Pluspunten

Wat een fijn bedrijf ,je mailt over info ,en je krijgt gelijk antwoord ,je bestelt en het product komt op tijd

Pluspunten

Eric denkt mee en is flexibel met wijzigingen ennaanpassingen

Pluspunten

Goeie communicatie en afgeleverd zoals afgesproken. De stoelen en wasbak zijn prima voor de prijs en ik ben er heel blij mee! Kan Els Sells zeker aanbevelen!

J. Hairstylist + Colour Specialist

Pluspunten

Fijne leverancier, die meedenkt in de oplossing. Een absolute aanrader om zaken te doen met Els Sells!! Voor referenties kunt u contact met mij opnemen.

Pluspunten

Zooo fijn bedrijf,kwaliteit en service is erg goed!

Pluspunten

heb een spiegel ontvangen die helaas kapot in de verpakking zat heb gebeld met de klantenservice en er werd zonder probleem een nieuwe opgestuurd service en vriendelijkheid een dikke 10

Pluspunten

Kwalitatief goede spullen. Erg klantvriendelijk! Goede service, als er iets kapot gaat wordt je zelfs na de garantie periode nog goed geholpen.

Pluspunten

Vriendelijke mensen die goede adviezen geven en actief meedenken. Als startende ondernemer heb ik het als erg prettig ervaren om door Eric geholpen te worden, hij dacht actief mee zonder opdringerig of vervelend te zijn. Vanwege de grote afstand tussen het bedrijf en mij ben ik erg blij met de webshop, mocht het nodig zijn zal ik ook meteen bij hen via deze wijze bestellen.

Ga vooral zo door

Pluspunten

Heel prettig hoe dit bedrijf omgaat met jlanten, je wordt vriendelijk te woord gestaan. En men doet absoluut niet moeilijk als de garantie net verlopen is, en er toch iets niet naar het zin is of kapot. Er wordt altijd gezocht naar een goede oplossing. Zo houdt je een klant tevreden en beveel je dit bedrijf zeker aan. Niets als positief.

Pluspunten

Zeer goede service! Snel antwoord. Correcte info & verzenddatum doorgekregen. Alles perfect ontvangen! Aanrader!

Pluspunten

Goede service alles netjes geregeld zat iets niet bij de bestelling maar naar een belletje was dat gelijk geregeld en de volgende dag bezorgd. Echt een aanrader, goede prijs en kwaliteit

Pluspunten

Snelle communicatie en snelle levering!

Pluspunten

Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Komen hun afspraken na! Prettig bedrijf

Pluspunten

Snelle en ontzettend sociale service Lieve mensen en helpen je meteen.

Geen !

Pluspunten

Duidelijke site, snel antwoord op vragen die je via e-mail stelt en supersnelle levering!

Geen, vooral zo doorgaan.

Pluspunten

Geweldige After Sales Service, bij problemen met geleverde producten snel en goede service bedankt!!!!!!!

Pluspunten

Lieve eerlijke mensen., ben erg goed geholpen

Pluspunten

Zeer flexibel en klantgericht. Uiterst behulpzaam.

Pluspunten

ik heb een wasunit besteld zeer snelle levering en goeie kwaliteit super tevreden

Pluspunten

Super Servië snel geleverd

Pluspunten

netjes af gewerkt

Pluspunten

Goede service, perfecte communicatie, zelfs al gaat er iets fout word dit zeer snel opgelost. Ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam, goede prijs / kwaliteitsverhouding en flexibel.

Zirkoon 210

3316 KD Dordrecht