Goed geholpen,Top!

Website is niet 100% helder vwb bestellen kakabeltjes. Maar achteraf goed geholpen en teveel betaalde meteen teruggestort. Ik ben zeer tevreden

Heerlijke webshop en betrouwbare levering

Ben best wel bekend met zelf installeren van zonnepanelen als E-deskundige. Beoordeel Stralendgroen positief omdat ze met aandacht en zorg de pakketten samenstellen. Dit is ook wel nodig omdat niet iedereen zomaar dit kan en aan moet beginnen. Bij een levering zat een MC4 connector van het paneel met de verkeerde polariteit en binnenhuls en dat geeft aan dat er nog weleens wat kan doorschieten wat niet de bedoeling is. Daarom is het verstandig niet aan afnemers te leveren die niet in het bezit zijn van E-ervaring (minimaal MBO4). De bewuste connector wordt anders misschien met wat kracht erin geduwd met vlamboog risico als gevolg na een onbepaalde tijd vanaf de inbedrijfname.

Vakkundig,empathisch,vriendelijk behulpzaam

Ik ben heel tevreden ,goede kwaliteit,denken mee,helpen waar ze kunnen .Door een ongeluk kon ik niet gelijk alles monteren ,waardoor ik te laat achterkwam dat ik verkeerde onderdelen had besteld,alsnog hebben ze mij geholpen . Dames en heren ontzettend bedankt

Na afspraak stond alles klaar prima . Een puntje van aandacht. Ik vond de locatie van jullie pand ook als het verbouwd is een beetje achteraf en niet wat mij direct zou bevredigen .een auto handelaar aan’t begin van de straat met vreemde figuren uit alle Oostbloklanden . Zorg dat je met al die dure spullen goed beschermd ben. Verder wens ik jullie een uitbouw van jullie bedrijf tot iets moois . En ben blij dat ik daar een bijdrage aan meegeleverd heb .

beetje puzzelen op de site maar een mooi samenstel kunnen maken

Ik moet ze nog gaan installeren maar de follow-up vis de website is prima en ook de bezorging was uitstekend geregeld

Alles netjes en snel bezorgd

Probleemloze bestelling!

Verkeerd aantal Q-cables ontvangen, echter zonder probleem retour en het juiste aantal geleverd.

Proactief, service gericht en persoonlijk

Ik heb verschillende bestellingen lopen en de toelevering blijft wat achter. Maar het antwoord op status vragen en persoonlijk en met humor. Er is maatwerk mogelijk en men denkt mee. Ook bij garantie vragen is men professioneel, to the point en praktisch.

Makkelijk toegankelijk bedrijf via web

Goede online site om artikel uit te zoeken. Levering geheel volgens afspraken. Omvormer is klein en goede vervanger. Helaas was de handleiding Engelstalig, wat voor problemen kan zorgen bij het installeren. Misschien kan Stralendgroen daar wat in betekenen, als extra service.

Hebben veel ervaring, geven erg goed advies en service

Eerste paneel-en bedradings layout was als 1 fase uitgelegd. Had nog enige vragen hierover en gaande de gesprekken werd er een herziening van het ontwerp voorgesteld naar een 3 fase layout. Het nieuwe ontwerp is daarmee beter toekomst bestendig. Ook de support bij de afhandeling t.b.v. het btw vrij kopen als erg prettig ervaren. Accurate levering binnen korte periode.

Goede service, betrokken , snel, en vakkundig

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Alles volgens afspraak

Snel en compleet geleverd

Gebruiksvriendelijk bestellen

Inmiddels naar alle tevredenheid mijn tweede pakket besteld. +Voldoet aan verwachting. +Goede service. +Snelle levering +Duidelijke instructies

Snel, goede feedback

Goed site, levering complet, snel en staan je bij met raad en daad!

Alles naar belofte

Snel en goed.

Alle materialen keurig geleverd, zoals ik het eigenlijk altijd al heb ervaren.

Niet bijzonder en minder groen dan wordt voorgesteld

ik heb een sleuteltjes besteld voor het los maken van pv-panelen. sleuteltje past in een gewone enveloppe van 10 bij 15 cm. en is 5 mm dikt. kan zo inde brievenbus. daarvoor moest ik bijna 6 euro aan verzendkosten betalen omdat Stralengroen het sleuteltje in grote doos wil verzenden. echt onbegrijpelijk hoe NIET-groen is dat. milieuvervuiling en zeker niet duurzaam. Blijkt ook dat het sleuteltje helemaal niet door Stralengroen wordt verkocht maar door Weurth. sleuteltje kosten 3 euro en het verzenden 6 euro.

Prima bedrijf

Ik ben zeer tevreden over stralendgroen. Prijzen zijn goed, levering is snel en duidelijk en de service is ook prima.

super

bestelling geplaatst feedback gekregen over de bestelde onderdelen . levering was prima alsook de chauffeur respect voor de stukken alles netjes ingepakt... montage verliep zoals geplant enkel het goed weer vertraging op...

Fantastisch geholpen

Stralend groen heeft een erg overzichtelijke site waar je zelf , ook al ben je leek op het gebied van zonnepanelen je complete set kunt samenstellen. Van alle componenten is heldere documentatie aanwezig. Kom je er niet uit dan kun je ze makkelijk bereiken en nemen ze de tijd voor je om advies te geven. Na je bestelling kijken/rekenen ze die nog even goed door zodat je er op kan vertrouwen dat je een goede set hebt aangeschaft. Ze voeren de betere merken voor een concurrerende prijs. De levering is erg snel en doen ze zelf met vriendelijk personeel

Plus que parfait!

Matériel conforme, délais de livraison respecté et prix très intéressants. Bien moins cher qu'en Belgique voilà pourquoi j'ai commandé chez vous. Un mail la veille pour dire la tranche d'heure de livraison (entre 9h15 et 11h15). Votre livreur aurait du me téléphoner 30 minutes avant d'arriver mais il a eu des soucis de réseau. Voilà pourquoi je n'en tiens pas rigueur. Nous sommes arrivés 10 minutes plus tard. Livreur très agréable. Remettez-lui mes remerciements et dites lui que nous sommes désolé lors de son départ.

Meedenkend en professioneel

To the point

schnelle unbürokratische Hilfe und schnelle Lieferung

Meedenkend en hulpvaardig

Denken goed mee met de klant. Ik heb uiteindelijk enkel mijn panelen hier besteld en ze waren perfect geleverd.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek