Ze belden mij voor de levering nog even op over een vraag die ik had, super snelle afhandeling!

Uitstekend !

Ultra scherpe prijs voor prachtig uitziende wasunit en twee kapperstoelen .Savonds besteld de volgende dag in huis .Zeer correcte en klantvriendelijke dienstverlening.In al zijn facetten een dikke 10 waard . Kapsalon Emmy 'look .

Geweldig!

In ieder geval snelle levering Hopelijk.is de na service als dat nofig is ook toppie Bedankt!

Goede website, verzending en goed product

Mooie stoel gekocht voor een mooie prijs. Heel te vreden. Ook de communicatie verliep snel en correct!

Perfecte service !!

Hele goede service, snelle reacties, altijd behulpzaam, helemaal fijn !

Topservice!!!

Een telefoontje en dezelfde week nog een nieuwe kraan binnen, gratis! Echt topservice!

Helemaal blij met de nieuwe stoelen!

Super blij met de nieuwe stoelen, en andere spullen. Een min puntje, jammer dat we niet even een kopje koffie kregen.

Meedenkend, goed contact, snelle levering en mooie producten!

Mijn bestelling verliep erg soepeltjes en vlot! Erg bij met de nieuwe stoelen in mijn salon, al was het door de 3e lockdown eerst maar kort genieten…

Top winkel!

Aardige mensen en hele goeie service. Heel blij met mijn spullen! Fijne feestdagen! Groetjes kapsalon Relaxed.

Ook snelle nalevering. Vriendelijke chauffeur Goeie kwaliteit

De voetsteunen binnen 2 dagen binnengekregen en het was zeer netjes verpakt

Snel & betrouwbaar

Tevreden over mijn bestelling. Alles ziet er goed uit. Precies zoals ik gehoopt had!

Mijn stoelen en accessoires aangeschaft, goede producten & mooie kwaliteit! Alles netjes geregeld!

fijn geholpen

leuk geholpen, en heel fijn dat na aankoop de stoelen nog even in opslag mochten blijven totdat ik ze op de zaak kon plaatsen.

super goed

erg blij met onze meubels voor Twinstyling Uden. netjes en goed geleverd.

Behulpzaam en geeft goed advies.

Fijn bedrijf ze denken met je mee.

Mooie kwaliteit en design

Fijne communicatie met de leverancier en optijd geleverd. Ontzetten blij met de mooie meubels.

Echt een aanrader!

Één wasunit, dames stoel en een Heren stoel telefonisch besteld op het advies van elsssels. Zeer goede service en heel goed geholpen.

Snelle reactie op de mail, en snel bezorgd!

Super blij!

Super blij met de startersset. Nette levering en kan zolang het nodig was in bestelling blijven staan. Meubels zijn mooie en staan chique

Superrrr

Heel goed geholpen

Snel en vriendelijk contact gehad, zowel in de zaak en via de mail. De bestelling werd snel geleverd na betaling en zelfs nog even een bevestigings telefoontje gehad. Bedankt!

Fijn bedrijf!

Bijna alles op voorraad snelle levering. Fijne mensen die je helpen en advies geven.

Erg goed geholpen!

Vriendelijk en erg goed geholpen!

Besteld en was snel binnen. Super blij met de mooie stoelen!

Zirkoon 210

3316 KD Dordrecht