Goed geholpen.en vriendelijk.

Goed en vriendelijk geholpen

Snelle levering, lastige vervanging oude systeem.

Oude 600 we systeem was niet geaard. Bij vervanging moest dubbele aarding gemaakt worden. Was niet direct duidelijk. Wel goed geholpen door medewerker.

Extra onderdeel Nabestellen op dezelfdeorder, was het zelf vergeten, geen enkel probleem en snel geleverd. Blij mee !

Heel tevreden met mijn aankoop.

Ik ben tot nu toe heel tevreden met mijn aankoop van de Growatt 3600TL omvormer. Heel goed zelf aan te sluiten.

Bestelling was compleet en zag er goed uit, na uitv. van een eerste test op de b.g..

NVT. We (= vader en zoon, een hele handige techneut en terdege getraind in de wereld van de zonnepanelen en b.b. elektra) zijn nog bezig met het installeren van 10 stuks grote zonnepanelen. Doorvoer kabels is gereed, evenals het ophangen van de omvormerkast op zolder. Enkele weken na nu weten we meer en zullen we de def. eindscore terugkoppelen.

Goede service, zeer scherpe prijzen.

Diverse zaken besteld. Ging mooi en voordelig. Kreeg nog een mail met persoonlijk advies: goede service. Top.

Very good

Fast, reliable, answers questions, fair price level, I fully recommend buing from Stralendgroen!

Nieuwe Harvi besteld en snel geleverd

Bestelling was inclusief verzendkosten dus een prima dienstverlening!

Redelijk goed tot goed

Scherpe prijs. Voorraadbeheer accuraat. Wat viel op: Bestellingen komen los aan, dus ergens op locatie laten komen is geen optie (dan moet klant zelf alle panelen etc. 1 voor 1 lossen). Het is fijn om bij bevestiging ook een verzenddatum te kunnen zien, dat blijft nu onzeker tot 1 dag van te voren. Bij de laatste bestelling viel op dat een hoop flatfix fusion onderdelen onder het zand zaten en al gebruikt leken. Waardoor een hoop voetjes niet meer op de juiste manier konden connecten. Op zich niets tegen hergebruik, maar dan moet je het wel weten. Als laatste, de hoop duidelijke instructies zijn fijn, maar bij sommige vragen lijkt het antwoord zich dan ook tegen te spreken. (Als voorbeeld, een growatt mod tlx3h bp staat niet op de compatibiliteit lijst van Tigo, terwijl deze wel weerd voorgesteld als alternatief) Meest voorname, verzenddatum of indicatie geven. Dan kan er ook gepland worden.

Snel en goed geholpen.

Ik begon met een tweedehands growatt Hybrid omvormer en zocht naar een batterij. Ik had veel vragen en die werden snel en perfect door stralend groen beantwoord. Zelfs na werktijd kreeg is nog antwoord op mijn vragen via de app of mail. De service is buitengewoon goed te noemen. Ik ben nu een trotse bezitter van een thuisbatterij en ga hier nog lang van kunnen genieten. Stralend groen, Bedankt.

Zoals altijd, goed geleverd.

Alles is weer perfect afgeleverd.

Zeer tevreden over aankoop

Scherp geprijsd, en goede kwaliteit.

De complete set zonnepanelen met omvormer en bevestgings materiaal werden tegen een scherpe prijs geleverd. Goede service. Vriendelijke chauffeur.

Pas bij een defect komt de kennis en klantvriendelijkheid naar voren. En die is hier erg goed. Top.

Goede service ad klant

Pallet vol gekocht. Met 2 kennissen. Werd keurig in delen verpakt aangeleverd.

Excellente service

Denken mee in oplossingen en passen zonodig terplaatse jouw order aan

Snelle en correcte levering

Prima ervaring

Zonnepanelen waren goed geprijsd en snel geleverd tegen aantrekkelijke verzendkosten.

Prima levering, netjes en op tijd

Zonnepanelen set besteld, vooraf goed advies gekregen. Bezorging was vlot, ik ben tevreden.

telefonisch contact was prima en direct duidelijk

Goede prijs en afwijking snel opgelost

De prijs is erg goed. Bij de levering waren niet de juiste micro omvormers geleverd. Na telefonisch overleg is besloten om de geleverde micro omvormers te houden en het prijsverschil terug te storten. Een fijne en snelle oplossing voor beide partijen.

Uitstekende prijs en snelle levering

Echt een super bedrijf scherpste prijzen en snelle levering. Geen slecht woord over te zeggen.

Beetje gedoe maar wel goed opgelost.

We hadden een kapotte optimizer en we moesten nog drie keer het dak op voordat alle info naar de zin was maar we hebben keurig een andere gekregen. Bij aankoop trouwens wel super geholpen.

Goede producten

Snelle levering Ruime keuze met veel info bij de producten

Zeer flexibel en dienstverlenend

Superfijn