Top service. Super snelle levering. Echt aan te raden.

Vlotte samenwerking!

Heel erg tevreden

Snelle levering. Goed verpakt.

Snelle service en snelle reactie

Heb 2 x een set besteld. Kwaliteit is prima. De service ben ik ook erg tevreden over.

Krijg alleen maar complimenten

Super makkelijk in elkaar te zetten De stoel zit fijn.. kan de stoel goed ophoog pompen en de uitstraling van de stoel is geweldig

Super goed service!

Bij jullie een super mooie set gekocht van goede kwaliteit! Kon zelfs nog wat aanpassingen laten doen zoals andere wieltjes op t krukje en een andere kleur wasbak. Later nog gebeld voor het in elkaar zitten van de wasbak en dit is stap voor stap uitgelegt!

Tevreden

Alles ging heel goed

De bestelling plaatsen was heel gemakkelijk en de levering ging ook heel goed

Top ervaring en super service

Snelle levering en betaalbaar

Snelle en correcte levering, fijne communicatie via de app

Snel geleverd, netjes verpakt!

We werden goed geholpen in de showroom. Vervolgens na mail contact een offerte en snelle levering. Bedankt!

Mooie stoelen

Mooie stoelen. Makkelijk in onderhoud. Snel geleverd

Zeer goede service snel geregeld makkelijk en keurig netjes geleverd. Erg blij!

Els Sells heeft echt hele goede service. Nieuw meubilair en wasbak en hairvacuum. Bij de slang van de wasbak zaten gaatjes. Gebeld dag erop kwamen er 2 nieuwe binnen. En van de week deed de hair vacuum het niet goed bleef maar zuigen. Bericht gestuurd, kreeg op zondag zelfs bericht terug dat ik de lens met wattenstaafje goed moet schoonmaken. Gedaan, 3 dagen deed ie het goed. Maar toen begon die weer uit zijn eigen te zuigen. Weer bericht gestuurd. En gister kreeg ik gewoon een nieuwe binnen. Wat een top service. Meubilair was ook goed geregeld toen het bezorgd moest worden. Ik raad iedereen Els Sells aan. Bedankt Eric Groetjes Lonneke Hendrikx

supergoede service !

mijn meubilair werd heel snel geleverd .Na het leveren zag ik dat de voetensteuntjes ontbraken . Ik heb die avond om 20uur gebeld en om 21u30 kreeg ik al telefoon om te zeggen dat ze het gingen checken .De dag nadien hebben ze mij gebeld om te zeggen dat de steuntjes op maandag geleverd gingen worden . Dit is ook gebeurd . Dit vind ik een prachtige klantenservice ! Dank jullie wel !

Geweldig !!

2 kapper stoelen gekocht, in geweldige staat. Ook heel snel en lief geleverd, vragen direct beantwoord via mail.

Snelle en goede service

Wieltjes besteld onder mijn knip stoel Wat een fijne wielen had ik eerder moeten doen

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit. Snelle levering

Top !

Super snelle service Top producten En heel vriendelijk Zeker een aanrader !

Top bedrijf

Een stoel gekocht, bij thuiskomst toch twijfels, Even een belletje en hij was omgeruild. Snelle service en ruim assortiment.

Bestelling is direct opgestuurd en verzonden alles keurig en op de afgesproken tijd geleverd.

Erg snelle levering en mooie stoelen.

De stoelen zijn mooi van kwaliteit en waren binnen een week geleverd. Erg tevreden

Super blij mee

Goeie snelle service