1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen 1!

Opdoeken die handel

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Super fiets. Ik had gezegd dat ik hem zelf rijklaar zou maken, anders zou ik 30 euro extra betalen maar uiteindelijk hadden ze het toch gedaan, en dat scheelde mij toch weer 30 euro en tijd.

Ik had de fiets om kwart voor 3 smiddags besteld. Er stond binnen 24 uur geleverd. Ik dacht: Ik heb hem morgen avond nodig, daarom bestel ik van deze website. Maar de volgende dag was hij er niet. Ik maar wachten maar hij kwam niet. De volgende ochtend belde ik: wanneer komt ie nou? Ik had speciaal van jullie website besteld omdat ik dacht dat 'ie er binnen 24 uur zou zijn. Ja mevrouw, dat is alleen als je voor 2 of 3 uur besteld. Oh, ik zie dat u hem om kwart voor 3 hebt besteld, ja dan is het dus tot 2 uur. Oke, prima. Wanneer word hij dan wel geleverd, vroeg ik. Ik ga het even navragen en bel u zo terug. Prima. Ik wacht, en wacht, en wacht. Ik word niet terug gebeld. Ik bel even later weer, maar kom er steeds niet door heen. Rond 2 uur bel ik weer, maar ik kom er niet doorheen. Rond 4 uur bel ik in plaats van de webshop een van de winkels in rotterdam, die zeggen mij dat hun collega's in de webshop gewoon aan het werk zijn en dat het raar is dat ik 15 minuten in de wacht word gezet. Ik krijg uiteindelijk iemand te pakken die mij verteld dat ze de leverancier gaat bellen en of ik even aan de lijn kan blijven. Ik wacht en ze verteld mij dat de fiets voor 9 uur geleverd word en dat ze een uurtje van te voren bellen. Prima. Rond 7/8 uur word ik gebeld, ik ben zelf in de stad (het is koningsnacht) en ze zeggen 9/half 10. Uiteindelijk kwamen ze om 11 uur's avonds de fiets brengen. Belachelijk. Ik was om 9 uur thuis en heb al die tijd moeten wachten. Slechte service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen! - zeer slechte klantenservice - houden zich niet aan de wetgeving voor retouren binnen bedenktijd en terugbetaling! Geen zaken mee doen! Volstrekt onbetrouwbaar

Neem eens een kijkje bij de klantenservice van Coolblue! Een lesje internet wetgeving kan ook geen kwaad. Nog veel te leren!

Pluspunten

Super goede service!!!

Pluspunten

Vriendelijk en kundig personeel

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bike arrived.

Delivery by Dhl which means that you need to be whole day at home otherwise you miss shipment and you have to pay. Package delivered open. Some small parts like washers where lost and never delivered again.

Pluspunten

Er wordt echt geluisterd naar speciale vragen! Ik dank jullie hartelijk voor jullie medewerking!

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima fiets voor prima prijs

Weinig flexibiliteit bij bezorging. Geen duidelijkheid vooraf over aflevermoment. Wel betaal je zelf de extra bezorgkosten als bij eerste levering niemand thuis is.

Pluspunten

De kinderfiets werd gelijk de volgende dag netjes bezorgd. Mooie fiets voor een betaalbare prijs. Goede overzichtelijke website!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reacties op een klacht over de montage van een fiets. Ook omruiling van de fiets vormde geen probleem!

Fiets rijklaar besteld. Echter mankeerde er vanalles aan. Heel teleurstellend. Te meer omdat ik vervolgens 2 weken moest wachten op omruiling. Dus ook geen nieuwe fiets kunnen gebruiken in die periode. De omgeruilde fiets is beter, maar is hier en daar al iets licht beschadigd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service.

Fiets kwam beschadigd aan. Ook was hij voor 85% in elkaar gezet, maar scheef.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Telefonisch goed te bereiken. Nette aflevering,

De fiets zag er op het eerste oog goed uit. Maar de stickers op de fiets zijn ronduit lelijk geplakt zowel op de velgen als op de fiets zelf!

Pluspunten

Vlotte levering, correcte berichtgeving.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke webshop. Snelle levering.

Ik miste een handleiding voor hoe ik de fiets in elkaar moest zetten. (Het is wel gelukt hoor :p)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

fiets 1 dag te laat geleverd, al 8 dagen geen antwoord op e-mail, slecht afgelakt en ontbrekende dop voordrager. Ook slecht voorgemonteerd: zadelpen los en in frame gekomen, met veel moeite er weer uit gekregen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot bereikbaar via verschillende kanalen, goedkoop, kwalitatief

Omwille van drukte weinig grondige uitleg over product en verschillen.

Pluspunten

Goede klantenservice, doen wat ze beloven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie fiets

Fiets komt niet met slot voor de prijs wat je betaalt wel zonde!

Pluspunten

Snelle levering! En veel keuze in elke categorie.

Pluspunten

Snelle levering en een goede prijs.

Handleiding bijvoegen van de fiets lijkt mij een hele goede zet, deze was niet te vinden op de site van Premiumbikes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en netjes geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fiets die ik besteld had was niet leverbaar in de kleur die ik had besteld. Hadden mij netjes opgebeld, kregen me niet te pakken en stuurden toen een mail met de evt opties. Na mijn telefoontje over de mail met nog wat vragen werd ik netjes te woord gestaan en de fiets alsnog besteld in de kleur de ik wilde met alleen 6-8 weken levertijd.

Jammer dat de kleur vd fiets niet op voorraad was en ik dan 6-8 weken moet wachten. Verder tevreden!

Slinge 139

3085ER Rotterdam