Heel veel keus en deskundig personeel.

De Sparta M8B gekocht, mijn ervaring met de winkel en de medewerkers is super positief. Deskundig personeel en heel veel keus in verschillende elektrische fietsen.

Geen communicatie

Vorige week donderdag bestelde ik een fiets op Premiumbikes, even later kreeg ik een mail waarin te lezen was dat ik mijn shippingsinformatie nog zou krijgen in een aparte mail. Een dagje gewacht en niks in mijn mailbox gekregen. Ik besloot zelf een mail te sturen en erachter aan te vragen, ik heb geen antwoord gekregen noch heb ik iets te horen gekregen over mijn fiets en wanneer hij zou moeten aankomen.

Top!!

We zijn zeer goed geholpen en de medewerkers zijn zeer vriendelijk en hebben kennis van zaken. De levering van de fietsen is zeer snel, dezelfde dag nog afgeleverd. De andere dag zelfs nog een nalevering aan huis door een vergeten item. In 1 woord echt super. Ik beveel ze zeker aan aan andere mensen die op zoek zijn naar een goede fiets.

Vlotte levering maar bedenkelijke service.

In de eerste maand reed ik met mijn nagelnieuwe fiets al tweemaal een lekke band. Lekke banden zijn niet gedekt door de garantie, maar twéé keer in de éérste maand lijkt me toch te wijzen op een mogelijke fabrieksfout. Of op een erg goedkope bandenkeuze. Maar bij Premiumbikes wassen ze hun handen in onschuld. Teleurstellend.

Goede en vlotte stadsfiets

Deze fiets beveel ik aan aan mensen die een trendy en degelijke fiets zoeken voor korte afstanden. De gratis krat die u erbij krijgt is ook handig voor kleine boodschappen te doen.

goede service!

Snelle levering en bij bezorging werd de fiets nog keurig op de juiste hoogte gezet!

Snelle levering ..prima contact en super artikel. Een echte aanrader.

Positief

Doe vooral vooraf zelf wat aan de informatie die je nodig hebt voor een verantwoorde keuze om een electrische fiets te kopen. Je koopt tenslotte geen broodje kaas. Hulp van de verkoper en de mogelijkheid om een proefrit te maken op een fiets is wel zo handig. Premium bike's is een fietsenwinkel met zowel keus als kennis. Wij zijn er geslaagd....

Keurige klantenservice! Geweldig bezorging door het hele land. Ontzettend aardige, behulpzame en vriendelijke bezorger. De fiets wordt keurig bij je afgeleverd.

Super vriendelijk, ook aan de telefoon

Waardeloos bedrijf koop er aub niks

Ik heb hier een fiets gekocht deze is nog geen jaar oud.En niet een fiets van 200 euro maar gewoon een dure naar mijn idee een goeie fiets. Na de fiets een paar keer gebruikt te hebben vind ik toch dat ik niet kan wennen aan deze fiets trapt extreem zwaar en dacht dat het aan mij lag. In september contact opgenomen konden ze niks mee. Nu weer contact opgenomen want me fiets is bij een andere fietsenwinkel weg gebracht blijkt dat mijn versnellingen nooit goed afgesteld stonden en de hele versnelling kapot is. En ze zeggen doodleuk kunnen we niks mee had je moeten komen voor een onderhouds beurt waar niemand mij opgewezen heb om te beginnen. Waardeloos nooit meer aub mensen doe het niet de service is waardeloos!!!

10 april 2020 een elektrische fiets aangeschaft. Ik kon er gelijk op naar huis onderweg merkte ik dat de versnelling niet goed werkte hij trapte steeds “ door” thuis belde ik hierover en er werd gezegd dat na sluitingstijd van de winkel 21:00 uur er iemand bij mij thuis nog langs komen om dit op te lossen. Geweldig dit! Fiets is nu helemaal in orde. Het aanmelden bij Sparta lukte niet, ook dat hebben ze opgelost. Ik ben zeer te vrede over de service die ik kreeg bij Premiumbikes Op de Slinge in Rotterdam!!!

Zowel het bestellen als het leveren van de door mij gekochte e-bike verliep vlug en soepel, ook over de nazorg van Mel en Karo ben ik zeer tevreden. Nu, na 2 weken op mijn Vogue basic e-bike te hebben gefietst, kan ik zeggen dat hij helemaal aan de verwachtingen voldoet! Hij fietst heerlijk licht en makkelijk, de actieradius ligt boven de 100 km met een volle accu en de prijs is heel redelijk wat ook niet onbelangrijk is. Ik kan de Vogue-basic e-bike en premiumbikes van harte aanbevelen.

Levertijden kloppen niet, en dat doen ze bewust

Bij de bestelde fiets staat een levertijd van 3-5 werkdagen aangegeven. Echter wordt de fiets niet uit eigen voorraad geleverd en wordt er 1x per week op donderdag besteld bij Sparta. Geluk van mij was dat ik op woensdag besteld had. Levering was daardoor 6 werkdagen maar het kan dus ook wat langer duren als je bijvoorbeeld op een vrijdag bestelt. Afleveringen was wat slordig. Stuur werd haastig "recht" gezet, heb ik later zelf moeten corrigeren. Zadel werd zonder naar mijn lengte te vragen heel iets omhoog gezet maar was veel te laag. Schroeven op remvloeistofreservoir vertonen sporen van uitschieten met de schroevendraaier. Kleinigheidje, maar toch... Wel een erg goede deal op de sparta m10ti model 2019, daarom toch een kleine voldoende. Zou men eerlijk zijn geweest over de levertijd dan was mijn irritatie een stuk kleiner geweest.

Hele fijne winkel!

Fiets rijklaar besteld en een paar dagen later al in huis. Erg mooie fiets en hij fietst super. Hele vriendelijke mensen ook!

Uitstekende kwaliteit en service

Het was even zoeken op het internet naar een geschikte fiets, maar eens ik de Premium bikes website had gevonden was de keuze snel gemaakt. Ondanks mijn vrees voor malafide sites, ben ik heel tevreden met de kwaliteit/prijs verhouding en de perfect aflevering

nog geen fiets

De mail was in de Spambox terecht gekomen maar dan nog vind ik het erg lang duren voordat ik de fiets heb vooral omdat ze zeggen op een website dat de fiets voorradig is en achteraf bleek hij besteld moet worden als alles goed gaat ben ik bereid mijn review te verhogen

Goede service, snelle reactie

Een fiets voor onze zoon besteld, was supersnel geleverd. Na een week was er een onderdeel kapot, gemaild en we kregen het betreffende onderdeel toegestuurd. Fantastisch!

Ze hebben niet het goede slot meegegeven

Jammer dat ik niet het goede slot hebt ontvangen. Voor de rest was de service goed.

prima mensen goede service

Ik heb er een fiets gekocht en had er toch een aantal vragen over en ik werd altijd netjes te woord gestaan en prima geholpen ik zou een ieder die dit leest willen zeggen mocht je een fiets willen kopen ga dan gerust naar Premiumbikes want daar krijg je echt waar voor je geld ben reuze blij met me fiets en wil nogmaals de goede mensen van premiumbikes bedanken

verschrikkelijk bedrijf

Klantenservice; Service voor de klant. Dat is alles wat dit bedrijf niet heeft. Afspraken worden niet nagekomen, levering is dramatisch. Ga lekker naar je plaatselijke fietsendealer en betaal een paar tientjes meer.

Contact gehad en over levering snel opgelost

Een geweldige betaalbare fiets!

De fiets is heel erg fijn om te besturen en op te fietsen, wat aan de zware kant maar dat zijn alle elektrische fietsen. Het was rijklaar bezorgd, ik hoefde alleen de zadel op de correcte hoogte te zetten en kon daarna gelijk een test ritje doen. Deze fiets is zeker een aanrader!

Geen ster waardig

Misleidende info op de site en slecht afhandeling van de klantenservice. Fiets word zeker niet op tijd geleverd zoals vermeld op de site voor 1300 bestellen volgende dag ik huis. Houd rekening met minimaal anderhalve week levertijd. Dan leveren ze uiteindelijk de verkeerde kleur en bij de volgende levering de verkeerde maat. Mijn zoontje op zijn verjaardag helaas teleur moeten stellen . Na het ophalen van de fiets gebeld wanneer mijn geld word teruggestort, hier kunnen wij geen antwoord op geven bel morgen maar even terug? WTF . Gelukkig ben ik goed verzekerd en zal er een pittige brief volgen van mijn rechtsbijstand. Waardeloos bedrijf!

Slinge 139

3085ER Rotterdam