nieuwe technologie met ouderwets goede servie

zeer goede website met duidelijke uitleg over alle onderwerpen mbt zonnepanelen. Na keuze voor een complete set en bestelling volgt eerst een goede check met terugkoppeling. Geen dozenschuivers, maar ouderwets vakmanschap. Zeer vlotte levering door eigen transport en controle van geleverde materialen. Een missend voetje voor de dragers werd meteen kosteloos nagezonden. Door de vele video filmpjes is het geen probleem om de hele installatie op te bouwen en in bedrijf te stellen.

uitstekende service

je word vriendelijk en goed geholpen als je belt ! ook het afhalen ging erg soepel en alles was zo als ik besteld had

Ik kan alleen zeggen dat de levering vrij snel was en prijs niet hoog. Over de kwaliteit, hoewel door professionele mensen aanbevolen, kan ik nog niets zeggen omdat ze net op mijn dak liggen.

Heel goed bedrijf.

Ik heb twee maal een bestelling gedaan en alles verloopt zoals het hoort. Allerbelangrijkst is het advies van de hoogste baas omtrent de mogelijkheden , die man heeft er echt verstand van ! Niet steeds hetzelfde zeggen wat op internet staat maar duidelijk aangeven wat wel en niet kan en waarom. Even via foto mijn groepenkast controleren en dan aangeven wat er mag. Niet de allergoedkoopste maar wel de beste. Ik had al 13 panelen liggen door een bedrijf geplaatst , peperduur en nooit enige uitleg gekregen terwijl Stralend Groen veel meer wil doen voor de poen!! Vervoer is ook geweldig , je kan precies zien waar de chauffeur is en weet dan ook hoe laat hij komt. Iets duurder dan de laagste prijs, veeeeel beter !!

Overzichtelijke site, scherpe prijs

Op de site van Stralend groen kun je mooi je product samenstellen en kun je ondersteuning van een medewerker krijgen, indien nodig. Een betrouwbaar bedrijf.

zorgvuldig

---

Netjes en prijstechnisch gezien een mooie deal

Ik had een paar vragen en die werden snel beantwoord. Daarop mijn Zappi laadpaal besteld. De volgende ochtend keurig geleverd. Netjes verpakt, niets op aan te merken. Stralendgroen was op dat moment (ik weet niet of dit nog het geval is) de goedkoopste aanbieder, dus al met al een keurige 5-sterren score waard.

Goed.

Bedankt voor de snelle en correcte levering. Tot een volgende keer.

Kundige medewerkers en complete levering

Ik had een complexere installatie dan een standaard setje. Dus een offerte (met tekening) aangevraagd. Na telefonisch overleg de opstelling iets aangepast en de offerte snel ontvangen. Ook de levering ging snel en soepel. Op dit moment ben ik de installatie aan het opbouwen en alles lijkt compleet en voldoende. Over een paar dagen zal de installatie klaar zijn.

Vriendelijk , duidelijk en eerlijk

Goed telefonisch bereikbaar en duidelijk en eerlijk over prijzen en levertijd.

vriendelijk en correct in de afspraken en advies

dit bedrijf krijg je tenminste aan de telefoon met medewerkers die weten waar het over gaat zonder verkoop druk te zetten zodat je rustig kunt overdenken wat het beste bij jouw situatie past. Ook bij aflevering goed contact en geen miscommunicatie

snelle levering. bij levering met pin betaald. panelen netjes op aangegeven plaats gezet.

Men doet wat men beloofd.

Goed op de hoogte gehouden van de voortgang en volgens plan geleverd.

Snelle levering en scherpe prijzen

Duidelijke website met scherpe prijzen en een compleet assortiment om je installatie compleet te maken. Via de mail goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling en de leverdatum Op de dag van de levering netjes voor de tijd gebeld en samen met de chauffeur uitgeladen. Bedankt voor de service

Geweldig!

* Makkelijk bestellen; * Snelle levering; * Complete levering, geen schade; * Makkelijk te installeren; * Keurige bezorging, gezellige meneer

Snelle levering, duidelijke website, klantgerichte informatie!

Stralendgroen helpt je als doe-het-zelver met de juiste informatie om zelf je zonnepanelen te installeren. Snel en klantvriendelijk bedrijf! Levering van omvormer binnen 24 uur!

goede prijs kwaliteit verhouding

Correcte en snelle afwikkeling van bestelling en prompte levering.

Snelle en correcte levering

Vlak voor kerst besloten om extra zonnepanelen te plaatsen. Vlak na kerst zijn de zonnepanelen, omvormer en alle benodigde montage materialen geleverd. Nog net gebruik kunnen maken van de 0% BTW regeling die in 2023 van kracht was.

Goed geregeld, netjes geleverd.

Goed geholpen. Levering super geregeld netjes half uur van te voren gebeld.

Zeer goede ervaring

Uit leg is zeer goed en de prijs klop ook nog eens . Levering ook zeer goed. Bedank Gr Angelo Piras

Alles is perfect verlopen.

Vanaf de verkenningsfase tot aan de support bij de realisatie is de service van jullie perfect geweest. Mocht iemand nog twijfelen, niet doen gewoon met stralendgroen in zee gaan.

snelle goede service

snel en goed spul geleverd volgens de juiste maten

Betrouwbaar betrokken en goed

Er was een verkeerde omvormer geleverd. Dit was een uur later opgelost.

Goede site, duidelijk. Snelle en goede levering. Alleen jammer dat men ymvk 5x2.5mm kabel stuurt ipv ymvk 3x2.5mm. In mijn geval geen probleem, heb alleen 2 aders nutteloos over.

alles netjes geleverd ,maar

prima geleverd , goede spullen . maar ik had graag wat meer informatie gehad wat betref het aansluiten van het elektrische gedeelte .

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek