Zeer tevreden van de snelle service

Heb online stoelen besteld, de dag erna waren ze hier en ze zijn zeer mooi, stevig en net wat ik zocht

Dankjewel

Top stoelen!

Ik heb 2 kappersstoelen besteld via deze website, ze zien er niet alleen prachtig uit. Ze zitten ook heel goed. En de levering is top! Na 2 dagen had ik ze al. Ik ben zeer tevreden dankje wel!!

Zeker aan te raden

Super mooie spullen en een snelle levering!

prettige herinneringen aan deze hardwerkende mensen

altijd lekkere koffie

goede service Mooi product Super!!!

Super tevreden

Prachtige nieuwe stoelen! Heel blij mee.

Zeer goede service! Je volgt je pakketje op de voet! Super! Prijs-kwaliteit --> top!

Nette service

Werd erg vriendelijk geholpen, ook de 1.5 mtr werd goed gehanteerd. Leuke actie bijgekregen. Onze spullen binnen gehad (nette vriendelijke bezorger), die je heel gemakkelijk kon volgen en precies kon zien waar hij was en hoeveel er nog voor je waren, hierdoor kan je ook nog even snel een boodschapje doen. Erg blij met mijn spullen. En ook fijn dat er last minute nog een extra artikel bij kon!

Helemaal top! Zeer goede service

Zeer goede en snelle service! Helemaal tevreden!

Super fijn !

Wij zijn heel erg goed geholpen en we zijn erg tevreden over de geleverde spullen. Het is een Mooie prijs-kwaliteit verhouding. Ze geven eerlijk en goed advies. Zeker een aanrader.

Super service

Gebeld omdat de kraan was gaan lekken. Wilde weten wat voor nieuwe kraan ik moest bestellen, waar op te letten. In plaats van informatie kreeg ik een nieuwe kraan. Super service !!

Zeker in de toekomst vaker bestellen

Geweldig!

Els en Eric hebben ons geweldig geholpen. Zelfs toen ik niet kon kiezen welke kleur wasbak ik wilde, waren hun zeer vriendelijk en behulpzaam.

Top service! De volgende dag werkte ik al met mijn nieuw stoelen.

Prima, snelle levering

Werkkar voor onze 16 jarige zoon besteld voor zijn slagen van zijn diploma. Na de vakantie gaat hij naar de kappersopleiding, kreeg hij als cadeautje een sleutelhanger erbij met gefeliciteerd, SUPER lief.

Netjes en alles op tijd binnen

Komt afspraken na, reageert snel en de levering was netjes op tijd binnen.

Vriendelijk, huiselijk ontvangst in de showroom. Goed geholpen met goed advies. Mail contact was ook netjes en snel. Ik ben zeer tevreden! Bedankt!

helemaal TOP

Vriendelijk, snelle service, denken mee, niets op aan te merken

Top service!

Leuke zaak met mooie meubelen. Snelle levering en een super service. Onze kraan maakte veel herrie, een berichtje gestuurd snelle reactie en ze hebben gelijk een nieuwe opgestuurd. Super! Ben een zeer tevreden klant.

zeer tevreden

vragen worden snel beantwoord snelle levering zeer tevreden en blij met mijn aankoop

Toppie!

Snelle levering.

Snelle communicatie en snelle levering

Snelle communicatie en zeer duidelijke uitleg en de volgende dag al in huis. Top! De wasbak ziet er ook prima uit precies zoals verwachting!

Zirkoon 210

3316 KD Dordrecht