Super snelle levering

Eerst geprobeerd te bellen en per chat vragen te stellen. Dit contact was moeizaam! Uiteindelijk een dag later wel iemand gesproken die mijn vragen kon beantwoorden. Ik heb de goederen besteld en deze werden de volgende dag al geleverd. Klasse!

Goede communicatie , snelle en correcte levering

Tevreden

Mooi bedrijf.

Meedenkend.

Snel, compleet en goed

Levering was snel binnen, het frame was eenvoudig opgebouwd en de zonnepanelen waren binnen 1 dag aangesloten en functionerend. Kortom, tevreden!

Goed materiaal voor een nette prijs

Goed materiaal, mooie prijs meteen vriendelijke, goede service. Bij levering had ik twee bevestigingsklemmen te weinig. Na een telefoontje zijn deze direct na verzonden. Prima service

Helemaal oke

Goed geregeld

TOP!

De juiste informatie, vriendelijke en duidelijke communicatie, internationale levering zonder problemen. Producten, downloads en handleidingen perfect in orde. Wat wil je nog meer?

Goede informatie en snelle levering.

Proactieve support

Van tevoren wordt bestelling gecontroleerd wat fijn is omdat het best lastig is om de juiste omvormer bij de zonnepanelen te selecteren. Kapotte voetjes van het onderstel van Solarstell werden meteen vervangen

Prettig bedrijf; prima prijzen. Systeem met 6 panelen besteld. Zending werd 5 werkdagen later door eigen bezorger gebracht. Helaas ontbraken 2 dakhaken; deze zijn meteen per post nagezonden. Eén artikel bleek, ondanks telefonische toezegging, niet op voorraad. Voorradige alternatieve oplossing werd (pas na 2 dagen) toegestuurd.

Parfait

Ma commande passé livrer en 72 h en France, bravo pour votre réactivité. En attente de mon BMS Growatt, j'espère le recevoir dans le mois. Mijn bestelling werd binnen 72 uur geleverd in Frankrijk, gefeliciteerd met uw reactievermogen. Wachten op mijn BMS Growatt, hoop deze binnen een maand te ontvangen.

Goed werkende zonnepanelen zonder poespas

Het is alweer ruim een jaar terug dat ik mijn zonnepanelenset met Growatt omvormer bij Stralendgroen gekocht heb en ik heb er absoluut geen spijt van. De set werd vlot geleverd en was heel eenvoudig te plaatsen. Wel wat problemen gehad met de wifi dongle maar Stralendgroen heeft kostenloos een LAN adapter gestuurd. Sindsdien staat die set vrolijk elke dag z'n werk te doen.

snel en goed

snel n goed

Onderdeel besteld en de volgende dag geleverd

Geen klachten

Prima ervaring.

2 keer geweest. Vriendelijk en adequaat geholpen. Kom er zeker weer mocht ik wederom wat nodig hebben. Wie weet..de thuisbatterij ligt ook de loer. Grt Ger Alkema.

Een verademing..

Een bedrijf wat meedenkt, betaalbaar is, en goed bereikbaar is voor vragen, daar kunnen sommige collega bedrijven nog wat van leren!

perfect

duidelijk,snel,scherpe prijs

Mooie zonnepanelen, goede prijs

En niet te vergeten de keurige en vriendelijke bezorgdienst die niet gehaast de goederen aflevert. Met de tracking is exact te volgen wanneer de levering ter plaatse is.

Snelle levering en veel uitleg in de mail en op de website. Ook telefonisch prima geholpen met een vraag waar ik niet uit kwam.

Snel geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding

Vriendelijke en behulpzaam goede adviezen

Scherpe prijzen 1e klas producten, eigen transport voor bezorgen bij de klant met zorg behandeld en ook nog goedkoper dan een pakket bezorger

Uitstekende professionele leverancier van Solar materialen!

Ik ken StralendGroen enkele jaren en heb diverse maken materialen gekocht. Zowel naar kwaliteit van het gekochte materiaal als naar communicatie is het een fantastisch bedrijf. Aanbevolen!

Altijd goed en vriendelijk

Snel besteld, goede reacties en behulpzaam bij vragen.

Goed bedrijf

Telefonisch advies gehad voor de bestelling Levering binnen aangegeven tijd

Prettig contact, snel antwoord, snelle levering

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek