Eén ding jammer

Het bestelde: rails, bevestigingsmateriaal etc. voor 2x3 panelen prima voor elkaar. Te samen 335 €! Best geld. Eén ding vond ik echt jammer. Voor bevestiging van de panelen bleek een aparte torx (type th) noodzaak, die bleek niet makkelijk verkrijgbaar. Heb ik een dag later APART moeten bestellen á 0.99 € ! Incl. verzendkosten 6€!! Ik vond dit ff minder StralendGroen. Advies: Lever de speciale torx van 0,99€ er nou gewoon bij.. dit was echt een afknapper. Overigens Keurig bezorgd met duidelijke verwachting van moment van bezorging, ook door GPS volgen.

Goed afgeleverd

Netjes geregeld en op tijd

Duidelijke website alles aanwezig wat je nodig hebt.

Prima, snel en accuraat

Bestelling van montagemateriaal snel bezorgd.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Goede en duidelijke website met uitleg en filmpjes

Makkelijk bestellen en goede service

Losse montage onderdelen besteld voor 1 paneel. Snel geleverd, ook een nabestelling prima opgelost zonder gedoe.

tot nu toe niet zo goed

ik heb donderdag middag gebeld omdat ik geen connectie met mijn omvormer meer krijg. na heel lang in de wacht te hebben gestaan kreeg ik uiteindelijk aan de telefoon te horen dat de omvormer ook offline is en dat ik door een medewerker teruggebeld zou worden. Dat terugbellen zou dezelfde dag of de volgende dag gebeuren. Nu is het maandag maar nog steeds niets gehoord

Prima leveranties en service

Na levering en installatie ook goede hulp bij de installatie

Goede handelspartner communicatie kan beter

Bestelling geplaatst volgens website binnen enkelle dagen verstuurd. Na een aantal dagen bericht uw bestelling ligt klaar om op te halen? Gebeld kreeg geen verbinding (het lijkt erop dat als er veel mensen bellen het nummer onbereikbaar word) Bericht gestuurd via de website hierop werd ik netjes terug gebeld. Zakelijke overeenstemming bereikt wat betreft de verzending en betaling. Hierop kreeg ik netjes een bevestiging per E-mail. Aanvullende vragen gesteld via de chat functie hierop werd eerst gereageerd echter bij meer vragen van mijn kant werd er op e-mail en chat niet meer gereageerd. Na ontvangst nieuwe product (netjes onbeschadigd geleverd) geinstalleerd echter tijdens Commissioning van het solar edge product blijkt dat deze issues heeft ivm leeftijd van het product. productie datum Juli 2022 het product is absoluut nieuw maar vanwege de lange opslagtijd is de firmware lastig te updaten meerdere resets nodig en verder word het serie nummer niet herkend bij Solaredge ivm met garantie termijn. Hiervoor loopt nu een case bij Solar Edge. Stralendgroen is een jong berdrijf met veel potentie ik zou als advies meegeven : zorg voor een goede telefooncentrale en stop de communicatie met de klant niet als deze lastige vragen steld. Ik ben zeer tevreden met het product (werkt 100% probleemloos nu) Zeer tevreden over de verzending en de zakelijke afhandeling. (Prijs Kwaliteit uitstekend) Ik had graag wat meer feedback gehad op mijn vragen.

Mijn onderdeel werd snel leverd

Qualité allemande

L Allemagne toujours très bon service de qualité

Erg goed

Vriendelijk, netjes en komen afspraken na.

Behulpzame medewerkers, lage prijzen.

Heel goed voor de doe het zelver. Bellen, langsrijden of de youtube filmpjes bekijken voor veel informatie. Helpen bij het inladen en "last minute" inkopen ter plekke. Wel even zoeken naar de deurbel van de loods.

Alwéér goed

Makkelijk selecteren en bestellen wat je nodig hebt. In dit geval wederom 'op maat gemaakte solarkabels'. En dan ook nog eens redelijk snel bezorgd.

Voorraad beheer

Fijne site en service, alleen erg vervelend dat de voorraad niet klopt op de site. Na bestelling, hoewel op voorraad op de site, krijg je bericht niet op voorraad, loopt je projectje achterstand op

Zeer goede ervaring

Snel en netjes verpakt en verzonden goed bedrijf zeer aan te bevelen vr gr Jurgen

Top communicatie

Er ging wat mis met bezorgdienst, Stralendgroen reageert supersnel en adequaat op mijn verzonden e-mail. Uiteindelijk alles goedgekomen!

Uitstekende service

Snel geleverd, beste prijs. Bezorging in eigen beheer, top!

Snel en netjes geleverd.

Ok

De prijs , opvolging OK De levering gebeurt via een punt in de buurt waardoor ik van mijn bureel naar het postpunt moet rijden om deze af te halen. Dat kost mij 45 minuten om dit te doen. Ik had verwacht dat deze op onze zaak zou geleverd worden. Helaas. Als ik dit moet doen voor al mijn leveringen ( +/- 20 per dag) dan ben ik meer onderweg dan op de zaak. Conclusie: goed voor kleine occacionele zaken maar niet voor meerdere dagdagelijkse dingen.

Prima levering

4 glas glas panelen 435 wp set besteld, alle benodigdheden zaten er bij, alles werk ondertussen. Bedankt weer

Goed werkende optimizer geleverd gekregen

Optimizer geplaatst en werkte in 1x goed

De service is top

Goede service , altijd klaar om hulp te bieden, doe zo verder Stralend groen Daniël

gewoon net bedrijf en een goede felefoniste

gewoon net bedrijf en een goede felefoniste

Goede communicatie, slecht verpakte verzending.

Nette prijs en duidelijk communicatie ahv automatisch gegenereerde berichten. Paneen waren echter rechtopstaand, tegen elkaar verpakt in een bus en licht beschadigd. Moesten allemaal een-voor-een handmatig door mij uit bus worden aangepakt. Waarbij de chauffeur besloot om ook nog een in mijn voortuin te parkeren en door de planten te lopen. verzending voor verbetering vatbaar.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek