Fantastisch!!

Wat een geweldig vriendelijke mensen en wat word je hier gezellig ontvangen, goed geholpen en de tijd voor uitgetrokken! Ik ben ontzettend blij met het meubilair wat kwalitatief keurig is. Bij vragen zijn ze ook snel bereikbaar en wederom heel behulpzaam! Wat mij betreft een dikke 10 verdiend!

Wauw! Top service!

Zo'n fijn contact gehad en meteen tot een oplossing gekomen! Super service! Dit maak je niet vaak mee.

Helemaal goed.

Mooie stoel. Tevreden.

Werkt hoe het moet.

Zeer tevreden en goede prijs ,snelle vlotte levering. Snelle reactie. Is de tweede maal dat ik er bestel.

Hele mooie stoel

De stoel is echt een blikvanger in de salon.. heel blij mee

Super service

Super service en snelle levering.

Prima service en advies

Had een pomp nodig voor een kappersstoel. Wist niet de juiste maat en welk model. Werd snel teruggebeld met een goed advies. Snelle levering door PostNL. Ben zeer tevreden

Heel tevreden!!

Ik ben heel tevreden met de meubels en het zijn erg vriendelijke mensen. Ze denken met je mee, kunnen heel snel leveren. Kortom, heel erg tevreden!!!

Goed materiaal het zelfde wat er nu zat Toppie

Mee denken met de klant

Denken in oplossingen super !

Besteld en hele snelle levering

Super mensen en firma Prima uitleg Snelle levering Prima kwaliteit

Nette levering

Mijn complete interieur in het verleden aangeschaft bij Els Sells. Nu, 7 jaar later, kan ik makkelijk informeren via de app mbt onderdelen voor pompstoelen

Superservice

Zeer professionele aanpak. zeer tevreden met mijn nieuwe stoelen en deze waren supersnel geleverd! zeer tevreden met de prijs kwaliteit en levering!

Goede service en snelle levering.

Alles voor onze salon hier aangeschaft, altijd keurig geregeld en tegen goede prijzen.

Snel en goed.

Makkelijk bestellen via de uitgebreide webshop, de producten worden snel geleverd. We zijn er blij mee.

Makkelijk om een bestelling te plaatsen, snel bezorgd.

Goede service en prachtige stoelen!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe kapperstoelen!

Snelle levering en goede kwaliteit!!

Top kwaliteit

Snelle en vriendelijke service!

Mijn pompstoel was stuk heb gebeld en we zijn er netjes uitgekomen. Heb een nieuwe pomp met korting gekregen. Echt goede service!!

Binnen 2 dagen binnen.

Top service!

Snelle levering & opvolging ! Perfect

Fijne producten, snelle levering

Kapsalon kraan gekocht, degelijk en prima kwaliteit

Goede en snelle service

We wilde de graag nieuwe stoelen voor bij ons in de salon en wilde deze graag eerst even bezichtigen, dit kon op locatie we werden vriendelijk ontvangen. Uiteindelijk hebben we 12 stoelen besteld en deze werden een week later geleverd, alle 12 de stoelen waren goed en netjes op 1 na en deze is gelijk een dag later omgeruild en was daarmee ook snel opgelost. Vriendelijke mensen en super goeie service!

Zirkoon 210

3316 KD Dordrecht