterkere accu voor hetzelfde geld! Super opgelost door Premiumbikes!

Pluspunten

Heel fijn telefonisch geholpen bij het inwinnen van informatie voor de koop. Ook daarna heel vriendelijk geholpen met vragen. Afspraken over levering zijn nagekomen en fiets is naar wens. Zeer blij met de service. Bjorn Wetsels

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle levering. Super service.

Ga zo door!

Pluspunten

Alles klopt bij dit bedrijf. De prijs is scherp. Goede kwaliteit fietsen, levering gaat op afspraak en in overleg. Nazorg en service is op top niveau! Een voorbeeld voor heel veel andere winkels!

Hou dit zo vol! Beter kan denk ik niet.

Pluspunten

Vandaag, 1e paasdag, geweeat om de band van de rolstoel van mijn zoontje te laten repareren. Gelukkig was de zaak open en was het probleem binnen 5 minıten verholpen. Voor ons heel vervelend dat de leverancier ivm de feedtdagen niet bereikbaar is om reparaties uit te laten voeren. Maar zo kon het dus ook, super snelle service, vriendelijke mensen en een mooie zaak. Ik hoefde niets af te rekenen, van ons, het is goed zo, zeiden ze. Sommige dingen zijn niet in materiele waarde uit te drukken. Dit is ook zo iets, een kleine handeling maar voor ons zo waardevol. Badankt mensen!!

Pluspunten

Vriendelijk personeel, redelijke prijzen en snelle en correctie afhandeling bij problemen.

Slinge 139

3085ER Rotterdam