super snelle correcte levering

Prima ervaring met Filright, heb dara de Creality ender 3 pro besteld incl 2 rollen filament. Alles goed en stevig verpakt. na een kleine 2 uur gebouwt te hebben, tijd voor de eerste test print.. wauwwwww Dit ding is flink waar voor zijn geld. gene ervaring met de klantenservice, en hoop deze ook niet nodig te hebben :-)

Top winkel, super filament!

Al van bij de start een geweldige ondersteuning gekregen, nog voor de eerste aankoop (problemen met 2e hands gekochte raise3d pro2 plus). Samen de problemen opgelost gekregen en sindsdien een trouwe klant. Het huismerk filament is van een goede kwaliteit en wordt ook aangeraden door Raise3d via hun open filament programma.

Top Class !

Brede keuse / très grand choix Zeer goede producten / excellent produits en natuurlijk worden bestellingen die 's avonds worden geplaatst de volgende dag in België geleverd / et bien sur, les commandes passées en soirée sont livrées le lendemain en Belgique

Perfecte service!

Kocht zowel mijn printer als een eerste nabestelling filament bij Filright. Supersnelle levering, goed verpakt.

SUPER SNEL - SUPER PROFESIONEEL

Normaal doe ik niet aan beoordelingen.. Maar als je een uitstekende service krijgt die verder gaat dan andere webwinkels dan moet dit toch even gezegd worden.. Wat ik erg op prijs stel is de persoonlijke aanpak en advies. De leveringen zijn heel snel (zelfs naar België) en de filright filamenten zijn van uitstekende kwaliteit. Een echte aanrader is PLA Pro Mat. Met een layer heigth van 0.15 heb je zogoed als geen lijnen. https://www.filright.com/nl/filament/filright-filament/pla-mat/

Goede services en klantvriendelijke behulpzaamheid!

Een probleem met je nieuwe 3d printer is niet leuk, maar een goede service maakt het weer goed. We zijn tevreden.

Overzichtelijk en prettig bestellen

Bestelling is snel bezorgd en was netjes verpakt. Het printen is al meteen begonnen.

Snelle levering. Up and Running

Bedankt voor het advies. En een snelle levering. De eerste test print is al geprint. Ik ben super blij met deze aankoop!

Zeer goede PLA +

Heb 3 rolletjes van het huismerk PLA + besteld om te proberen, deze doen het uitstekend met perfecte resultaten. De levering gebeurde correct en zoals afgesproken, op zondagavond heel laat besteld en dinsdag in huis.

Snel geleverd, op het moment van kopen 1 van de goedkoopste. Product doet het tot heden goed.

Tevreden

Top service en snelle bezorging.

Uitermate tevreden

Na telefonisch advies een 3d printer met bijbehoren besteld. Kon de volgende dag gelijk aan de slag

Snelle levering en filament van goede kwaliteit

Superfast and easy

Great

Goed product, snelle levering

Snelle en persoonlijke service.

Prima shop

Er valt niets op aan te merken, prima service en een prima webshop. Na m'n 3e bestelling nog steeds hartstikke tevreden!

Zorgvuldige leverancier

Ik kreeg 's avonds laat nog een mailtje met de melding dat er twee trackingnrs waren en dan ook de extra trackingnr erbij. Ik had mij daar anders nooit vragen over gesteld. In alle eerlijkheid heb ik achteraf ook wel geen reply meer gehad op mijn mail.

Goede kwaliteit, Snelle bezorging

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Snel en betrouwbaar, tot nu toe 100% score

Fijn als je op kwaliteit kan vertrouwen, bedankt Filright.

Eerste aankoop filright pla

Bestelling en levering uitstekend. Eerste keer geprint met filright pla. Printen met deze pla ging uitstekend was blij verrast , goede kwaliteit nette print met prusa mk3s. Overal zeer tevreden.

Snelle levering, goed filament

De bestelling werd snel geleverd. Alles was netjes verpakt.

Snelle afhandeling en verzending

Zou mooi zijn als je producten kan afhalen.

Very good

Always a pleasure to do business with you from www.solunoid.dk

Goed en snel geleverd.

Heb de producten in het weekend besteld en had ze dinsdag thuis volgens afspraak. Prima.

Galvanibaan 2

3439 MG Nieuwegein