Zeer goede service en een scherpe prijs

De bestellingen worden nog goed gecontroleerd door stralendgroen, wij kregen na onze bestelling nog wat vragen over de combinatie van panelen en omvormer die we uitgezocht hadden, fijn dat het niet klakkeloos verzonden wordt. Na het doorlezen van alle montageinstructies nog wat materialen nabesteld, dit kon nog met dezelfde verzending mee dus ook dat was zeer fijn! Tip voor stralendgroen: ik had mijn 12 zonnepanelen in 4 rijeen besteld. Echter niet 4 rijeen met 3 panelen elk, maar 2x2 en 2x4 panelen. Ik kreeg nu 4 keer dezelfde lengte rails en had dus koppelstukken nodig die er niet standaard bij geleverd worden. Als jullie in de configurator toevoegen dat je niet alleen aangeeft hoeveel rijeen, maar ook het aantal panelen per rij dan kunnen jullie ofwel de rails op de juiste lengtes leveren, ofwel koppelstukken meeleveren. Dit zou alles nog makkelijker maken!

goeie snelle service, vertrouwd gevoel

binnen een week binnen goeie service. chauffeur belt een half uur voor aanvang.

zeer goede firma

deskundig ook altijd de instructiefilmpjes van stralend groen

Telefonisch goed ondersteund

Aflevering door chauffeur netjes

Eenvoudig doe het zelf pakket bestellen

De site is helder van opzet. Goede montage instructies doormiddel van video's. Het bedrijf is telefonisch goed bereikbaar! Levering is compleet en volgens afspraak.

snel en compleet geleverd.

na veel wikken en wegen besloten een set van 20 panelen te bestellen. De online generator bepaalt precies wat je allemaal nodig hebt aan bevestigingsmaterialen. De levering ging ook keurig. De panelen stonden rechtop in een meubelbak bestelbus met laadklep. De handige chauffeur kon achterwaarts onze smalle inrit oprijden en samen hebben we de panelen gelost. Op een app van de vervoerder kun je het transport op de meter naukeurig volgen.

Zeer zorgvuldig transport van de zonnepanelen

Snel en betrouwbaar transport. Zonnepanelen waren met veel aandacht, ter voorkoming van beschadegingen, in de vrachtwagen geplaatst/vastgezet.

X

X

Super.

Goede adviezen en hulp bij uitzoeken wat je nodig hebt. Denken met je mee

Helaas niet alles gelezen wat er bij mijn bestelling stond.

Helaas had ik bij de bestelling aangegeven niet te leveren in het weekend omdat dan niemand het kon aanpakken en toch werd het zo afgegeven dat hij in het weekend wer bezorgd. Gelukkig heb ik zelf de bezorging door PostNL kunnen wijzigen tot na het weekend omdat ik de app heb van PostNL. Verder ben ik netjes geholpen

Goede hulp snelle levering

Als je een ouder setje panelen wilt verplaatsen en de nieuwe opende oude plek wil neerleggen, past dat uiteraard niet in de standaard configurator. Een en ander geselecteerd en de bedoeling aangegeven. Correcte offerte ontvangen, dat wat ikzelf vergeten was aangegeven en na correctie in een paar dagen in huis.

Goede ervaringen

Goede service en snelle afhandeling van onze bestelling

Prima advies en betrouwbare levering

Via de heel goede website een zonnepanelen installatie kunnen samenstellen, ondersteund met vriendelijk en kundig telefonisch advies. De bestelling werd goed gecontroleerd. Daarna nette en betrouwbare levering. Een enkel ontbrekend klemmetje werd de volgende dag gratis nageleverd. Nu nog even wachten op goed weer om de panelen te kunnen plaatsen. Ik neem aan dat alles goed gaat werken! Bedrijf zeer aan te bevelen!

Optimizers besteld, prijs oke en vlot geleverd. Volgende bestelling (panelen) zit al in winkelmandje.

Top alles goed geregeld

Super bedrijf word netjes geholpen en transport is ook goed en niet duur

Webshop met service!

Duidelijke webshop met keuze advies, na bestelling ook duidelijke communicatie. in mijn order zat te veel en hiervoor is contact opgenomen door de verkoper met de vraag of ze deze van de order af zouden moeten halen en crediteren. Zeer tevreden over het gehele aankoopproces

Kwalitatief goede producten, duidelijke webshop en een no-nonsens service. Een one-stop-shop voor je doe het zelf zonnepaneel projecten.

Goed geholpen aan de telefoon

Goede prijs.snelle levering ,betalen bij aflevering.en ook aanspreekbaar via telefoon over vragen

Geweldig!

Snelle reactie (zelfs in de avonduren)! Vraag werd direct afgehandeld!

alles naar wen verlopen

Goede service na een aantal keer bellen

De service van stralendgroen is goed. Na meerdere malen bellen kreeg ik de gevraagde documenten opgestuurd. Nadat de betaling in orde was gemaakt, heeft het even geduurd voordat de batterij werd opgestuurd. Na een keer nabellen, werd deze de volgende dag (zaterdag!) bezorgd door een vriendelijke chauffeur. Aanrader!

Bij uitzoeken goed geholpen. Zelf afgehaald, Goed te doen.

Voor uitbreiding systeem op zoek naar 2 panelen. Helaas niet meer leverbaar. Kreeg een tip om te kijken op marktplaats, en dat is goed gelukt. Micro omvormers en bevestigings materiaal besteld en zelf afgehaald. Alles goed geregeld. Nu wachten op beter weer voor installatie.

Prima geleverd zoals is beloofd

Goed gedaan!

Keurig verzorgd