Tevreden

Ik ben heel tevreden en ik word heel goed geholpen als ik bel ofzo voor meer info en ze helprn heel goed en eerlijk.

Pas 2 pompstoelen en wasunit besteld, heel blij mee en heel fijn afgeleverd door een transportbedrijf wat je precies kon volgen waar ze bevonden. Het contact met Els Sells was super, snelle reacties op mails.

Goede snelle service! Goed geadviseerd

Had vragen over een onderdeel van de wasbak. Ben goed en snel geholpen.

Uitmuntende service!

De geleverde kraan bleek te lekken. Een dag na de melding werd een nieuwe geleverd. Zonder factuur. Top service!

super fijn bedrijf met een super goede services

ik heb mijn ervaring met els sells heel prettig ervaren , met een super goede services

Erg goede service

Goede service, heel blij met mijn nieuwe stoelen

Geweldig!

Super goede service!

Heel goed geholpen !

Heel netjes en kundig geholpen. Leuk personeel die echt moeite voor je doen

Nette service

Nette service , en vriendelijke mensen!

Top kwaliteit en service

Ik heb bij Elssels 2 pompstoelen, een wasunit en een zitverhoger gekocht, erg mooi allemaal en super tevreden! Snelle communicatie via app & telefoon en snelle levering.

Wij zijn enkele weken geleden naar de showroom geweest, voor 4 stoelen en een wasbak. Online gekeken wat er was en twijfelde, aangezien de prijs te mooi was om waar te zijn. Maar enorm goed en fijn geholpen. Zeker niet groot, maar als je weet wat je wilt en ze hebben het daar. Zeker even langs gaan, was voor ons 5 kwartier rijden, maar binnen 10 minuten was alles akkoord en rond. Fijn bedrijf, netjes geholpen en levering vervolgens ook keurig en netjes op de gewenste dag. Zeker een aanrader!!

Goed advies en fijn geholpen!

Erg blij met mijn nieuwe meubilair voor in mijn nieuwe kapsalon. Erg vriendelijk geholpen door de eigenaren van deze zaak. Ze waren erg meegaand en meedenkend. Bedankt voor alles!

Fantastisch service en klantvriendelijkheid!

Ik heb mijn hele inboedel gekocht voor mijn zaak. En wat een goede service en zo vriendelijk. Je kan altijd bellen en nemen altijd op en de tijd voor je. Zal iedereen doorsturen.

Super snelle levering

Erg mooie set

Prima service!

Klein barstje in een ring betekende een lekkage. Na één telefoontje meteen een nieuwe ring opgestuurd, prima!

heel goed

Goed contact, snelle levering en komt afspraken na

Goede communicatie met veel expertise

In alles denken ze mee, communicatie is snel en heeft een vrolijke noot waardoor je extra zin hebt in de top produkten die ze leveren! Voor mij was dit in de tijd dat we dicht moesten door Corona zo’n mooie energie, waardoor ik echt nog meer zin had om weer te gaan starten! Een top bedrijf met lieve vakkundige mensen!

Goede service,

Makkelijk te bereiken zowel bij hun op de zaak als telefonisch ! Word er vriendelijk te woord gestaan. Meubels zijn net afgelopen vrijdag geleverd , dus dat word nu uittesten !! Ziet er verder super uit ! Mvg Angelique zeisseink

Wij zijn zeer tevreden!!

Heel erg blij met onze stoelen en wasbakken mooi en zitten lekker!

Goede communicatie en service!

Fijne shop met mooie artikelen, komen afspraken na en communiceren snel en goed!

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Bij elke mail die ik heb gestuurd krijg je zeer snel een bericht weer terug. Zelfs op zondag en in de avonduren! De meubels op de afgesproken dag binnen gekregen en een ljnk waarbij je de chauffeur gewoon live kunt volgen. Ook ben ik blij met de kwaliteit van de spullen, precies zoals ik in mijn hoofd had. Goeie kwaliteit voor een lage prijs. Aanrader dus!

Wij hadden wat problemen met een pompstoel. Nieuwe pomp besteld binnen 1 dag in huis. Plaat van de oude pomp paste niet even contact gehad en een andere plaat gekregen. Top service kom zeker terug.

fijn contact!

een tijd terug heb ik een knip kruk besteld. en helaas defect geraakt en niet meer te repareren. nadat ik eric belde en het verhaal uitlegde, voegde hij gelijk daad bij woord! 'dan sturen we vandaag nog een nieuw onderstel naar je toe!' zei hij. en dat was zo! de volgende ochtend al geleverd! fijn contact via Whatsapp. laagdrempelig en oplossings gericht! dankjewel voor de service! gr. wendy uit lelystad. Lelykapper.

Goeie service!!

Ik werd goed geadviseerd door Eric! Ik heb super mooie stoelen met een zwarte voet gekocht, mooie wasunit, en de voetsteunen zijn mooi zwart gecoat! De prijzen zijn ook aantrekkelijk!

4 jaar geleden mijn complete inrichting hier gekocht, toen al heel tevreden.. Door mijn eigen fout nu een nieuwe kraan nodig. Perfecte, snelle en correcte bezorging van de kraan. Zeer tevreden.

Zirkoon 210

3316 KD Dordrecht