Goede service en prachtige stoelen!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe kapperstoelen!

Snelle levering en goede kwaliteit!!

Top kwaliteit

Snelle en vriendelijke service!

Mijn pompstoel was stuk heb gebeld en we zijn er netjes uitgekomen. Heb een nieuwe pomp met korting gekregen. Echt goede service!!

Binnen 2 dagen binnen.

Top service!

Snelle levering & opvolging ! Perfect

Fijne producten, snelle levering

Kapsalon kraan gekocht, degelijk en prima kwaliteit

Goede en snelle service

We wilde de graag nieuwe stoelen voor bij ons in de salon en wilde deze graag eerst even bezichtigen, dit kon op locatie we werden vriendelijk ontvangen. Uiteindelijk hebben we 12 stoelen besteld en deze werden een week later geleverd, alle 12 de stoelen waren goed en netjes op 1 na en deze is gelijk een dag later omgeruild en was daarmee ook snel opgelost. Vriendelijke mensen en super goeie service!

Super bedrijf

Mooie spullen, super snelle levering en vriendelijk geholpen

Supersnel geleverd

Zeer klantvriendelijk

Zeer goed geholpen. Mijn wasunit lekte en had een nieuw wasputje nodig maar er stonden geen maten bij omdat deze normaal universeel zijn, ik wou het zeker weten of de maat goed was. Werd keurig terug gebeld en werd mij nog even advies geven over de afvoerslang, direct besteld en de volgende dag in huis. Echt top, en mijn wasunit doet het weer!

Fijne spullen

Ik bestel hier altijd, fijne spullen, goede levering en vriendelijke mensen

Goed en vriendelijk contact via whats app. Snelle reactie en snelle levering. De producten zien er goed uit. Super tevreden klant hier!

Snel contact en levering!

Zeer flexibel in afspraak maken om bestelling op te halen!

Super service

Ben zeer goed geholpen bij ontvangst in de showroom als ook bij het afhalen van de bestelde producten. Zeker aan te raden. Supervriendelijke mensen.

Hele goede service.

Keurig en eerlijk geholpen.

Goed bereikbaar, telefonisch en de locatie! Vriendelijk en eerlijk! Kortom tevreden!

Top service. Goede kwaliteit meubels. Mocht ik weer iets nodig hebben weet ik jullie zeker te vinden! Ontzettend bedankt!

Super snel geleverd

Mooie stoel en niet zo super prijzig,heel snel geleverd

Goed advies

Goed advies en goed geholpen!

Top geregeld

Bestellen, ‘s avonds gebeld ivm onduidelijkheid Volgende dag bestuurd volgens afspraak Mooi snel en vriendelijk

Mooie site, makkelijk bestellen en super snel verzonden en in huis. Blij mee!

netjes op tijd en goede service via de telefoon

Zal er zeker nog een keer wat bestellen

Zeer goede Service

Snelle reactie op vragen via WhatsApp. Ik wilde een andere poot onder een kinderknipstoel. Dat was geen probleem. Besteld en de volgende dag al helemaal naar wens geleverd.

Goed en gemakkelijk.

Mooie kappersstoel voor een redelijke prijs, goede service. Ik ben tevreden!

Zirkoon 210

3316 KD Dordrecht