Bijzonder goede service

Heb inmiddels nu 2 systemen op verschillende daken liggen en ben bijzonder goed geholpen en tevreden. Er zijn leuke mensen die je goed uitleggen hoe het werkt en terugappen of terug mailen. De uitleg van montage en aanleg is duidelijk, goede materialen die makkelijk op elkaar passen en aansluiten. Stipte bezorging en retourservice. Al met al een dikke 10

Uitstekende service en goede prijzen.

Een betrouwbare webshop die de bestelling controleerd en je goed informeerd.

super service

uitstekend van bestelling hulp tot het oplossen als er iets mis is gegaan

Contacts et livraison au top

Très satisfait du service et des produits livrés. J'ai eu quelques échanges de mail et j'ai toujours eu réponse dans l'heure. Même si la langue n'était pas la même, tout était très clair. J'ai été livré 1 semaine après le paiement et ce malgré le fait que le livreur de chez stralendgroen à du faire quelques heures de route jusqu'à mon domicile. L'installation a été très facile et les produits étaient conformes et surtout à très bon prix. Je recommande à 100%

Ons zonnepanelen bedrijf had iets niet geleverd gekregen via ander bedrijf. Wij met stralendgroen gebeld of hun ons misschien zouden kunnen voorzien van ontbrekende product! Per direct geholpen en dag erna was het in huis! Echt top service gehad.! Mvg energysolarlimburg

gemotiveerd om te helpen

waren er maar meer ondernemingen die hun personeel trainen in dienstverlening, een aangename ervaring!

top

ik heb geen enkele ervaring prima geholpen stralendgroen heeft voor mij alles samengesteld met een week geleverd heel goede begeleiding een aanrader

Uitstekende support en praktische hulp bij vragen

Een van de weinige bedrijven voor PV die gericht zijn op de doe het zelf mensen. Snelle en praktische uitleg voor vragen Duidelijk besteltraject.

alles is heel goed verlopen

met mijn 2 zonen heb ik alles geplaats in ongeveer 4 uur tijd en aangesloten , alles werkt prima : 6 zonnepanelen jullie bedrijf is zeker een pluim waard ook de levering is vlot verlopen doe zo verder met vriendelijke groeten vanuit belgie.waasmunster JOHAN.

goede website en vlot geleverd

goede website en vlot geleverd

Goed geholpen ook denken ze met je mee.

Alles klopt

Goede levering, miste niets en zijn er nog vragen kan je altijd terecht, prima bedrijf. Alles werkt

Duidelijke uitleg & vlotte communicatie

Stralend groen is een goede partij wbt de pv systemen. Je krijgt duidelijke uitleg, er word meegedacht en diverse opties zijn mogelijk. Ook heb je gewoon snel reactie. Duurt geen dagen, maar in de meeste gevallen max een paar uur. Ik ben zeer tevreden!

Leveren wat beloofd is

Beter dan verwacht!!

Eigen vervoer is prima geregeld met de volg-app en de belasting van de bezorger. Betalen met pin bij aflevering is ook prima geregeld. Goede reactie op een vraag, al duurde de eerste reactie best lang(2dg)

goed bedrijf

heel fijn bedrijf. goede contacten goed te bereiken altijd snel reactie. ze waren iets vergeten te leveren. en toen gemaild en werd snel na geleverd.

Bezorging slecht

Niets ten nadelen van Stralend Groen opzich, maar wel over de bezorging van PostNL. Eerste melding was dat er ma/di geleverd zou worden op mijn bedrijf dat naast mijn woonhuis zit met verwijzing als er niemand is dat het daar kan worden afgegeven. Plots werd er toch zaterdag een levermoment ingepland. Niet op de zaak of thuis dus. Werd opnieuw een bezorgmoment op ma/di ingepland, maar tot mijn verbazing is de bestelling rechtstreeks terug gegaan naar Stralendgroen en kreeg ik per ommegaande een creditnota. Inmiddels ben ik gebeld door Stralend Groen en is alles opgelost.

Erg goed

Beste stralendgroen-team, Ik wil u bedanken voor de snelle levering van mijn bestelling in Duitsland. Ook de informatie over de bestelling en levering was erg goed. Bedankt! Wilfried Zech

Snelle levering en goede support.

De medewerkers zijn goed te bereiken, deskundig en zeer vriendelijk. Je krijgt waar voor je geld. Voor de doe het zelver goed te doen.

Perfect zoals het hoort!!

Stralend goed! Alleen velden met* die verplicht zijn?? Niemand verplicht mij iets!!

De bestelde producten voldeden aan de specificaties en werden snel geleverd,

Zeer goede ervaring

Meedenkend, behulpzaam, vriendelijk en snelle levering.

Goede hulp voor doehetzelvers

Hebben alles wat je nodig hebt voor de installatie, maar helpen ook als je het even niet weet of tips nodig hebt. In 3 fasen het dak vol gegooid met panelen en alle 3x dezelfde goede ervaring.

De services was top!

Ik heb zonnepanelen besteld, die bestemd waren ons huis in het buitenland. Ze konden eerst niet verpakt worden op een pallet, maar bij de bezorging waren ze uiteraard toch verpakt op een pallet! Daar was ik super blij mee. Aardig personeel!

Gemakkelijk

Als ging soepel en als vanzelf

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek