Zeer snelle levering

Jullie reageren (en leveren) snel en geven ook een advies

Als verwacht

Aankoop zelf ging prima. Ze versturen met DHL die aangeeft dat ze tussen 8:00 en 18:00 komen. Maar ze belde wel netjes dat ze voor de deur stonden met de vraag waar ze het neer komen zonden. -1 ster voor 3 mails voor vraag voor review.

Aardige jongens met verstand van X-Tool lasersnijders/graveerders

Als eerste een afspraak gemaakt voor een demonstratie van de X-Tool P2. Ter plekje werd al snel duidelijk dat dit niet het geschikte apparaat voor mij en mijn vrouw was. Na een duidelijke demonstratie onder een kop koffie met de X-Tool S1 in de kofferbak naar huis. Thuis geïnstalleerd en een account gemaakt. Vervolgens lekker aan het testen gegaan. Wat een mooi apparaat.

Top bedrijf, top service

Ze hebben me goed geholpen om een keuze te maken voor een laser. Ze komen belofte na, 24 uur service. Vriendelijk.

Prima geholpen, nemen de tijd

Netjes geholpen. Nemen de tijd voor je.

Zeer goede begeleiding

Zeer goede begeleiding door deze mannen.

Persoonlijk en goede service

Ook nadat we de aankoop al hadden gedaan was er nog volop tijd om vragen te beantwoorden en dingen te laten zien. Fijn ook om te merken dat ze zelf ook oprecht enthousiast zijn over hun waren.

Xtool 2ps erg vriendelijk

Echt leuke ervaring. Ik had wat vragen en deze zijn goed uitgelegd. Aanschaf gedaan en als afgesproken snel geleverd en goed ingepakt.. Dank u

Kregen ruim de gelegenheid om vragen te stellen en om de machine in werking te zien.

Snel

Snelle, goede kwaliteit service, product is precies zoals beschreven

op voorraad is niet opvoorraad

Fillament besteld wat duidelijk met aantal stuks opvoorraaf was (althans wat de website zegt) terwijl bleek dat het geheel niet opvoorraad is. Hun opvoorraad betekend opvoorraad bij leverancier, die duidelijk toch geen voorraad had. 5 weken moeten wachten met slechte communicatie. en al die tijd stond bij het product nog steeds dat het opvoorraad was.

Goede ervaring

Leuke webshop met topmachines en mensen met expertise. Ga zo door =)

Super service

Snelle levering en ruime keuze

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

vriendelijk personeel, behulpzaam en bereid om te denken in oplossingen. Tevens een mooie ruime showroom!

Snel geleverd, goed produkt

Snel geleverd, goed product

Heel netjes geleverd

Goede kwaliteit

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een lasermachine. Er werd ruim de tijd genomen voor demonstratie en uitleg. En de Xtool P2 werkt super!

Goede en snelle service

Zoals de titel al zegt :)

Groot assortiment en snel geleverd

Snel de volgende dag geleverd

Goed geholpen!

We zijn super goed geholpen, konden snel terecht en kregen goede uitleg over de Xtool P2. Tevreden!

geweldige service, alles netjes ingepakt gebracht en op tijd

Ik heb een mooie afspraak kunnen maken om een xtool S1 te bestellen en dat is vlekkeloos verlopen. Zeer tevreden en een aanrader

Aflevering en instructie op locatie prima geregeld

Na bestelling snelle levering op locatie. Installatie en instructie snel verlopen en na daaraan meteen operationeel.

Super, snelle en persoonlijke levering

Na telefonisch contact met Fillright met een duidelijk advies, is de 3D scanner super snel en persoonlijk geleverd door de mannen van FilRight.

Supersnelle levering

Snel en vakkundig geleverd. Duidelijke track en Trace