Pluspunten
Goede kwaliteit van het vlees. Snelle levering en goede prijs voor het speenvarken.
VerbeterpuntenWild is niet zichtbaar op de website.
Pluspunten
groot aanbod kwaliteitsvol vlees! Zaken die je ergens anders niet vindt. Vriendelijke uitleg bij een vraag.
Pluspunten
vlotte communicatie - kwalitatief hoogstaande producten
Verbeterpuntengewicht (ons duurste product woog ruim 10% minder dan op de bestelling werd omschreven - gelukkig gecompenseerd door andere artikels die dan weer meer wogen).
Pluspunten
Heerlijk vlees
VerbeterpuntenIn verleden heb ik een flyer gekregen met kortingscode deze ben ik helaas kwijt geraakt en bij de nieuwe levering zat helaas geen nieuwe Mag altijd nog verstuurd worden naar Mvg Bart Gravers
Pluspunten
Mijn bestelling werd door PostNL in verband met de kerstdrukte te laat geleverd. Dit werd direct keurig opgelost door mijn geld terug te storten.
VerbeterpuntenDoordat het vlees te laat kwam (door PostNL) heb ik de kwaliteit helaas niet kunnen ervaren. Ga ik zeker nog doen
Pluspunten
Prima service en goeie kwaliteit
Pluspunten
Wat een ongekende goede service! Zeer goede en vriendelijke communicatie, dit bedrijf heeft duidelijk klanttevredenheid hoog in het vaandel staan!
Pluspunten
een lekker stukje kwaliteitsvlees
Pluspunten
WOW vorige week een vers (niet bevroren) speenvarkentje van 8kg bij MeatMarket gekocht en laten bezorgen We hebben het zelf op het spit bereid Kwaliteit van Vlees was optimaal. Het werd thuis bezorgd in een speciaal koelbox met veel ijselementen gegarandeerd koud tot 24 uren. De communicatie met de medewerkers van dit bedrijf was heel goed. Ze weten wat ze verkopen en geen vraag was te veel. Volgende keer bestellen we weer bij Meat Market.
VerbeterpuntenMet een ander bezorgdienst samenwerken. Product kwam niet op de afgesproken tijd aan
Pluspunten
Kwaliteit, snelle service, eerlijke prijs
VerbeterpuntenSite makkelijker maken. Producten soms onoverzichtelijk
Verbeterpunten10
Pluspunten
Bestel met rtegelmaat en het blijft heerlijk BBQ vlees. Vooral het dry-aged Rubia Gallega.
VerbeterpuntenHet is niet goedkoop. Maar ik snap dat hoogwaardig, diervriendelijk en vers kwaliteitsvlees zijn prijs heeft.
Pluspunten
Netjes verpakt en gekoeld Mooi snelle service goede communicatie mooi uitstraling van het bedrijf ook op internet
VerbeterpuntenVertel de THT voor af voor aankoop Lever tijd voor af laten kiezen.
Pluspunten
Levering op tijd en goed gekoeld bij extreem warm weer.
VerbeterpuntenNiet echt
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering
Gelmelstraat 9213
2320 Hoogstraten