E-bike uit webshop eerst in winkel gepast

Ik wist precies welke fiets ik wilde. Bij Premium Bikes was de fiets een pak goedkoper dan elders. Ik wilde eerst “passen” voor hem te bestellen. Dat kon in Rotterdam, waar ik gewoon een proefrit mocht maken. Vervolgens hebben we hem daar betaald en één werkdag later werd ie al thuis bezorgd, gratis. Ik ben er heel blij mee! De communicatie (navragen of ie er was, of ik mocht passen, over betalen en bezorgen) was tiptop in orde. Men was gewoon heel vriendelijk en enthousiast, maar zeker niet opdringerig.

Geweldige service

Van onze nieuwe fiets was het slotje van de accu stuk. Na wat mailcontact werd de fiets opgehaald, gerepareerd en vlot teruggebracht. Op verzoek bijtijds i.v.m. onze geplande vakantie. Top! Het contact via mail verliep vlot en vriendelijk. Super!

BSP Metropolis with Sea Shepherd support

Good bicycle, smooth ride with good look for a good price, I like it. And moreover with support for Sea Shepherd. I'm happy

Heel slecht

Ik had een fiets gekocht deze gaf een error aan en kraakt tijdens trappen eerst een week gewacht voor ze hem kwamen halen voor Reperarie toe 2 weken kwijt geweest daar naar 5 dagen gewacht toe hij klaar was voor dat ik hem thuis had en kraakt nog steen nu de verkoop ontbonden maar nu wacht ik al 2 weken tot ze hem komen halen ik ga nooit weer wat bestellen bij deze winkel en raad deze niet aan

Uitstekende service

Herstelling onder garantie

Super!!!!

Nemen meteen de telefoon op, word netjes en duidelijk geholpen denken met je mee, goede service goede kwaliteit fiets ,zeer tevreden.

Betrouwbaar,snel, professioneel,zeer vriendelijk

Wat een fantastische fietsenwinkel!! Afgelopen maandag 21 juni 2021 gevallen met de e-bike. Niets deed het meer, accu niet, versnellingen niet en ook de trapper was stuk. Nou ,daar sta je dan in Schiedam. Bellend met Premiumbikes slinge met de vraag; wat te doen? En whoop whoop zonder enige moeite stond de fiets op Rotterdam-zuid. Vandaag ,Zondag 27 juni heb ik de fiets weer mogen ophalen. Motor,schakelaar, leer handvat, crank en trappers vervangen. Alles binnen 5 dagen geregeld!! Wat een MEGA GOEDE SNELLE SERVICE. Dit bedrijf weet wat ondernemen is. Personeel zijn vakmensen,zeer vriendelijk en professioneel !! ik zou dit bedrijf zeker aanraden.. #betrouwbaar #dankbaar #yusufkaraduman #Premiumbikes #professioneel

Geweldige klantvriendelijk bedrijf

Wij zijn zeer tevreden met Premiumbikes, doen alle moeite om alles te regelen. Zou iedereen aanraden daar een fiets te kopen. Vriendelijk, behulpzaam, correct, en zo kan ik nog wel even doorgaan . Top.

Zeer tevreden!

Snelle levering! Er wordt de dag van leveren zelfs nog gebeld door de persoon die leverde dat hij er over 15min zou zijn. Er was een kleine beschadiging denk door het transport. Dit werd snel en professioneel door premiumbikes opgepakt en opgelost via de mail. Kleine tip voor premium bikes zelf. Jullie sturen geen papieren handleidingen mee voor de computers van de elektrische fietsen. Maar als je er naar vraagt sturen jullie hem via de mail en geven aan dat dit is vanwege het milieu. Helemaal top!! Zou nog mooier zijn als jullie dit al van te voren aan de klant vermelden en of een pdf of Qrcode code mee sturen op de factuur of in de mail om de handleiding te kunnen downloaden. Inplaats van dat de klant ervoor moet mailen.

Waardeloos.

In eerste instantie lijkt het prima, de verkoper wist ons wel niks te vertellen over fietsen wat wel vreemd is in een fietsenwinkel, maar zorgde ervoor dat we geholpen werden door iemand die het wel wist. Snelle levering en vriendelijke bezorger. Echter slecht opgeleverd, voorvork zelf moeten herstellen omdat deze verkeerd gemonteerd was. Na 1 maand (paar keer fietsen) lekke band. Conclusie, verkeerde montage waardoor de band lek gestoken word door eigen spaken. Contact opgenomen. Geven ze aan dat dit niet onder garantie valt. Veel heen en weer gemaild maar ze nemen zeker niet hun verantwoordelijkheid. Alles ligt vooral niet aan hun. Erg bijzonder. Op sites waar reviews achter gelaten kunnen worden lees ik ontelbaar veel soortgelijke verhalen terug, mij fout, had ik van te voren moeten lezen. Ik ga het hier zeker niet bij laten zitten. Zeker geen fiets kopen hier. Als je er ook mee wilt fietsen tenminste :)

Prima service, goed advies bij omruilen fiets

Fijne medewerker die goed uitlegde wat mijn mogelijkheden waren om fiets te ruilen .

Alles was prima geregeld.

Het contact verliep goed. De dames van de klantenservice zijn bijzonder aardig en behulpzaam. Ik ben blij met mijn fiets en wacht nu nog op de fietstas. Maar ook die is onderweg.

Zeer goede prijs/kwaliteit met een goede service

Vriendelijk personeel, goede en snelle service bij een probleem. Mooie zaak ook. Niets negatiefs te melden.

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Na eerder naar tevredenheid voor mijn oudste zoon hier een fiets te hebben gekocht, voor mijn 9 jarige zoon een 24 inch jongensfiets gekocht. In verband met wisselende diensten op mijn werk aangegeven wanneer we de bestelling konden ontvangen en hier is perfect rekening mee gehouden. Vandaag werd de fiets gebracht door een vriendelijke bezorger die ook nog eens netjes 15 minuten voor aankomst belde. Wij zijn helemaal tevreden.

Hardstikke goed!

Zoals altijd prima service en vriendelijk personeel

Snelle levering, goede communicatie

Netjes geleverd en uitstekende communicatie met klantenservice. Ook als je na levering nog vragen hebt of info wil.

Snelle reactie op e-mail

Ivm een mankement op de fiets heb ik gemaild. Er is wat over en weer gemaild en het viel mij op dat ze snel reageren. Binnen 2 uur had ik meestal wel reactie en er werd goed meegedacht. Helaas konden we het zelf niet verhelpen dus nu is er een afspraak gemaakt om de fiets op te halen. Een mankement is jammer maar kan natuurlijk altijd gebeuren. Wel heel fijn als de klantenservice dan zo snel is met reageren en vervolgens snel actie onderneemt.

Goede aftersales en klantenservice

Na 2 jaar en 2 maand kreeg de fiets van mijn zoon last van roestende spatborden wat volgens mij echt niet zo hoorde omdat ie altijd binnenstond. Na contact met klantenservice werd uiteindelijk coulant gereageerd en werd mij een set nieuwe spatborden gestuurd. Wij zijn blij met deze oplossing.

Veel keuze snelle levering. Goede service

Ik heb vooraf gebeld. Fiets was op voorraad. Netjes afgeleverd binnen een paar dagen Iets wat niet helemaal goed was, is keurig opgelost.

Prima winkel

Goede communicatie en snelle en corecte levering.

Zeer klantgericht

Onze dochter heeft een nieuwe fiets gekregen, ze is er erg blij mee. Alleen bleek het slot niet soepel te werken. Na dit te hebben aangegeven is het probleem zonder gedoe, op een prettige wijze opgelost. Fijne ervaring!

Mooie degelijke kinderfiets met goede service

Wij hebben een mooie kinderfiets voor ons dochtertje gekocht. Prachtige fiets, helaas bleek door het vervoeren dat ze het achterspatbord beschadigd was. De dame aan de telefoon (karo dacht ik)heeft haar best gedaan en na wat mailcontact hebben wij een nieuw spatbord opgestuurd gekregen.

Fijne mensen als je iets nodig hebt voor je fiets!

Altijd fijne telefonische contacten. Duidelijk wat wel of niet kan en goede service. Zelfs aan huis!

Fijn

Fijn geholpen goeie informatie gegeven en snel bezorgd 3 blij kindjes met hun fiets

Gewoon goed

Fijn contact en snel geleverd

Slinge 139

3085ER Rotterdam