Zeer vriendelijk en goede informatie gegeven

Zeer vriendelijke en goede service dankzij hun advies een 3d printer gekocht en al getest super bedankt nogmaals!

Uitstekend filament, goede prijs, snelle en correcte levering.

Uitstekend filament, goede prijs, snelle en correcte levering.

Super service

Comme d'habitude commande passée le vendredi soir 22h00 et reçue le samedi matin 09h30 en Belgique. Merci😀

Goede kwaliteit filament, gratis samples zijn altijd leuk!

Op de ellende met Postnl na, was dit een prima zending. 3 PLA spoelen van 1kg waren netjes verpakt en de gratis PETG die in de doos zat was een leuke verrassing!

In een week tijd 2x besteld

Ik heb voor het eerst pla + gebruikt en deze was van het merk fillright.. Omdat kleur niet uitmaakte voor mij ben ik voor de goedkoopste kleuren gegaan zoals fluor groen mijn ervaringen waren zeer goed waarop ik de fluor roze en fluor oranje kleur heb besteld enkele dagen later.. Beide keren was de levering perfect volgende dag in huis! Zeer goede filament waardoor ik grotere print opdrachten langere pront opdrachten zoals 20uur probleemloos kon printen.. (Dit maak ik voor het eerst mee)

Tot nu toe het beste Filament

Mijn ervaring met Filright is uitstekend. Ik blijf het voortaan gebruiken omdat ik veel langer door kan printen zonder problemen. Hieronder geef ik nog wat commentaar over de pigmenten. Maar dat geldt ook voor alle andere fabrikanten van filament: Het beste print ik met de ongekleurde versie, het witte filament. Met zwart kreeg ik zoals van alle merken een soort kool-afzetting in het heetste gedeelte van de extruder. Dat veroorzaakt bij grote printvolumes halverwege een vastloper. Met het witte en lichtgrijze filament gebeurt dit niet. Mijn gedachte is dat de zwarte kleurstof dit veroorzaakt. Rood heb ik van FilRight niet gebruikt, maar de ervaring met andere fabrikanten is, dat het rode pigment ook weinig problemen geeft. Maar mijn voorkeur blijft toch het witte van FilRight omdat de extruderproblemen daarmee helemaal niet meer voorkomen. Verder is het heel voordelig om de 4,5 Kg rollen te bestellen. Daarmee komt de prijs gelijk aan de goedkoopste leverancier van de mindere kwaliteiten van andere leveranciers.

Professionele en goede ondersteuning bij vragen en uitstekend materiaal!

Nav een vraag over te gebruiken materiaal heb ik onderdelen geprint met het aanbevolen materiaal en dit werkt uitstekend!

goede webwinkel

goede kwaliteit van producten.

Snelle en correcte levering

Vlot contact en snelle service, ondanks de vakantie periode.

uitstekende service, goede adviezen

meedenken met oorzaak probleem, opgelost!

Correcte en snelle levering

Correcte levering (1 dag later als normaal) maar toch altijd tevreden !

Correcte en snelle levering

Correcte levering (1 dag later als normaal) maar toch altijd tevreden !

We werden belangloos en efficiënt geholpen.

Uitstekende samenwerking. Top.

Levering was op tijd, goede kwaliteit en communicatie was duidelijk

Prima product

vlot en snel

Vriendelijke service met een snelle levering

Pluspunten

Temperatuur printen verschil soms van kleur tot kleur, misschien een beetj info ivm deze

Pluspunten

Zoals altijd weer een snelle en nette levering.

Pluspunten

Goede service over de mail besteld, alles in orde.

Pluspunten

super snel afgehandeld en geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling gebeurd goed en vlug en je word uptodate gehouden over hoever het met je bestelling zit.

Pluspunten

Uitstekende communicatie en nalevering van producten.

Optie toevoegen om factuur in te zien in het filright account.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending en reactietijd op een vraag

Donkergrijze filament is van matige kwaliteit, geel en blauw wel goed.

Pluspunten

Snelle service, ben goed geholpen

Galvanibaan 2

3439 MG Nieuwegein